So m den egen företagare jag är har jag den stora förmånen att styra över min egna almanacka. Vecka sju är sportlovsvecka här och jag har vallt att inte ägna veckan åt så m¨ånga fysiska möten som annars. Därmed inte sagt att jag är helt ledig. Nej- jag har en hel del administration i en del uppdrag och även är det så att vissa anlitar mig för cv-granskning och då gärller mailen om arbetsverktyg. Sportlovsveckan innebär istället en riktigt skön vecka med en än så länge härligt bra och jämn balans mellan arbete och fritid. Almanackan är bra vad gäller planering och framförhållning!!

Idag blev det ett planerat teaterbesök på Dergårdsteatern här i Lerum. Företsällningen hette "Askungen". Jag återkommer med bilder i från detta om en stund. Först är det att maila just lite feedback angående ett par CV.

Bra mellanmål bååde på en teaterföreställning och vid arbetsbordet