s

VINNARE!!!

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-28 23:35

Här är så äntligen namnet på vinnaren av "drömpuppan" från Vackra paket: Jessica Hellström från Åshammar!!!!

Grattis! Grattis! Drömpuppan kommer på posten!

Håll utkik efter fler tävlingar här på sidan, nästa gång är det DU som kammar hem vinsten!!

 

Nu, dax att krypa ner- imorgon väntar en ny spännande dag!

Nu släcker jag ner i mitt fina kök för ikväll- GODNATT!


Förändring

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-28 22:22

Nu är den alltså till salu- min fantastiska markplans lägenhet i centrala Lerum. En fin och härlig lägenhet. För oss är det tid att gå vidare. Visningen är inbokad till söndag 6 mars ( förövrigt min födelsedag)Smileoch tisdag 8 mars. Kolla in länken om du är intresserad av en av få markplanslägenheter i centrala Lerum http://bostad.lansfast.se/AllaBilder.aspx?from=Hemnet&typ=CMBoLgh&GUID=3SGRM5GK896CKPVL

Annars har dagen idag varit mycket speciell. En hel dag som istort sätt tillbringades i kyrkbänken i Landvetter kyrka. Det var filmens värld som gällde idag och statist uppdrag i "Nu eller aldrig". En heldag i kyrkraden med skådespelare som Peter Magnusson, Claes Månsson, Alexandra Rapaport och Grynet Molwig har gett härlig upplevelse. Jag är lika fashinerad varje gång som jag gör ett statistuppdrag av hur många människor det är inblandade i en filminspelning föratt få det bra. Och vad duktiga alla är- likaväl de som är bakom som framför kameran!!

Dax att bege sig till kyrkan

En fullsatt kyrka

 

Svenåke Forsberg

God lunch intogs på en närliggande restaurang!


Rollspelande

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-28 07:34

Dagens uppdrag handlar om film och roller. Ett statistuppdrag, då och då är något som jag gärna stoppar in i mitt schema när det passar in. Idag blir det en heldags uppdrag. Jag ser fram emot dagen och nu är det dax att ta tag i klädvalen. 3 olika ombyten ska med idag, så det är dax att sätta fart!

Nyhetsmorgon går på här i bakrunden och jag hör nämnas att försäkringskassans personal är överbelamrade med jobb. För lite personal till antalet ärenden och situationen är inte gynnande.  Jag reagerar alltid när jag hör försäkringskassan nämnas. Jag började arbeta på myndigheten 1986 och arbetade som handläggare i två olika omgångar fram tom 2006. Även om blanketter och lagar har ändrat sig sedan jag var anställd så har jag erfarenhet av systemet som sitter i ryggraden. Detta kommer emellanåt väl tillpass emellanåt i olika möten med olika människor. Tycker man att det är svårt att fylla i blanketter och har svårt att förstå ärendet. Ja, då är det bra att kunns hitta stöd i mig eller någon annan så att man förstår vad man fyller i på blanketterna.

Nu dax att bege mig in i klädkammaren och ta tag i min packning!Smile

Här en bild från statistbordet vid filmandet av "Blott den du älskar" i höstas


Släppa tanken

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-28 00:20
 

Åh vad glad jag är att jag har övat upp min förmåga att kunna medvetet fokusera på olika saker med min tanke. Detta innebär också att jag medvetet kan gå in och släppa tanken. Exempel kan ges från denna dagen, då min plånbok var på vift fråmn förmiddagen tills sena kvällen. I stället för att göra som förr om åren och släppa allt annat och irra runt och leta och leta, så släppte jag tanken på plånboken. Så fort tanken i oroligform kom tillbaka om vart jag lagt plånboken, så släppte jag den. När jag sedan för en stuns sedan satt och sammanfattade dagen över en kopp tee i köket, så vips så slåg den där i ögonhöjd på hyllan framför mig. Visst är det häftigt. Under hela dagen har jag fått gjort massor av härligt njutfulla saker, vilket jag inte hade fått uppleva om jag hade sprungit runt som en yr höna och letat efter plånboken. Tacksam över plånboken har jag nu lagt den där den skall vara!Kiss

Ny vecka imorgon me start på något helt nytt-ni ska få se!!!! Men först blir det filminspelning. Skådespelartalangerna skall tas fram och det blir en heldag i filmens tecken! Givetvis kommer det mer om detta också! Laughing

 

 

Här en bild från mitt statistuppdrag i "Irene Huss". Statistuppdragen är för mig en säker källa till att fylla på den mentala näringen. Det är en fantastisk upplevelse att vara med och uppleva en filminspelning. Alla dessa människor som utför olika saker för att scenen ska kunna sättas! Kreativiteten bara flödar i allt!! Jag är både glad och tacksam att jag har tagit steget ut från min zoon och klivit in i dessa uppdrag!! Och imorgon blir alltså en en heldag av härlig filminspelningsupplevelse!!Laughing


Sköna händer

feb 27
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-27 18:12

Jag har ju skrivit tidigare att hela helgen skulle gå i njutningens tecken. En eftermiddag inom ramen av en skön söndag hos Cecilia of sweden var en underbar njutning. Som pricken över i:t så gjorde jag detta besök tillsammans med min goda vän Annicka!Smile Goodybagen som vi fick med oss hem innehöll spännande produkter. jag testade också produkter inom ramen för vackra händer och jag kan säga att mina händer är lena som små bebisrumpor och naglarna har ett mycket snyggt lack! Tusen tack, Cecilia för ditt mysiga arrangemang-jag kommer definitivt återkomma till din mysiga lokal!

Administrations arbete gör sig inte själv och datorn och jag ska nu samarbeta ett par timmar och vara det bästa teamet! Avslutningsuppgifterna blir fakturering en för mig nu mera spännande och jätteintressant arbetsuppgift! Och allt ligger under ramen för njutning! Smile


Trött men god i sinnet

feb 27
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-27 10:28

Gårdagen blev sen men ack så god. För få timmar med slutna ögon denna natt vägs upp av gårdagens samvaro. Så känslan är som den ska där inombords.

Söndag och dagen innebär nya möten med människor, likaväl som jag nu njuter av lugnet av ett tyst och stilla hem. Och som fortfarande är välstädat!!SmileDet blev en snabb dusch och sen är jag strax på väg.

När jag sköter ordningen som den ska här hemma och har "bitit" i det sura äpplet och skurat i skrymslen och vrår -ja, då förhöjer det känslan inom mig. Jag är så nöjd att jag tog tag i detta och med min prestation!! Nu dax att gå in i dagen och dess möten- spännande!


Schlagerpåfyllning

feb 27
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-27 03:43

Sen jag var liten flicka har jag underhållits väl varje år av svenska uttagningen i melodifestivalen. Schlagerfestivalen är festligt och innebär påfyllning av både musik, glitter och glamor. Kvällen i kväll blev det bonus påfyllning genom en underbart mysig kväll hemma hos Annika med Anneli och Katarina.

En mysig middag med en hela massa samtalande och skrattande- Underbart mysigt!!Smile

Värdinnan själv- Fantastiska Annika!

Härligt att kunna bli så där riktigt påfylld i goe-känslan genom schlager och trevlig samvaro- Här Katarina och AnneliSmile

Kvällens tävlingsformulär- väl förberett av värdinnan själv. Och gissa vem som vann..??????

Så här dansar en riktig schlagerstjärna!!Wink

Ikväll var det inte bara genom tv:n som njutningen av glitter och glamour skulle ske. Katarina såg till så att vi allihop passade in i schlageryran och kunde njuta live av glittret!!Laughing

Annika bjöd på en hel massa godsaker som här kladdkaka med grädde och en helt fantastisk god glass med smak av likör! Helt super god!!! Mysigt och gott till schlagerfestivalen!!Smile

Två Glittrande njutfulla tjejer!!Smile

En välplanerad tävling innebar också pris och jag satte bägge finalisterna. Jag var säker på Linda Bentzing och Nicke Borg. Så första priset gick alltså till mig!!!Laughing Jag har blättrat i boken och jag tror bestämt att jag får bjuda in kvällens tjejer till en afton att prata vidare och provsmaka något ur boken!!Laughing

Känslan är något trött men helt superhärlig. Kvällen var mycket lyckad. Många skratt och tilldelande av upptåg och härliga historier ur varandras liv iinebar alltså att kvällen bjöd på en stor dos bonus njutning utöver schlagerlåtarna. Så givande och så bra. Tusen tack Annika för ditt initiativtagande till denna bjudning och kväll!! Sådana här kvällar förgyller vardagen och någonting jag själv ska bli bättre på att också bjuda in till!! Nu ska sömnen definitivt fyllas på!!!


Tilldelning

feb 26
Skrivet av: Annelie Eng 2011-02-26 15:09

Uppdragen som karriärscoach innebar den fantastiska förmånen att ge feedback på CV. Detta innebär att jag tilldelas en otrolig mängd cv med helt olika egenskaper, kompetenser och erfarenheter. Genom denna läsning förstärker jag således förhållningsättet att alla människor är unika. Detta innebär också att det är så viktigt att varje cv blir just det unika bästa för just den personen. Detta är en arbetsuppgift som jag trivs mycket bra med och definitivt ska du anlita mig om du vill utveckla just ditt cv till det bästa cv:t för dig! Jag är bäst på detta!Wink

Tekniken strular fortfarande här- men jag förhöjer njutningskänslan genom en härligt stärkande koppa tee, ur en av två speciella koppar. Kopparna har jag fått i julklapp av min stora dotter, Amanda. Jag tycker att de är underbart vackra att både titta på och dricka ur. Så njutningen är hög bara genom att se koppen här bredvid mig. Att dessutom "sörpla" i sig det varma innehållet förhöjer också känslan.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar