Den jämna balansen

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-03-31 18:35

Xtravaganzas helhetskoncept för livstidsförändring är så otroligt mycket mer än av som sägs om det. Ett antal gånger har jag fått höra att Xtravaganza är att "gå på pulver". Spännande! Inom Xtravaganza arbetar vi med att förändra beteenden från grunden & vi arbetar med att hitta en jämn balans melan mental träning, mental näring, god energi & rörelseglädje. Att hela tiden utveckla sina medvetna val till att hitta denna jämna balans & en hälsosammare livsstil- ja det får du via Xtravaganza. Inom konceptet finns också olika hjälpmedel till att utveckla sig inom de olika områdena & att ta sig till sitt mål. Måltidsersättningarna i pulverform är en sorts hjälpmedel. Chokladbars är några andra! Ja, du läste rätt-du kan äta chokladbars & vara hälsosam-Spännande va?? Kokböcker ballansboll, gummiband, stegräknare, handböcker & cd-skivor med mental träning är ytterligare verktyg för att hjälpa dig att nå just dina mål. Sist men inte minst så är ju vi hälsokonsulter & programträffarna ett fantastiskt bra verktyg för att peppa & göra av stämningar!

Uppdragen att på tex mässor marknadsföra & informera om Xtravaganzas koncept ser jag som otroligt roligt & utvecklande. Tänk att tala inför grupp var något helt otänkbart för mig för några årsedan- nu brinner jag för detta med rätt produkt!

Hälsa & Glädje höll till på Elite Park Avenue Hotel i måndagskväll. En "hälsomässa" som vände sig till kvinnor som vill ha både en fungerande vardag & guldkant på tillvaron- klart att Xtravaganza var med!!

Johan & jag från Xtravaganza Göteborgs city var på plats, denna afton. Vi var uppskattade, kan jag säga- det var många som fick information om våra koncept & vi lottade tom ut ett program. De ni!! Så håll ögonen öppna efter Xtravaganza info om du tillhör dem som tror att Xtravaganza är = pulver- Tänk så mycket lärdom mer du kan få!!

Kolla in måndagskvällen i bild här nedan & vill du veta mer om Xtravaganzas helhetskoncept är du varmt välkommen till oss på Xtravaganza Göteborgscity!!

Välkänd & snygg logga finns nu även på våra tygväskor!

Xtravaganza-Helhetskonceptet för en livsstilsförändring!!

Tänk att det går bra att äta choklad & samtidigt äta nyttigt!!

Johan packar inför kvällens mässa.

Välpackat!

Uppdukat & Inbjudande!

En snabb kopp innan gästerna börjar anlända!

Jag trivs i rollen som Hälsocoach & informatör!

Alltid lika glada Johan!

Kvällens vinst från oss på Xtravaganza GöteborgsCity

Chokladgott & nyttigt!!

Inbjudande!

Fullt med gäster & utställare!!

Många samlades kring vårt bord!

Strax en kväll som hälsocaoch & informatör för Xtravaganza Göteborgscity till ända!!


Huvudvätare??

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-03-31 17:17

Ja, vad är det?? Undecided

Min lilla prinsessa sitter vid datorn o kollar på svt barn sida-Gabba Gabba är ett program som bjuder på detta inslag med våran schlagervinnare för iår- Eric Saade.

En ganska så kul video- o jag kan förstå att mina tjejer har honom som idol!!

Videon ökan kankse inte skratt tiden men ett leende på läpparna kommer iallafall fram hos mig när jag lyssnar  & ser på "Huvudvätare" med Eric Saade

Nu fortsätter dagen med blandning av jobb o aktivitetskörare åt barnen! Vi ses senare!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar