Drömmen är sann

maj 11
Skrivet av: Annelie Eng 2011-05-11 22:08

Jag bor numera i min drömlägenhet- Hur tog jag mig hit?? Jag satsade både energi, tid och en del pengar -nu är jag här underbart!! En så länge har det inte varit någon trast och vila i nya boendet- upppackning paralellt med urstädning av förra bostaden kräver sin tid. Däremellan finns barn som ska pysslas om och arbetsuppdrag som ska skötas. Om prioriteringar har fått göras. Nulägena har ändrats emellanåt och då har nya möjligheter hittats. Även om jag inte är kapp med vare sig hem eller annat så har jag en stor och underbar njutning av att vara där jag är- mitt i allt i ett helt nytt och nymålat hem. Jag trivs som handen i handsken även om det tar sin lilla tid att lära känna min nya miljö- som nu ikväll när diskamaskinen läcker -Hm, hur uppstod detta mitt i allt??

Nu laddar jag iallafall för sista dagen av epok LA- imorgon ska det sista ur lägenheten städas ur och sen ska lägenhetsdörren stängas för gått av mig isallafall.

Så mitt i livet och mitt iallt har jag fortfarande inte hittat kartongerna med mina cd-skivor- youtube och itunes blir alternativen istället

Kollar på min läckande diskmaskin..och kör några yotube klipp med bra musik samtidigt

 

Dax att slå in den mjuka presenten & texta några fina ord av välkommande till en ny liten Christoffer som för en vecka sedan sett dagens ljus

Det fanns måååååånga kort att välja bland på Åhlens


Fredagsmys

maj 06
Skrivet av: Annelie Eng 2011-05-6 22:06

I nuet har jag kurat nermg i soffan tillsammans med min Matilda & hennes bästis Olivia. På soffbordet står godisskål o på tv:n rullar "Due Date". Tjejerna har valt filmen, som är helt ok. Trots att hemmet runt omkring mig inte är i närheten av ordningställande, så är det med stor njutning jag sneglar runt med ögonen. Oj, vad jag är tacksam över att vara i hamn i denna lägeneheten!SmileJag lever min dröm!!Kiss

Visst finns det saker som ska fixas här- rullgradiner ska upp, liksom vägghyllor. En innedörr saknas så också gågjärn i dörrposten. Köket är inte 2011 charm vad gäller skåpsluckorna & maskinerna- men vet ni, allt detta får komma efter hand i nuet så är det bara super duper att vara hemma just här!!SmileTusen tack till snälla Janne som fixade med borrmaskinen idag så att krokarna i hallen sitter där de ska!!Smile Hallen börjar närma sig klar. Igår blev det nämligen en sväng till IKEA & förvaringshyllan är nu på plats också. Monteringen gjordes under sen gårdagskvall & resultatet blev som jag ville - helt super duper!!

Nu är frågan om jag ska lägga mig till rätta i soffan &sluta ögonen med risk att vakna först imorgon bitti - eller ska jag kanske resa mig upp & se till att kläderna kommer in där de ska i garderoberna? Ja, det sstnämnda får allt vänta tills i morgon- Nu fortsätter jag istället att njuta av nuet med de två fina tonårsflickorna i in soffa & av filmen

Fina Olivia Björk på mysig fredagsmiddag hos mig & Matilda

Därefter dukades godisskålen fram

Titta så kul man kan ha med godis!!:)


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar