Man får inte roligare än man gör sig

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-29 21:19

Tänk att en dag av väntande i en lång korridor kan bli så kul och full av massa god energi. För tidigare har jag varken haft en förkärlek till varken korridorer eller väntanden- kan säga att jag har låtit dem bägge två påverka mitt goda innestillstånd genom åren. Och vem är förloraren av det??? Idag ger jag dem inte möjlighet till att kapa varken mitt sinnestillstånd eller mina känslor på ett negativt sätt. Därav har jag idag haft en mycket trevlig dag väntandes i en korridor. Dagen har varit lång och varm- emellanåt kändes det som om den varma solen utomhus var mitt inne ovanför oss utan att ge färg- strålkastarljus är likt solen mycket varma- men mycket mycket trevlig och givande. Och framför allt full av en hel massa möten både nya gamla igenkännande och nya! Förmånligt och lärande genom att vara i nuet och ta vara på varje möte!! En dag i filmens värld har gett god påfyllning av energi!

Väntande i en korridor i Eyeworks studios lokaler innan dagens tagningar börjar

Massvis med möjliga mötenSmile

Och kolla kolla-Foppa såklart- en säker och rutinerad statist som jag har haftäran att möta vid flera statist uppdragSmile

..och titta här ett jätteroligt möte iform av en gammal tonårs kompis-Hasse!!! Kommer inte ihåg men vi trodde väl att vi inte hade synts på kanske 25 år!!?? och så träffas vi här i filmens värld..Häftigt och kul!!

Sovenirer till ungarna- Dogge Doggelitos signerade idolkort!!Smile

Man får inte roligare än vad man gör sig och jag har haft en riktigt kul och lång dag i "filmen "EGO":s värld.

Imorgon bär det av till EGI igen och nya möten och nytt filmande! Två heldagar med fantastisk påfyllning- du får ursäkta kära sol men denna påfyllning är väl värd att skjuta på umgänget med dig!!


Filmtime

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-29 08:58

Så var det dags att återigen skaffa mig njutning och inkomst i filmens värld. Ett nytt statist uppdrag väntar i dagarna 2. Förr om åren skulle jag ha tyckt att det vore katastrof att arbeta när det är sommarvarmt ute. Nu vet jag att solens och min relation fortlöper och kommer att vara tightare än i dag när tillfälle ges. Att vara statist är också att fylla på energi. Det är både mäktigt och häftigt att ha dessa uppdrag och upplevelse i bagaget. Så många människor som är inblandade i bara en enda scen- helt otroligt! Men tänk så bra det blir i slut ändan när filmerna visas på vita duken! Åh vad nöjd jag är med mitt val över att ta dagens uppdrag som varar i dagarna 2 och alla andra uppdrag i filmens kreativa och fantastiska värld.

Dags att slänga ner ombyten i väskan och be ge mig till dagens filuppdrag!Smile

Du som nu är fri som en fågel och inte är uppbokad av inomhus tjänst- ut och skaffa dig påfyllning av vad solen har att ge dig- solen gör gott!! Mer från dagens uppdrag kommer senare!!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar