s

Man får inte roligare än man gör sig

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-29 21:19

Tänk att en dag av väntande i en lång korridor kan bli så kul och full av massa god energi. För tidigare har jag varken haft en förkärlek till varken korridorer eller väntanden- kan säga att jag har låtit dem bägge två påverka mitt goda innestillstånd genom åren. Och vem är förloraren av det??? Idag ger jag dem inte möjlighet till att kapa varken mitt sinnestillstånd eller mina känslor på ett negativt sätt. Därav har jag idag haft en mycket trevlig dag väntandes i en korridor. Dagen har varit lång och varm- emellanåt kändes det som om den varma solen utomhus var mitt inne ovanför oss utan att ge färg- strålkastarljus är likt solen mycket varma- men mycket mycket trevlig och givande. Och framför allt full av en hel massa möten både nya gamla igenkännande och nya! Förmånligt och lärande genom att vara i nuet och ta vara på varje möte!! En dag i filmens värld har gett god påfyllning av energi!

Väntande i en korridor i Eyeworks studios lokaler innan dagens tagningar börjar

Massvis med möjliga mötenSmile

Och kolla kolla-Foppa såklart- en säker och rutinerad statist som jag har haftäran att möta vid flera statist uppdragSmile

..och titta här ett jätteroligt möte iform av en gammal tonårs kompis-Hasse!!! Kommer inte ihåg men vi trodde väl att vi inte hade synts på kanske 25 år!!?? och så träffas vi här i filmens värld..Häftigt och kul!!

Sovenirer till ungarna- Dogge Doggelitos signerade idolkort!!Smile

Man får inte roligare än vad man gör sig och jag har haft en riktigt kul och lång dag i "filmen "EGO":s värld.

Imorgon bär det av till EGI igen och nya möten och nytt filmande! Två heldagar med fantastisk påfyllning- du får ursäkta kära sol men denna påfyllning är väl värd att skjuta på umgänget med dig!!


Filmtime

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-29 08:58

Så var det dags att återigen skaffa mig njutning och inkomst i filmens värld. Ett nytt statist uppdrag väntar i dagarna 2. Förr om åren skulle jag ha tyckt att det vore katastrof att arbeta när det är sommarvarmt ute. Nu vet jag att solens och min relation fortlöper och kommer att vara tightare än i dag när tillfälle ges. Att vara statist är också att fylla på energi. Det är både mäktigt och häftigt att ha dessa uppdrag och upplevelse i bagaget. Så många människor som är inblandade i bara en enda scen- helt otroligt! Men tänk så bra det blir i slut ändan när filmerna visas på vita duken! Åh vad nöjd jag är med mitt val över att ta dagens uppdrag som varar i dagarna 2 och alla andra uppdrag i filmens kreativa och fantastiska värld.

Dags att slänga ner ombyten i väskan och be ge mig till dagens filuppdrag!Smile

Du som nu är fri som en fågel och inte är uppbokad av inomhus tjänst- ut och skaffa dig påfyllning av vad solen har att ge dig- solen gör gott!! Mer från dagens uppdrag kommer senare!!


Avslut för kickstart har givit kickstart

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-28 21:55

En fantstisk kväll att ha förlagt avslutningen till Cecilia Lindbloms och min kickstartutbildning! En stund av glädje reflekterande, avslappningsövningar och medvetande om hur våra tankar påverkar både vårt inre och yttre på en filt i gröngräset med säveån i bakrunden- Ljuvligt!! Glass, jordgubbar och en läskande näringsrik drink i glaset- njutning!!

Åh så härligt- två livsnjutare!!Smile

Mönsterelever i handlngsansvar ska självklart belönas med diplom!!

En underbar avslutning i ett underbart varmt och härligt Lerum!!Smile

Åh, vad glad jag blir när "nötterna" till den egna framgången knäcks!! Grattis och fortsatt lycka till!!

Varmt välkommen du också i våra fortsatt kickstarts utbildningar- för att nå en bättre hälsa!! För mer info och bokning tele 0302-770080- Plats, centrala Lerum i CLHarmonys lokaler!! Välkomna!!Smile

Nu blir det att dyka in i gaderoben för morgondagens klädval och 2 dagars filminspelning!!! Wow så kul- Simma lugnt!!Smile


Du blir vad du tänker- så lär dig tänka "rätt"

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-28 20:32

Dagens tema har definitivt hamnat under "Du blir vad du tänker"!! Både du, jag och alla övriga människor på vår jord har den enorma förmånen att bestämma helt och hållet över sina egna tankar- och dessutom den fantastiska möjligheten att påverka och ändra dem!! Kan kanske undras om det spelar någon roll vilka tankar jag har? Men det kan jag tala om -det du tänker är också dit du tar dig! Lär dig tänka så att du tar dig dit du vill! det är fullt möjligt för oss alla och hur häftigt som helst!!!Smile Du gör valet själv- antingen låter du  den bortslagna golfbollen s  förstöra det fortsatta spelet och resten av dagen- eller också lär du dig teknik föratt byta ut dina tankar och dra lärdom av den bort-swingande bollen och låta spelet och resten av dagen bli det bästa som du kan skapa!! Lär dig av mig- jag är grym på dettaSmile!!

Så så här bestämde jag mig föratt möta just min dag idag:

Väntande på tåget "stängde" jag av trafikljudet från motorvägen och njöt av att det nu är Lerums station som är min hemhållplats och fokuserade på allt det gröna längs spår och vägkant!!Smile

Mitt i ett rusande City av Göteborg så bestämde jag mig för att mina steg skulle vara så lugna som just jag ville på väg till Adecco. Och väl där så riktigt "sög" jag i mig Monikas, Adeccos fantastiska receptionist, glittrande ögon och skratt- en fröjd för alla att mötas av det varje morgon på sin arbetsplats!

Så här är hon in action- Adecco-Monika!!Smile

Snabb effektiv, hjälpsam och hjärtlig likaväl mot kunder besökande och övrig personal- Du är en klippa!!Smile

Njut- visst är hennes glädje smittande??!!Smile

Som den känslomässiga miljonär som jag är bestämde jag mig för att njuta av en god lunch tillsammans med min dotter- ja behöver jag säga så mycket mer-bilden talar sitt egna språk- Njutningen var på topp av Sushi i solskenet!!Laughing

Och nu sitter jag här på min förmånliga balkong med arbetsglöden laddad i kvällssolen och Allsången i bakrunden- "Flickan och kråkan" med Måns var en hitt!! Kolla in reprisen om du missade den.

Arbetsglädje på en solig altan klockan halvnio en somrig tisdagkväll!!Laughing

Strax tillbaka med bilder från kvällens avsutning i kickstartsutbildningen och kanske bjuder jag också på lite förberedelse tänk inför 2 dagars filminspelning- Häng med och låt dig inspireras till nytt tänk och nya vanor!!Smile


Karriär o mitt i

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-28 07:53

Åh, vilket underbart väder! Sommarvärmen var här redan tidigt denna morgon- ljuvligt!! Helt klart blev min längtan till havet ännu större..

Istället för hav blev det ett tidigt skumpande tåg in till Göteborgs city- Adeccos kontor mitt i stan gäller idag. Förmånligt som bara den att ha en promenad på 5 minuter och sedan vara där. Också lika trevligt att mlöta Adeccos underbart glada och alltid hjälpsamma receptionist Monika gör att morgontröttheten försvann bums- det får bli en bild av henne senare håll utkik!!Smile

Nu till nya möten inom jobbcoaching!! Är du arbetslös eller vet någon som är det?? Jag utför adeccos jobbcoaching uppdrag i Göteborg och kan tillsammans med dig få dig att nå ett fantastiskt resultat i din karriär- Välkommen för kontakt och information 0302-770080!! Trevlig tisdag på er!!Smile


En dag av allt och mycket sommar

jun 27
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-27 22:29

En tidi morgon med började med karriärcoaching på adecco i Göteborg. I mitt uppdrag på adeccoingår den omdebaterade jobbcoachingen. jag är av åsikten att detta är ett otroligt bra verktyg att komma vidare mot sitt karriärsmål. Jag har haft förmånen av att vara med på en hel drös lyckade "resor" där människor med handlingsansvar har lyckats att ta sig dit de vill inom karriär. Så är du arbetslös passa på och ta dig till mig och adecco vad gäller jobbcoaching innan besluten sinar bort! Du är välkommen!

Sommaren och möjligheten till en flexibel och spontan tillvaro är vad jag eftersträvar. Jag har införskaffat mig en en för året ny bostad med en fantastisk balkong i västerläge- pecis som jag har drömt om. Här besitter jag ofta mina korgstolar och gör en del av mina skrivuppgifter. Utomhus ger mig en god påfyllning av energi.

Idag blev den så köpt min lilla godispåse för sommaren- 4 pocketböckler -Åh så spännande!! Oavsett väder kommer jag njuta av dessa böcker!!

De två första kapitlen i "Svåra samtal" knäcktes i korgstolen på balkongen under en värmande stol i eftermiddags- Lyckos mig som har denna fantastiskt förmånliga balkong!!Smile

Mellan tågstationen träffade jag mitt "lilla" kusinbarn och det blev en spontan och mysig fika med henne och övriga på Ahlséns uteservering- jag tog tillvara på nuet och njöt!!

Några timmars arbetande i blandad kompott av tvätt och annan markservice tillsammans med skrivuppgifter innan det blev en spontan och mysig kvällspromenad med underbara Annicka

Ännu mer spontanitet och flexibilitet och tillvara tagandet av nuet och denna underbart härliga sommarkväll blev timmarna på Annickas och Henriks underbara altan under äppelträden med läskande bubbel i glasen!!Smile

Tusen tack henrik & Annicka för återigen en spontan och givande kväll!!SmileNi är fantastiska!

Varm och hjärtlig- Annicka!!

Och väl hemma igen fick jag se- nu har de kommit ett par blå blommor i mina blomsterlådor-nu är sommaren här!!

Vilken dag av tillvaratagning av nuet njutning, livet och sommaren!! Ett mysigt samtal från mina två små semsterfirande små actionhjältar kom också - mmmm njutning att höra deras röster!!

Dags att sova tidig dag imorgon med ännu mer av livet och spontanitetn- Häng med och ta del och låt dig inspireras att göra det som du vill göra. Och snart blir det filminspelning också..de ni..Smile Simma lugnt!!


Handlingsansvar

jun 27
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-27 10:20

Handling och ansvar. Har du frågat dig vad du tar för ahndlingsansvar? Tar du dig dit du vill? Och om du inte genomför det som du hade planlagt hur reagerar du då? Skyller du på någon annan? Blir du sjuk?

Att ta handlingsansvar i sitt liv gör också att vi, var och en av oss kan nå högre höjder- ja, vi kan alla ta oss högre och utveckla oss mer inom livets alla områden. Hoppa vi deremot över vårat eget ansvar och lägger skyller på andra att vi själva inte lyckas att ta oss dit vi vill- ja, då fråntar vi ju faktiskt oss själva den stora förmånen att ha ansvare över vårat eget liv och lägger också grunden till vår egen lycka och välbefinnande i andras händer...

Jag har gjort ett val jag ser det som en stor förmån att ha ansvaret i mitt liv-Jag äger min scen!! Fyundera hur du gör och vart du vill- använd dig gärna av en coach föratt ta tag i och ta dig vidare och utveckla ditt handlingsansvar i ditt liv- Coaching är ett kraftfullt verktyg till välbefinnande!! För mer info och tidsbokning 0302-770080 Lycka till!!


Söndag tillända och mycket nytt står för dörren

jun 26
Skrivet av: Annelie Eng 2011-06-26 22:36

Gäsp vad trött jag är i hela mig. Ögonen går strax o kors, trots att jag har skriverier kvar- ja,ja de får vara tills imorgon. Imorgon vänra måndag och en ny spännande vecka. Karriärcoaching, hälsocoaching, sorgbearbetning varvas med avslut i första kickstartgruppen och filminspelning!! Åh vad spännande. Den ena dagen är ej den andra lik!! Här gäller det att ta vara på nuet och vara i det som är. Jag börjar imorgon me d berättande och bilder ur det som är- Du hänger väl med? Min förhoppning är just du ska ta tag i det där lilla som gör skillnaden i just dit liv!Smile

Jag missade en sak bolagsverket..Smilefortsättning följer..

Och så några avslutande ord att fundera över: DU bestämmer själv hur många som ska spela revy för att Du ska befästa lärdommen om dig själv och ta nya vägar mot dina mål-Lycka till och sov gott!!

fast låt dig först inspireras av Jocka Berg och Hardcore superstar till att DU också ska ta tag i resn mot dina mål- Gör som de- Äg DIN scen!!!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  mars 2021  >>
tiontofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar