Pricken över i:et- min markis

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-07-31 13:35

Pricken över i:et vad vad gäller min balkong är...MIN MARKIS!! Och om du nutillhör läsarna som återkommer på denna sidan så undrar du säkert " Hur tänker hon här"?? För jag är ju en solälskare!!

Jo mina vänner helt plötsligt så uppskattade jag funktionen av min rätt åldriga halv mögliga MARKIS!!
Att tra ner den när solen visar sig och jag är på plats på balkongen är ett val som väljs bort. Däremot dagar som dessa- när regndropparna kommer från himlen- då är den helt super att veckla ut och ännu bättre kan min nytvättade tvätt torka därunder! Helt superduper.
Tillhör du dem som liksom mig har lägenhet och balkong som boende någon trappa upp? Längtar du efter gräsmatta och altan? Fortsätt fokusera på att göra val som gör det möjligt för dig att nå just det resultatet men under tiden lär dig se njutningen av just din balkong och har du som jag markis, ja då kan du ta vara på regniga dagar också!!Smile

Min MARKIS- möglig och dann men så fantastiskt funktionell!!Smile

Så enkelt kan det vara att hitta njutning och uppskattning i det där vardagliga där man befinner sig.. Och övning ger färdighet- ju mer vi övar att hitta ljusen i tillvaron ju mindre av det dystra ser vi- Lycka till!!!


Resultatet skrivelser

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-07-31 11:02

Helt klart finns det markservice uppgifter här hemma. Med 3 döttrar hemma och en som emellanåt "gästar" tvättkorgen blir bara tvättandet en syssla som behövs göras varje dag.
Tidigare tillhörde jag dem som blev stressad över all markservice. Numera tänker jag annorlunda.
Mitt hem är ibland mindre ordningsamt men det är mitt val att emellanåt lägga prioriteten på annat än hushållssysslor. Jag ÄLSKAR mitt hem ändå!!

Genom nyhetsmorgons sändning på tv:n här under förmiddagen blev sittande och aktivt lyssnande till interjuvn med Lasse Bengtsson.Wow, vilken klok man!! Han påminde iallafall mig om livets skörhet och att ta vara på nuet i sina ord.

Så fokus på att vara i ett gott resultat gäller fortfarande- du är väl på din huvudled i ett gott sinnestillstånd????Wink

Här är jag i mitt fantastiska resultat-på min balkongen med stort K skrivande på just det som jag vill skriva- vad det blir? Hm..än så länge för "byråldan" men maybe, maybe one day- en skriven utgiven bok..vem vetWink


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar