Påfylld av medvetet val i skolans värld

sep 30
Skrivet av: Annelie Eng 2011-09-30 10:36

"Att välja glädje" skriver Kay Pollak om som kommer till Göteborg den 15 november. Jag har har hört honom föreläsa och väljer att investera i detta igen. För mig är det en investering i att lyssna till honom!

En annan god investering är valet som jag har gjort denna morgon. Besöka skola och 2 av mina barns klasser. Jag har tidigare haft sällsynta besök inom skolan och barnens klasser. Tiden- jag har brottats med tiden. Eller jag har valt att skylla på tiden. Numera vet jag att min tid är mitt ansvar och jag väljer att investera i det som för mig ger god kvalité. Så dagens val var att prioritera skolbesök. Med 2 små som är nära varandra i åldern så fick det bli ett besök i varje klass. Besöken var mycket givande och jag har med mig 2 mycket väl fungerande klasser som tillsammans med respektive fröken arbetade gemensamt för god arbetsro i klassrummen med spännande arbetsuppgifter. Tusen tack lärare och elever i klass 2 och 3B för att jag fick ta del av era morgontimmar denna morgon. Ni är fantastiska klasser!!

Och den där tiden som jag brottades med förr- en lektions timme i varje klass innabar att jag mellan kl.08.20-09.40 hade besökt 2 klasser och tagit del av 2 barns lärande i klassrummen. Kvalité är inte alltid kvantitet!!

Mitt tips till er som har barn i skolålder stoppa in en morgon i almanackan där ni gör valet att vara med på en lektionstimme i era barns klass. Det ger både dem och er mer än vad som tros!

En stolt liten actionhjälte har äntligen mamma på besök i klassrummet!Kiss

Och jag fick svara på vad jag tycker om att göra med mitt barn-Mycket bra och tänkvärd uppgift- Det roliga är inte alltid det kostsamma utan ofta ganska enkla och vardagliga sakerSmile

Konsentrerad på dagens skrivuppgift!Smile

Åh så fint målat och skrivet i boken. Vilken tjej!!Smile

Ytterligare skrivuppgift i andra klassrummet- Här skulle man skriva en detaljerad efterlysning som de andra sedan fick gissa på- Åh vad spännande!!Smile

Nu fortsätter andra uppgifter för dagen- Håll koll!!Smile


Joy- klassiskt och riktigt snyggt!

sep 29
Skrivet av: Annelie Eng 2011-09-29 22:03

Riktigt kul att som bloggare få delta i minglande för att fira JOY 40 år! Tusen tack för detta!!Kiss En trevlig tillställning på JOY butiken på kungsgatan i Göteborg. Helt klart blev jag mycket inspirerad av sortementet hos JOY. Klassikt kvinnligt snyggt och tryggt är vad jag förknippar med det som jag såg. En kasse med några plagg blev det också inhandlat- det tyder ju på att sortementet föll i min smak!! Jag återkommer gärna till JOY och jag kan varmt rekomendera sortementet hos dem! Åh vad jag är nöjd med mina nya plagg!! Ett av dem har ni sett på bloggen tidigare idag.

För mig är det av vikt att klä mig så att jag trivs. Jag tycker om att variera mig och följa mode. Jag är 44 år och vill se både kvinnlig och representativ ut. Samtidigt vill jag givetvis känna mig trygg och och beaka den företagskvinna som jag faktiskt är, i min klädstile. Är jag bekväm och trygg i mina kläder så påverkar detta mitt goda sinnetillstånd. Hur tänker du i detta med kläder och mode?

Charlotte Nordén- VD för JOY

Min fina Amanda på mingelafton för att fira JOY 40 år!!Smile

Mumsigt gott med fin utsikt av fin fina kläder!!Smile

 

Känslan av att ha njutit av en trevlig tillställning och inköpt några fina nya plagg är god- mycket godSmile

Så ta en titt in i närmsta JOY butik för att ta del av ett klassiskt tryggt modernt och riktigt snyggt sortement!!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar