utrensning för både kropp och själ

okt 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-10-31 22:05

Utrensning för både kropp och själ. Iordningställande av garderoberna pågår. Den minsta actionhjältens är fätrdig. Utrensningen blev en rejäl hög urväxta kläder. Och idag kom turen till mina högar-Oj så mycket fint jag har i min garderob. En del kunde jag också rensa ut-sånt som jag hsr använt färdigt. Arbetet med min garderob får fortsätta imorgon - men redan nu känns det som en lätthet- utrensningen och iordningställandet till fina högar känns som en fröjd inombords. Viss sjutton påverkar ordningen min insida och tvärtom. För varje avbokning på att göra listan och jag trivs!!SmileHeja mig!!

En liten hög kvar och det mesta inlagt prydligt i garderoben-gött känns det!! Fysisk utrensning känns lika god på insidan


Böckernas betydelse och attraktion

okt 31
Skrivet av: Annelie Eng 2011-10-31 15:41

Att både ordförråd och annan kunskap utvecklas av läsande - det vet vi. Själv har jag allt som oftast en pågående bok i läsande form. Härom dagen läste jag att böckernas attraktion har minskat i status för den yngre generationen. idag var det så dags att ta mitt vuxenansvar/ föräldraansvar i detta ämne. Första höstlovsdagen blev till att besöka Lerums bibliotek med mina 2 små actionhjältar. Vilken upptäcksfärd vi var på-och ändå var vi begränsade i att hålla oss bland barnbokshyllornas område. Kanon bra service av en mycket kunnig och hjälpsam bibliotikarie innebar att att tjejerna lånade 5 böcker var och står på beställningslista för 2. För den servicen finns också på Lerumsbibliotek, om boken finns inne på något annat av kommunens bibliotek, så kan man beställa den till detsom är en själv närmaste!Smile Fram för mer action av oss i vuxenvärlden i att gå i bräschem för böckernas betydelse och attraktion till våra barn!

På upptäcktsfärd bland alla barnbokshyllorna- Vilket fantastiskt sortement!!- Framför fler besökande till Lerumsbibliotek!!Smile

Självbetjäning även på Lerumsbibliotek- enkelt så att barnen själva kan låna sina böcker-men god service av bibliotikariena finns givetvis som tillägg!!

Här lånas det för fullt!Smile

En blandad påse barnböcker pluss en lässtund hemma i soffan efteråt blev resultatet av dagens besök på Lerumsbibliotek - helt klart ska vi nu också boka in en daglig lässtund förutom läxläsningen- vi har ju en "gottepåse" här av böcker som ska njutas av!Smile

Nu middag!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar