Goda investeringar & många grattis

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-01-31 16:41

31 januari och om några timmar så är första månaden av 2012 till ända. Vintern har kommit och kylan verkar vara här för att stanna- investeringen av ett par ordentliga termobyxor har kommit bra till pass och är ett ypperligt bra klädesplagg att använda sig av under denna årstid.Jag packar in mig när jag går ut och packar ur mig när jag går in. Vilket gör att jag håller värmen-en underbar känsla i vinterkylan. Goda investeringar kan man inte få för mycket av det gäller likaväl ting som relationer. Goda relationer är också A och O för välbefinnande. Vare sig det är ting eller mänskliga relationer så är det av vikt att jag tar mitt ansvar och vårdar dem väl- och genom det så mår jag också gott- häftigt va!?Smile

Ett stort GRATTIS säger vi idag till vår gode vän och grymt duktige musikern & basisten Peter "Pp" Samuelsson på hans födelsedag!! Hiipp hurra och grattis på din dag, Peter!!Smile

2 actionhjältar och en Pp, våren 2010

Trevlig tisdagskväll på er!!Smile


Att göra karriär

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-01-31 08:20

Var och en av oss assosierar till olika saker när vi hör ordet karriär. Själv tycker jag att det är ett mycket spännande och brett ord. Var och en av oss har vår karriär- Eftersom jag tror att var och en av oss har utvecklingspotential inom livets olika områden, så kan vi alla också utveckla vår karriär och öka vår kvalité inom den. Allt utifrån den egna individens potential och startläge.
Ge dig själv en funderar på vart du är i din karriär. Är du där du vill vara? Om inte - hur kommer det sig att du inte tagit dig dit du vill vara? Vad behöver du för att ta dig dit?
Idag väntar just karriärcoaching på Adecco. Möten med deltagare som vill ta sig vidare inom sin karriär står på tur.
Ja jag är lyckligt lottad som har dessa fantastiska möten med deltagare allt som oftast!Smile

Bekräftelsen är viktig och jag ger mig god bekräftelse i att vara en miljödiplomerad coach!!Smile

Trevlig tisdag på er!!Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar