Halv åtta hos mig

feb 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-02-29 11:58

Halv ett i natt skrev jag på twitter "Att det alltid ska vara så svårt att komma ihåg VAB anmälan till FK...attans!" Idag hör jag på nyheterna att Försäkringskassan har kommit med ett förslag om att ändra anmälningsreglerna för just vård av sjukt barn... TANKENS KRAFT?

Hlet klart är iallafall att vi ofta kan påverka mer än vad vi tror och att vi också påverkar mer än vad vi tror- allt med våra tankar. Därav är jag så otroligt tacksam över min visualiserings förmåga och att jag stärks i min utvecling av den genom att hela tiden använda mig av den och öva den. Föreläsare som Malin Hammar ger mig också en pusch i rätt riktning av hur rätt och hur stor och hur mäktig tankens kraft och attraktionslagen är- Det gäller för oss alla att ta vara på den och förvalta den väl i allas våra liv!Smile

Fokus på annat än måsten genererade i att vi numera har "halv åtta hos mig" här hemma den här veckan. Sjuka barn som inte vill äta och rädslan som förälder att de inte stoppar i sig något fick istället för tjat och gnat bli en lek som förenade nytta med nöje. med alvedon i kroppen fick min lilla mästerkock stå för inbjudan till middagbordet och också inta vissa delar av kockaktiviteterna. Selmas meny blev: Kycklingklubba på grönsaksbädd, Hemmagjord Hawai-pizza, chocklad pudding med chockladkross grädde och blåbär. Helt plötsligt hade min lilla sjuka actionhjälte slukat i sig både det ena och andra. Idag är det så dax för nästa unge att inta köksregionen och jag ser med spänning fram emot kvällens middagsbjudning i "halv åtta hos mig" vid vårt bord!

Mästerkocken in action!

Mums!!

Smaklig måltid!


Påverkan av förhållningsätt

feb 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-02-29 07:50

Upp som en lärka för strykjärnets skull... nja,egentligen inte min melodi..Men eftersom jag har bestämt mig för att aktivt fokusera på att låta bli att lägga energi på det som jag i verkligheten INTE kan påverka utan istället lägga fokus & energi på att påverka mig själv i hur jag förhåller mig till verkligheten. Blev morgonens fokus användande av strykjärnet & resultatet en mindre stressad dotter & mamma.

Att ta på sig " nya ögon" och se på verkligheten på ett nytt sätt kan generera till fantastisk framgång och fantastiska resultatSmile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar