Nöjda tjejer!

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-03-31 17:59

Ytterligare ett kalas avklarat , den här gången "djukalas"- 15 små flickdjur med majoritet kattor satt till bords under eftermiddagen och åt hemmagjord pizza, kladdkaka och glass. Med musika ur högtalarna blev det också lekar som dans stopp och "hela havet stormar! Alla ingedienser väl valda av min lilla actionhjälte som firades idag. I och för sej några månader senare än själva födelsedagen-men med ett medvetet val att framlägga kalaset blev dagen idag i djurens tecken en mysig tillställning!Smile

Med svart kajal och förvandlades min lilla actionhjälte till en leopard av sin storasyster! Tusen tack, för målandet!

De 2 andra systrarna agerade både lekledare och servitriser- Tusen tack också till er!

Hemmagjord pizza var höjdpunkt på dagens kalas!

Nöjda små flickdjur till bords!

Smile

Med lite fantasi och enkla medel går barnkalas som en dans. och lugnet efterårt är riktigt gott!!Smile


Agerar så att DU mår som bäst- då får andra det bästa av dig

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-03-31 09:03

Många är vi föräldrar som brottas med tiden. Många är vi föräldrar som prioriterat bort oss själva för att låta barnen gå före. I det stora hela så är vi många föräldrar som har gjort och handlat så med gott hjärta efter de verktyg som vi har tillgängliga. Men låt säga att jag prioriterar bort mig själv så att jag inte är närvarande i nuet och hela tiden brottas med känslor som påverkar min känsla negativt. Är agerandet då det bäst? Här finns inga rätt och fel, utan jag tror istället att man kan börja fundera på kvantitet och kvalite- ord som är bra att stoppa in i mångt och mycket. Själv arbetar jag med fokus på kvalité och tycker att kvantitet inte är lika noga längre. Jag har bytt plats på dessa ord inom många områden i mitt liv och bla genom detta behåller jag lugnet får mindre stress och istället fullt av njutbara stunder. Så även i föräldrarollen! Den jämna balansen mellan alla våra roller är värt att jobba på- så att vi alla mår som bäst!Smile

Agera så att DU mår som bäst- då får andra det BÄSTA av dig- smart va?Smile

En kvalitetsstund på en av Lerums restauranger!

En afton av god påfyllning med många skratt i lagom lång dos!Smile

Idag blir det djuren i fokus med stundande djurkalas innan vi sedan släcker ner vårt Lerum och beger oss till Aludden i den mörka Earth Our timmen där vi underålls av musiker och gycklare med eldshow! Spännande!Smile

Trevlig lördag på er!!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar