Välkommen vår

apr 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-04-30 08:21

En morgon med strålande sol denna valborgsmässoafton och våren är här! Härligt! Att som jag trivas i detta soliga landskap har också sitt pris- imorse vaknade jag av kliande och rinnande ögon- något vackert grönskande håller på att vakna till liv och slå ut i blom i detta vårvarma landskap och mina ögon ogilla detta. För min del offrar jag några slantar på receptfria allergitabletter och håller ögonen i schack. Apoteket står alltså på tur denna vårmorgon!
Vad det sedan är som jag vill "vinna" så är det lika viktigt att se vad jag är benägen att offra- Någon måste offra tid för att få ihop pengar och någon annan måste offra pengar för att få ihop tid. Förutsättningar och målen är lika olika som vi människor- där av vikten att studera vart man vill i sin känsla.


Med mina ungar i fokus

apr 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-04-29 21:19

Att säga ja eller säga nej- vem är den föräldern som lyckats nmed konststycket att alltid ha välförstående barna vad gäller just nej... Något jag jobbar aktivt på är att få min ungar mål och resultat fokuserad . Att få dem att ta eget handlingsansvar och också få dem att känna tillit till sig själva i det de ska företa sig.
Efter just ett nej blev handlandet en gemensam målbild- Tillsammans gör vi nu vårt sommarcoallage där de vi vill ska upplevas ska finnas med. Döm av min förvåning när den yngsta actionhjälten satte Lars Wallin på coallget- Hur kommer det sig att han ska vara med? Jag vill gå på hans modevisning för han skapar så fina klänningar..-underbara unge!!Smile

Nedanstående bild av min lilla grodas ena bild- Hur kommer det sig att du vill ha med en bergstopp? Jo jag vill inte klättra där i verkligheten men det är en bild för att man ska kämpa för det man villSmile Klok unge!

Så mitt på vardagsrumsgolvet ligger det då fasttejpat för pågående skapelse - Vårt sommarcoallge 2012- för att vi tillsammans ska ta oss dit vi vill!Smile

Dels är detta en kul aktivitet att göra tillsammasn och dels blir det också ett fint alster på vår vägg som hela tiden väcker våra hjärnor till liv att fortsätta kämpa för det vi vill!
Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar