Mer upptäckt av ljuvliga Göteborg!

maj 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-05-31 21:26

Efter dagens morgon & lunchpromenad på Göteborgs gator, slog mig tanken vilken fantastisk underbar stad Göteborg är. Genom att numera ha ett öppet och upptäckande förhållningsätt mot staden när jag är där, upptäcker jag alltid något nytt som jag förundras över. I sommar kan jag tänka mig en och annan upptäcksfärd med barnen förutom det årliga Lisebergsbesöket.Jag är öppen för upptäckten av mer av det ljuvliga Göteborg, en arena för värdskap!Smile


Göteborg en härlig stad att stadsvandra i!


Liseberg- ja ett fantastiskt nöjesfält!
Lika väl som att upptäcka "ditt" Göteborg oavsett om du är boende eller turistande, lika väl kan detta öppna och upptäckande förhållningsätt anvädas på andra platser & i andra städer för nytändning och finnande av det vackra! Lycka till!Kiss

PS! Oavsett Göteborgare eller ej- Hjälp mig vidare mot titeln Toppbloggare 2012- Annelie´s blogg är i final & vill mer än gärna ha din röst!! Genom att rösta kan du också bli en vinnare- finfina presentkort lottas ut till röstare!! Så gör så här: Gå in på länken nedan, gilla sidan, gå in på bloggtävling, tryck logga in, följ app, tryck toppbloggare, skrålla ner tills du kommer till Annelie´s blogg, tryck RÖSTA PÅ ANNELIE´S BLOGG! Skriv gärna en kommentar så jag vet att DU tillhör röstarna! Tusen tack på för hand!♥ http://www.facebook.com/uropenn?ref=ts

SmileSmileSmile

..här är det högt- RIKTIGT HÖGT, centrala Göteborg!!


Ingen är fullkomlig & ingen är ofullkomlig!

maj 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-05-31 19:45

Dags att utmana mig själv- och det önkvärda målet är ett gott resultat- nu gäller bara tron på mig själv att jag når det. Arbetsredskapen nedan är några som jag gör allt för att oftast hålla mig ifrån. Det är mer sällan än ofta ni ser mig på bild tillsammans med dessa!
Så vad tror ni- kommer jag att nå fram till mitt önskade resultat???
Om inte så är jag iallafall stärkt i känslan av att var nöjd i min insats av att våga vara modig nog att testa denna handling till att ta mig dit jag vill. Och en lärdom rikare i vad jag kan och eventulellt också vad jag ska överlåta till någon annan kompetent människa att göra. För ni håller väl fous på att Ingen är fullkomlig, vilket också innebär att Ingen är Ofullkomlig!! Och därav behöver vi alla tillåta oss att be om hjälp emellanåt med olika saker för olika människor!!KissFortsatt trevlig torsdagskväll till er alla!!
Smile

Mina utmanande arbetsredskap- dax att använda dem!!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar