s

Ice Age 4- Jorden skakar loss- En mycket sevärd film!!

jun 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-30 10:53

En niobio på födelsedagen resulterade i Ice Age 4- Jorden skakar loss. Och attans vailken härlig film!! Vi fick många härliga skratt och trivdes alldeles ypperligt i biosalongen på Bergakungen. Hett tips till er som saknar ett biobesök i er genda alltså Ice Age 4- Jorden skakar loss!!Smile

Det gäller att skoja till det i väntan på filmen

Popcorn i stora lass!!

På med glasögonen !

En uppskattad film av av actionhjältarna- 3D kan man kalla helt magiskt!!Kiss


Jag vann!

jun 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-30 00:41

De där bonusarna som dyker upp- ack så förnöjdsamma de är! Idag var det facebook som stod som värd för en fantastiskt glädjande bonus- eller ja, facebook & facebook- Agneta Hansson design genom facebook.
Det finns en uppsjö av tävlingar och röstningar att delta i med vinstchans av olika saker. Och det går att vinna- det du ofrar är tiden det tar dig att rösta eller delta oftast.
I denna röstningen blev jag en av vinnarna- den fina svarta blomman att bära runt halsen blev min vinst-lycka!! Agneta Hansson är definitivt en av mina favorit designers och att bära detta fina smycke kommer jag att göra- MED STOLTHET!!Smile

Kiss

Härligt glad över vinsten av en svart blomma- de e jag d!!Kiss


Filmtime

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-29 20:06

En 10-årsdag kan innehålla många olika delar - likaväl som mer för oss traditionella födelsedagskalas & paket - lägger vi idag till Kvällsbio! Ja, det är inte illa för en precis fyllda 10-åring att få gå på niobio!! Men är det sommarlov fredagskväll & födelsedag så är mamma den som ser till att önskningarna går i lås- och paketinnehållen bärs med storhet denna afton i Sveriges andra största stad- turkos luvtrötta från adidas & svarta Palladium- och nu alltså filmtime i stora stadens biosalongen på kvällskvisten- inga önskningar som jag hindrade mig från att genomföra - så visst är det idag lycka för min groda att fylla 10 år!! Jag älskar dig, grodan!!


Lördag hela veckan

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-29 16:42

Med 2 födelsedagsbarn på en sommarvecka - är känslan av att det är "lördag hela veckan" Och tänk vilken fantastisk bra och god känsla att hålla fokus på att behålla. Att hela tiden i sitt dagliga liv leta möjligheter och ingredienser som gör att jag tycker att det är glädje och fest alla veckans sju dagar! Att hela tden utman sig själv i att behålla detta förhållningsätt som gör att jag letar efter vackert glatt söt härligt ingredienser i mitt liv som gör att ja, mina dagar är viktiga nog att tillatt jagsjälv ser de alla som "lördag hela veckan!

..och ja- den inramade bilden innefattar en livs levande ödla i famnen på min 10-åriga groda!Kiss

Idag blev det ett litet enklare kaffekalas

Lördag hela veckan- en go känsla att infinna sig i varje dag året runt!!Smile


Bra verktyg till jobb!

jun 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-29 10:20

Gott att jobbcoachingen är igång på "riktigt" igen! Det är en fantastiskt bra åtgärd för dig som är arbetslös och jag truvs ypperligt att arbeta med dessa uppdrag under Adecco! >Läs vidare om adeccos jobbcoaching och tycker du som jag att det är ett fantastiskt bra upplägg så hoppas jag mer än gärna att du blir en av mina deltagare framöver! Nu dags för cv-granskning- en av mina uppgifter som jobbcoach!

 

 


Grodan snart 10!!

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-28 22:07

Med fokus på det lilla & enkla blev eftermiddagen idag en njutning av sol grill & vin. Ett tillvaratagande av nue på ett alldeles ypperligt sätt!!
Trots lite sommarförkylningar så är allting så mycket lättare och så mycket mera spring i benen när sommarsolen visar sig från sin rätta sida- Tes I like it so much!!
Nu några timmars nedräkning-för imorgon har jag en alldles egen 10-åring i hemmet!! hipp hurra för min lilla groda !

Liten har blivit stor-imorn är grodan 10!!Kiss- och vad önskelistan visar skulle hon kunna vara tonåring..Wink


Vi byter mys & dag & frodas!

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-28 17:01

Njutning av vädret  & grillen får stå i centrum även denna kväll. Sol sol sol god mat & trevligt umgänge. Torsdag byts ut till fredag och myset gör sig lika bra veckans alla dagar-men visst är det förmånligt att vara fri från arbete imorgon. En liten actionhjältes dag stundar istället och fokus på henne blir dagens huvudmål!Smile

Nedräkning inför en liten grodas 10-årsdag!


Jag är ok, du är ok

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-06-28 08:49

En morgon som den här är guld värd när sängen känns extra skön och ögonlocken vill fortsätta blunda. Ett extra spår av mental träning fick det bli innan det var dax för duschen föratt vakna till ordentligt. Nu sitter jag här i min morgonstund-PÅ BALKONGEN!! Yes- fröken väder är på ett alldeles strålande humör och den blå färgen på himlen alldeles ljuvlig- ja dessa ingredienser gör mig mer intresserad av att uppleva dagen på ett annat sätt än att ligga kvar. Thank's good it's summer!!

En mötesförmiddag står på tur- för att kan leda andra -ja, då är det bra att titta på hur man leder sig själv. Har du studerat dig i vad du tar dig för, varför du gör det och vilket resultat som du uppnår- det önskvärda? Rubriken ledarutveckling är för alla- alla kan alltid utveckla sin sätt att leda både sig själva och andra!

Med kärleken som bas och fokus på Jag är ok, du är ok- är jag övertygad om att vi kan lära oss prata MER med varandra istället för OM varandra!

"Mamma titta här, sa min minsta actionhjälte-se du vad det är?"

..Även kaksmulor kan gå i kärlekens teccken om man fokuserar på det- visst är det fint -min actionhjältes hjärta av smulor! Trevlig torsdag till er! Kram/Annelie


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar