Kungarna från Broadway ger inspiration till innovation-Yeah!

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-07-31 20:55

Innovation-  Förnyelser & nya möjligheter - Har du knäckt koden till detta tänk- För mig tog det i mångt och mycket många många år av mitt vuxna liv innan jag gjorde detta- men serru det häftigaste är att det allra försent att tänka om och att sätta sig själv under innovationsloggan!
Nuter förövrigt av Sveriges bästa musikband -Eldkvarns toner ljudar från tv:n & istället för att tänka på att det var allt för länge sedan jag såg dem live på scen så tänker jag på alla spelningar som jag sätt med dessa kungar. På väggen snett framför mig hänger en signerad och inramad plansch & i min bokhög finns Pluras "Resa genom ensamheten med de bästa orden signerade av Plura!
Jag är lyckligt lottad som har en mängd av konsertminnen med Eldkvarn i mitt minnenas arkiv- riktiga njutningar som jag gärna plockar fram då & då.

Mitt signerade x..Smile


Jämnheten blir bäst!

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-07-31 17:29

Ibland får jag vara mer noga än andra att medvetet jämna till dagens temo- efterEn dag av möten under ordet karriär i Städerna Udevalla och Trollhättan, bilresande & telefonsamtalanden, är jag inuet ensam hemma och njuter av tystnaden som komplement till dagens tidigare fartfullhet! Fröken väders svalhet gör att mysbyxan är på och hemmakontoret hat tagit plats vid soffbordet. Eftermiddagen ska utgå från soffläge med hastigheten i sakthetens tempo. Två världrar på en och samma dag kan man tycka. Och ja, detta nuet är helt medvetet valt för att kompletera och göra helheten av dagen till högsta betyg!Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar