Agneta Sjödin och En kvinnas hjärta äntligen i mitt fokus!

sep 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-09-30 19:27

Mitt mål med dagens besök på Bok och biblioteksmässan var att besöka seminarie där Agneta Sjödin var huvudperson, inhandla hennes senaste roman- En kvinnas hjärta & sist men inte minst ha en mysig dag tillsammans med min väninna Katarina. Jag satte målen och rsultatet blev gott. Att jag gick i från mässan med bonusar- ja, det blev en extra påfyllning.Smile

Det är alltid bra att sätta mål och se resultatet av dess genomförande. I dag utökades mitt önskvärda resultat med bilder på möten med fantastiska författare! Seminariet med Agneta Sjödin var mycket givande-hennes sätt att i ord text och tal dela vidare sina lärdomar är betydelsefullt! Nu ligger "En kvinnas hjärta på bordet framför mig, beredd att vara i fokus vad gäller läsande den närmaste tiden! Tack Agneta för signeringen och ord och värme som du förmedlade idag!Kiss

Att gå ifrån mässan med en ljudbok av Martina Haag var inget som fanns i min målbild- Tack Martina- för att jag gick därifrån med din Heja, Heja som ljudbok- det är just den boken jag behöver ha tillgång till med hörseln! Heja mig!

En dag fylld av möten och härlig inspiration till kommande vecka och också ännu längre- Författardrömmen finns ju kvar..Kiss

Möten möten och åter möten- och mycket god påfyllning av dagens mässbesökSmile

böcker planscher väskor m.m - en salig blandning av vad mina kassar innehöll!Smile


För lyckat resultat krävs verktyg och övning!

sep 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-09-29 08:45

Som karriärcoach på Adecco har jag den eminenta möjligheten att få följa människor och dess utveckling till ett nytt arbete. Det är en fantastisk känsla både för mig och mina deltagare när detta resultat uppnås. Att under resans gång har skapat verktyg som cv och personligt brev likaväl som att ha gått igenom presentationsteknik. Är jag nu inte van av att gå på intervjuver, så behöverjag ju öva- öva utan betungande feedback- öva för att kunna sätta intervjun. Det är som att lära sig cykla - när man övar faller man ena gången åt vänster, då lär man sig att räta upp cykeln, räta man upp det för mycket faller man istället åt höger-tillslut så har du övat tillräckligt så att du kan hålla cykeln rak hålla balansen och cykla iväg. Likaså är det med intervjuver- det är få människor så går in i sin första arbetsintervju helt avslappnat och sätter den intervjun. Säkra med det du kan säkra, som att komma i tid, vara hel och ren, ha med kontaktinformation på 2 referenser uppträd artigt med ett vårdat språk. Förberedelser om dina kompetenser och egenskaper likaväl som inläsning av företaget är också att föredra. Se sen dina kommande intervjuer som övning- efter varje intervju feedbackar du dig själv med skalan 1-10 där 10 är guldstjärnan- Hur nöjd är du med din insats på intervjun? Vad innebär siffran- alltså detaljera ner orden för allt det som du gjorde bra, gå sedan vidare på att sätta ord på det som du ska förbättra. På detta sätt skapar du dig en erfarenhet och lärdom av varje intervju istället för ett betungande misslyckande. Lycka till!Kiss

Med denna kokbok ser jag fram emot nytänkande i användning av grillen- även om middagsbordet" flyttas in när sommarvärmen tar slut, fungerar det ypperligt att skapa rätter på grillen större delen av året! Tusen tack säger jag till en av Sveriges bästa Delisäljare och varmt mycket lycka till framöver!<3

Grillen är mitt verktyg till goda rätter- likaväl som en karriärcoach kan vara verktyget till att nå sitt drömjobb!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar