Småstadsdrottning-cool titel!

okt 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-10-30 19:15

Vi vet att livet är föränderligt- iband till det bättre och ibland måste vi snurra några varv för att se det goda ur en förändring.
Likaväl som ett husdjurs död kan vända upp och ner på ett barns känsloutspel- likaväl finns det inga rätt och fel i reaktion. Det ända som är rätt är att tårar är ok. Ändå finns det mellanstadietjejer som inte vågar gråta eftersom killarna i skolan tycker att det fjantigt.. Helt klart är det av vikt att styra in både oss själva och våra ungar att det är oka att fälla tårar- de måste få komma ut istället föra att bli instängda.

Efter ett spontant infall att överraska ena dottern med nya jacka och utnyttja finfina rabattkuponger från favoritklädkedjan, blev jag fast i bilkö. Det förändeliga som inte ska hända hade hänt en stor långtradare hade lyckats korsa väggrenen och komm över på fel sida av motorvägen- läskigt! Stillasittande i låååånga köer kan man också göra val-mitt blev att ta mig tid till reflektion. Reflektion av dagen och av nuet-väl i dessa upptäckte jag mer finfina detaljer till min mål & resultatbild. Ett bra innehåll att stoppa in i tiden vid kö- reflektion!!

Lindexkortet & dess kuponger gör gott för kassan!!Smile

Något ruggig efter dagens resande och passerande av olycksplats- nu några timmars andra arbetsuppgifterSmile

Såg förresten i tv-tablån att det börjar en ny serie idag- Småstadsdrottningar- och ja, vi får se efter programmet hur många vi är som känner oss hemma i den titelnWink Ell ja, den kna vi ju känna oss hemma i redan nu om vi har ett hjärta till vår småstad- Det har jag- I love my Lerum


Jämn balans & god hemkommun ger go trivsel!

okt 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-10-29 21:19

Vad den  jämna balansen innebär för alla och envar en ja, faktiskt helt induviduell. Ingen kan egentligen varken dömma eller säga  att sin eller någon annans jämna balans är fel är rätt. Istället är det av vikt att lägga fokus på sina känslor för att lära sig att stämma av vad som är den jämna balansen för sig själv.

Dagens blandning har pendlat jämnt mellan arbetsmiljö i storstan likaväl som vid hemmakontoret i min fantastiska lilla hemkommun. Möten med deltagare under rubriken jobbcoaching likaväl som administrationsuppgifter vid hemmadatorn. Därefter några timmars fokus på mammarollen och umgänge med en actionhjälte för att nyss vara hemkommen från ett möte inom politik. Kan tillägga att ta steget till att vara politiskt aktivt har ökat min jämna balans och tillför också mycket lärande om vårt samhälle och vårkommun. Genom att engagera mig politiskt vill jag kunna bidra till god utveckling i min hemkommun.

Medans tv-soffan är intagen av skollediga översovande tjejer intar jag hemmakontoret en stund till, och njuter av deras bakrundsljud och samtalande och kloka små åsikterSmile

Trivsl & god balans har idagen alltså bestått av olika miljöer, olika roller och olika uppgifter- min dag! Hur når du din jämna balans?

 

Kan tillägga att bonus för dagen blev bytt bytt kommer aldrig igen... Wink Tusen tack likaväl till Malmsten & Olsen Bil som Bil-Nilsson för dagens genomförande!Smile Två serviceinriktade företag för dig som bilägare som vill ha just detta- god bilservice!!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar