Guldstjärnor är bonus för själen

nov 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-29 21:50

När jag häromdagen bytte ut mina fönsterlampors lampskärmar till vita fina adventsstjärnor, tittatde jag ut och saknade de upplysande julstjärnorna som till advent brukar hänga i väglamprna här i centrum. Åh vad glad jag blev vid färden hem denna afton när de nu var upphängda och tända!! En halvminut stannade jag och bara tittade rakt på en tändstjärna när jag promenerade från bilen och bara sög i mig guldstjärnans njutning- Guldstjärnor är bonus för stjälen!!Kiss Kan förresten tillägga att det är en fröjd att byta ut lampskärmarna till stjärnor istället för att ha adventsljusstakar i alla fönstren med trasiga lampor problematik.. tidsvinst med mina pappstjärnos att trä på och lika fint och stämningsfullt lysande!!Smile
Min sena hemkomst berodde på kvällens dialogcafe i beredningen för kultur och fritid där jag sitter med. Ett otroligt roligt och lärorikt uppdrag att vara politiker. Jag är stolt över mig själv som har vågat vara modig att ta steget in i politikens värd. Idag vill jag kunna göra skillnad och kunna vara med och påverka därav har jag sökt mig till politikens värd - och visst har jag att lära och det gör jag främst genom otroligt gott bemötande och delgivande av kunskaper från fantastiska politikerkollegor både inom det egna partiet och inom beredningen- Tusen tack!!!Smile

Tidsvinst och njutningsfullt- äkta pappersstjärnorSmile

Klart att Bosse Cedergård skrattar gott med 2 "stjärnor" runt sigWink- bästa Marita Snällman

"Min njutningsstjärna är åter på plats- Tusen tack för detta!! Smile

Trivsel och påverkan i min fantastiska kommun-LERUM- kanske kan jag inspirera dig som vill vara med att påverka att göra som jag - anslut dig politiskt

I fell good - som den Lerumsbo jag är!Smile


Företagare tillsammans- stärker och ger gott!

nov 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-28 10:17

Röda trådar iform av företagande - i grunden det som förde oss minglande människor samman igår på Liseberg. Som ny medlem var det första gången för mig på detta årligen återkommande events- ett fantastiskt arrangemang och afton! Att jag också fick chans att utmana mig själv genom färd i det riktigt höga Lisebergshjulet blev en bonus känslan- Yes I did it !!!SmileSmile Som ni förstår har även en coach sina utmaningar..Wink

Bästa Lena och jag gjorde sällskap denna afton

Ett högt och för mig utmanande hjul...

SVINDLANDE utsikt.. men helt genomförbart!


Minglande med massor av företagare- tänk så många människor och branscher man kan ta del av genom öppenhet i möten med andra

Fantastisk god mat

 

Tack företagarna i Göteborg för en superduper afton och ett mycket väl motagande!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar