s

Guldstjärnor är bonus för själen

nov 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-29 21:50

När jag häromdagen bytte ut mina fönsterlampors lampskärmar till vita fina adventsstjärnor, tittatde jag ut och saknade de upplysande julstjärnorna som till advent brukar hänga i väglamprna här i centrum. Åh vad glad jag blev vid färden hem denna afton när de nu var upphängda och tända!! En halvminut stannade jag och bara tittade rakt på en tändstjärna när jag promenerade från bilen och bara sög i mig guldstjärnans njutning- Guldstjärnor är bonus för stjälen!!Kiss Kan förresten tillägga att det är en fröjd att byta ut lampskärmarna till stjärnor istället för att ha adventsljusstakar i alla fönstren med trasiga lampor problematik.. tidsvinst med mina pappstjärnos att trä på och lika fint och stämningsfullt lysande!!Smile
Min sena hemkomst berodde på kvällens dialogcafe i beredningen för kultur och fritid där jag sitter med. Ett otroligt roligt och lärorikt uppdrag att vara politiker. Jag är stolt över mig själv som har vågat vara modig att ta steget in i politikens värd. Idag vill jag kunna göra skillnad och kunna vara med och påverka därav har jag sökt mig till politikens värd - och visst har jag att lära och det gör jag främst genom otroligt gott bemötande och delgivande av kunskaper från fantastiska politikerkollegor både inom det egna partiet och inom beredningen- Tusen tack!!!Smile

Tidsvinst och njutningsfullt- äkta pappersstjärnorSmile

Klart att Bosse Cedergård skrattar gott med 2 "stjärnor" runt sigWink- bästa Marita Snällman

"Min njutningsstjärna är åter på plats- Tusen tack för detta!! Smile

Trivsel och påverkan i min fantastiska kommun-LERUM- kanske kan jag inspirera dig som vill vara med att påverka att göra som jag - anslut dig politiskt

I fell good - som den Lerumsbo jag är!Smile


Företagare tillsammans- stärker och ger gott!

nov 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-28 10:17

Röda trådar iform av företagande - i grunden det som förde oss minglande människor samman igår på Liseberg. Som ny medlem var det första gången för mig på detta årligen återkommande events- ett fantastiskt arrangemang och afton! Att jag också fick chans att utmana mig själv genom färd i det riktigt höga Lisebergshjulet blev en bonus känslan- Yes I did it !!!SmileSmile Som ni förstår har även en coach sina utmaningar..Wink

Bästa Lena och jag gjorde sällskap denna afton

Ett högt och för mig utmanande hjul...

SVINDLANDE utsikt.. men helt genomförbart!


Minglande med massor av företagare- tänk så många människor och branscher man kan ta del av genom öppenhet i möten med andra

Fantastisk god mat

 

Tack företagarna i Göteborg för en superduper afton och ett mycket väl motagande!


Bonus i känslan " Jag är en vinnare!!

nov 27
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-27 23:33

Jag var precis på väg att släcka ner och så vips slog den ner.. som en glädjefylld bomb- Jag är en vinnare och då menar jag, JAG och ni också- För genom ett rimmande har jag också vunnit ett reportage under rubriken "Drömmar är till för att förverkligas" i Ascala Magazine!! Superkul!! Reportaget kommer i Ascala Nr 8 februari 2013!! 

Vinnarrimmet:

Att visa mitt företag & liv
kan inspirera driv
till det man vill & kan
& drömmen blir till sann

/Annelie Eng, Cert.Coach/Mentor/Bloggare/Föreläsare/Handledare i Sorgbearbeting

 

Jag-en vinnareSmileSmile


Smile


Go kväll av föratagarmingel

nov 27
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-27 22:44

Hemma efter en härligt glädjande afton med företagarna i Göteborg- Tusen tack för en god afton med gott minglande härliga möten & superduper mat. Färden i det HÖGA Lisebergshjulet gav en bonuskänsla i att ha varit modig nog att åka i. Tack!!Smile

Bästa Lena Wingbro som arbetar med företagsutvecklingSmile

Mer bilder från aftonens, imorgon- nu soffmys med Småstadsdrottningar- lättsamt och underhållande


Vis & lärd av möten!

nov 26
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-26 20:43

Hela stan vimlar av fantastiska människor. Hur många möten som helst går i praktiken att genomföra i storstadens metropol- Hur många av dem tar vi egentligen vara på och genomför? Hur gör jag för att ta vara på varje möte jag har möjlighet att genomföra och varför ska jag genomföra det? Jo - genpmföra möten är ju bla för att det kan bli både det mest givande och lärorikaste möte du någonsin har haft- att undvika möten är ju att avstå denna möjlighet. Föratt få ut mesta möjligaste av varje möte rekomenderar jag starkt ett coachande förhållningsätt = Enkla öppna frågor, lyssnande & aktiv närvaro. Lägg sedan till att håll dig till att alltid prata med människor istället för om människor- och så väljer du möten med automatik och det bästa är att det går att lära hur mycket som helst om sig själv genom möten..Lärorikt för alla!

Ett av alla bästa möten idag- Agneta Hansson " min" fantastiska designer- på plats i Nordstan i blomstrande julhandel-Helt klart tror jag många fler än jag blir glada av ett smycke av Agneta i julklapp!

Ett öga vakar på dig och kan ge påminnelse från dig själv till dig själv att bara prata med istället för omSmile Tjao!


Stadium deal ger jackor till många!

nov 25
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-25 20:12

Med rättigahet att ta det lugnt och mysa- japp, efter uppsläppande av några kartonger jul ur källarförrådet och också påbörjat städningen för det som ska bli ett juligt hem- och känslan av belömning med tv-mys känns helt ok.

En shoppingtur innebar att vi varmt kan rekomendera Stadiums bästa deal -200 kr för din gamla jacka vid köp av en ny för minst 499 krSmile

Mysigt!

I år är vi ute i god tid!Smile


Mätbara resultat förstärker den goda känslan!

nov 25
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-25 09:25

Mätbara resultat är bra avstämning till våra mål . Gårdagens goda resultat förstärks nedan- mätbart? Japp!! Låt känslan styra -låt ideerna födas av den och du tar dig dit du vil!

Ett mycket gott mätbart resultat av saffransbullar - något små men många till antalet!!

Glaserade pepparkakor- mätbart och gott till fikat!

Och nu är den uppe och lyser upp den mörka novemberkvällen

Avtorkat och klart - mätbart- det ända som tyder om gårdagens afton är den finfina juliga stjärnan som lyser rött på bordet- Tack familjen Jerråker för kvällen och blomman!! På återseende!Kiss


Öppet sinne kan göra vardagen till fest

nov 25
Skrivet av: Annelie Eng 2012-11-25 09:07

Tänk vad spontanitet, flexibilitet & öppna sinnen kan göra likaväl vardag som helg till fest. En dag med känslan som fokus föder också ideer - och här är resultatet av en lördag med tillvaratagande av en spontan känsla i att på ett enkelt sätt utan stora ekonomiska resurser men ändå göra kul & mys. 2 ensamstående mammor kollar av sina tillgångar i kyl och några timmar senare sitter alla till bords vid ett festligt bord.
Att fortsätta aftonen med bakning blev mysigt för lika väl en liten actionhjälte som för en tonåring och för oss mammar- enkelt oplanerat och festligt.

Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar