s

Så mycket bättre & Gott nytt år

dec 31
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-31 10:00

Om ca 12 timmar är ett nytt år på intågande.  Tillhör du dem som i något avseende lägger ett nyårslöfte? I så fall är tipset att skriva ner det som ska genomföras- TAL & SKRIFT förstärker nämligen tanken och det gäller att säkra det man vill så att man inte faller till föga redan strax efter tolvslaget med att ha tagit en annan väg än den man vill. Låt nu 2013 bli det året då DU tar befälet över ditt liv- gör dina drömmar till verklighet & förlita dig på din känsla. Jag går i bräschen för att man mår så mycket bättre då! Gör som jag lev din dröm & låt 2013 bli starten på denKiss

Gott nytt år

 KissKissKissKiss

KissKiss Happy new yearKissKiss

Favorit tunikan från Fiorrucci i Göteborg, kommer att användas väl under 2013 - I den trivs jag, likaväl som den förstärker min känsla av att vara good enough. Kiss


Låt tankarna skapa

dec 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-30 20:00

Hur blickarna då framåt för att förändra det man vill förändra? Är det möjligt att ta sig från arbetslöshet till stadigvarande inkomst- är det möjligt att få skulderna att bli obefintliga gentemot inkomsterna- är det möjligt att gå från kärlekslöst liv till livsläng kärlek? Spännande frågor när ett år blir till ett annat. Det finns inga självklara svar- mer än att DU är producenten för din egna framgångshistoria- oavsett var du står i så låt tankarna bli sådana att de får dig att handla i linje med dit du vill! Låt 2013 bli det året där du väner skeppet, låter seglena ta fart- se dig själv som en vinnare!

Gott nytt år!

En hel massa fin inspiration till nytänk och njutningar på bordet hos Dimoda


Snart så- .. barmark & vårsol

dec 30
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-30 11:09

Den goa känslan av att snön blir till barmark- om än något tidigt för att det ska hålla sig eller?? Visst var det vårsolen som skymtade i veckan- de vill jag allt tro iallafall.

Hur som helst har 2012 snart passerat

KissJanuari 2012 med vårtulpaner på bordetKiss Fin fint

December 2012- barmark och man kan hoppas att både sol och tulpaner är på vägKiss

 

Powerwalk och lite övningar- go känslaKiss


Längtan väntan sann!

dec 29
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-29 19:04

Om man släpper tanken på det man vill och låter det va- förlitar sig att det kommer när det ska så kommer det också så va! Fiffigt va? Den där "önskemattan till hallen- lika som min stora- den är där den ska nu- på hallgolvet. Längtan hade varit hur lång som helst om jag skulle gått och fiokuserat på den, för den är ett antal månader sedan som jag föll för den. Och nu ligger den här- och det blev precis så bra som jag visste- perfa! Littre glittrande skimmer av ljusstakar på fot passar nu perfa i hallen- Ibland kan små skillnader gör STORA skillnader i mångt och mycketKiss

Värmande på vinterkalla golv-bästa gåser från IkeaKiss

Skimrande på hallbänken i den vintermörka kvällen- Chili har såååå mycket finfint!Kiss

Och kolla kolla- någon älskar rosa i vårt hem- vårfint från Ikea


Tankens kraft & valet är ditt!

dec 28
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-28 10:33

30 minuters powerwalking och känslan är god. Vad är det som drar mig ut i den kyliga morgon luften? Min känsla och mn tanke. Tanken på just min målbild- hur jag vill må i min kropp. Välmående för mig handlar om en jämn balans melan livets olika delar- jobb fritid lika väl som mat kontra rörelse och glädje påverkar. Den röda tråden mellan kropp och själ den tror jag på. Tanke känsla beteende- påverka det ena och det andra följer med- Helt krst så skapa de tankarna du vill ha för att ta dig dit du vill - så följer känslan och beteendet med- enkelt va?Wink Och det finns sanning i detta- tankens kraft är såååååå mycket starkare än vi kan förstå...and I love itKiss

Med rätt tankar inombords -ja det är då jag har avverkat min dagliga powerwalk- det är mitt ansvar att hålla mig till dem.

Läs om min fina vän Pernilla i dagens Lerumtiding- hennes tankar tar en henne till att vara den glädjespridaren hon är- trevlig läsning!Kiss

Alltid mycket glädjande i Pernillas närvaro!Kiss


To be your own star!

dec 27
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-27 20:08

Jag sitter i funderingarna till min egna målbild- den där riktigt glödande målbilden som gör att jag tar mig dit jag vill. Jag kan knepen- för i vissa avseenden är jag en jäkel på att ta mig dit jag vill- i andra områden rondellkör jag något- och nu vill jag ta mig ur rondellkörandet. 2013 är på väg och jag vill att det ska bli ett år där jag är i och lever min dröm! Och vad min dröm är- ja det, ni- häng med mig så tar du del- knepen till att ta sig dit bkuder jag också på mellan mina egna genomförda drömmar. Min förhoppning är att kunna inspirera just dig till att genomföra din dröm.
Öppna frågor är alltid bästa verktyget till information- ibland behöver jag informera mig mer om mig själv- för om jag inte vet vilken som är min dröm- hur ska jag då annars kunna ta mig dit?

Är du där du vill vara i ditt liv? Om inte -Hur kommer det sig att du inte är där du vill vara om du vill verkligen så gärna vill vara där? Vad behöver du för att ta dig dit du vill? Besvara frågorna så detaljrikt som möjligt, förstärk din tanke och dina ord genom att skriva ner dina svar- Därefter är det dags att handla - hela tiden i linje efter dit du vill! Good luckKiss

Take you to YOUR heaven and be YOUR own star!Kiss

Låt 2013 bli året där du tar dig dit du vill - jag inspirerar dig mer än gärna!Smile


The winner takes it all

dec 26
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-26 19:46

En av mina största idolers bästa låtar enligt mitt tycke. Och oj vad jag har lyssnat på Abba i mina dagar likaväl som jag har nynnat och mimat till dessa. Det är något speciellt fortfarande med denna musikaliska grupp och att de nu kommer en dokumentärserie om gruppen- ja, det är bara att tacka och ta emot.

Myskläder på filtar om och tv:n är i centrum för många och med mig. Att vi sen är olika och har olika behållning av olika program ja, det är bara att respektera..

Julens firande är över och de röda färgerna ska snart stuvas undan igen- nu längtar vi til vår och ljusare tider- med luft under vingarna- för ni har väl njutit av TUI:s finfina reklamfilm- attans vad sugen jag blir till att lyfta till den blå himlens varma land

Finkläderna av och bästa myskläderna på- tror inte jag kan få förmånga av dessa mjukisplaggKiss

Nu i en uppsättning från bästa Lindex - klädd för tv-mys denna annandag jul!

 

God fortsättning på er framför eller bakom tv:n!Kiss


Större förr

dec 25
Skrivet av: Annelie Eng 2012-12-25 19:31
[\imghttp://campl.us/h6OUHMYsmB2]

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  mars 2021  >>
tiontofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar