Glädjespridare av dagen

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-01-31 16:57

Fortfarande har influensan oss i sitt grepp och kräver min närvaro här inomhus. Fokus läggs på mina små ynkliga actionhjältar och att få i dem energi. Andra sysslor och aktiviteter än vad som var planerat fortsätter alltså. Berömmer mig själv som tog till vara på ögonblicket och förmedlade kontakt till kontakt. Precis på det sättet som jag älskar att arbeta på poch som faktiskt är en av orsakerna, är jag övertygad om, som ledde mig till nomineringen som en av 3 till titeln årets nätverkare i Lerums kommun. Likaväl tjänst som uppdrag och person förmedlar jag dagligen vidare- Vad söker du? Ber du om hjälp i ditt sökande? Är det jobbigt att be om hjälp i tex jobbsökeri? Hm..ja, ibland kan nöten vara svår att knäcka men övning ger färdighet även i detta. Kanske kan en professionell coach vara ett verktyg till att du ska tillåta dig själv i att be om hjälp.Ibland kan coaching också leda till handlingsansvar och faktiskt klara me än vad man tror utan någons hjälp- inget är mer rätt än det andra utan faktiskt av vikt att förstå att vi har alla olika världskartor som gör det oss mer låsta till det ena än det andra. Istället för att dömma- Jobba med dig själv och bli en givare- var den som alltid söker få en medmänniska att öppna sig och nåt lite längre än vad sin egna världskarta visar. Och jag lovar en givare får tillbaka och massa bonusar när den själv minst anarKiss- testa!Kiss
Ytterligare ett tips- likaväl som du själv också kan vara den som tar rollen att ge av glädje och vara en glädjespridare- se också till att omge dig med just glädjespridare- Det blir ju allt som oftast en bonuspåfyllning med just dessa i sin närhet!.

Hipp hurra och grattis till dagens födelsedagsbarn som också passar in i gruppen glädjespridare. Tänk sååååå många männsiskor som glatts genom ditt musicerande både på scen och genom skivor. Grattis Peter "Pp" Samuelsson- Barbados basist och producentSmile

En bild med några år på nacken men dock på En glädjespridare fylld av "galna upptåg lika väl på scen som nedanför. Grattis Peter!Smile


Lysande till Grötö

jan 30
Skrivet av: Annelie Eng 2013-01-30 20:48

Tänk vilken god påverkan musik har- gamla fina låtar ur kökshögtalarna och likaväl som pannkakor och omelette slängdes ihop likaväl fick ljusbrickan också vårcharm. Äkta bonn-omelette med färska champisar och paprika- jäklans gott.Smile Den goda känslan och musikglädjen förde också med sig att småynkliga actionhjältars magar fick smak av pannkakor- och piggheten har satt fart här. Tänk att det enkla kan bli det bästaSmile

Godaste Bonn-omeletten

 • 2 st ägg
 • 2 msk mjölk
 • 1 krm salt

  Vispa lätt ägg, mjölk, salt. Det ska bara vispas lätt.

  Hetta upp en stekpanna med matfett  på medelhög värme.

  Häll i äggsmeten.

  Grädda omeletten genom att steka den på medelvärme  Skaka pannan någon gång då och då så den lösa äggsmeten rinner ner. När äggsmeten stelnat är omeletten klar (det brukar ta ca 5-10 minuter). Vik den dubbelt och lägg den på en tallrik .

 

Ljust och fint brinner ljusen - Nu Mia på Grötö- senaste favvoprogrammet- Tjao!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar