Kontorsflytt med gott resultat!

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-28 20:42

Visste du att du kan ta hjälp och minska den tidskrävande processen som är vid en kontorsflytt? En kompetent flyttfirma ska du naturligtvis ta till hjälp och du sparar både tiden kraften orken och enrgi i ditt flyttande. Likaväl som OCT har stor vana av att flytta hela arbetsplatser, likaväl utför de din kontorsflytt både snabbt och effektivt. Detta utan att din dagliga verksamhet behöver störas av att du flyttar från en lokal till en annan från en lokal till en annan. Kontorsflytten sker snabbt, effektivt och utan att störa din dagliga verksamhet. Här finns  kunden och dess service i fokus. Flexibiliteten är stor vilket kan komma till nytta i lösning av andra problem som kan uppstå för kunden i en flytt.  Tryggt och säkert flyttar du alltså ditt kontor med hjälp av OCT - Oavsett företag. Bland kunderna finns allt från egenföretagare till storkocerner. Företaget är också Miljö kavlitetssäkrat - se Se ISO 9001 och ISO 14001 för mer information. Så även om jag inte står inför flytt av mitt kontor idag, så har jag här ett företag som jag definitivt kommer höra av mig till när detta är dags- gott att det finns service och hjälp även vid en kontorsflytt!Smile

 

 


En bredd av njutning med rätta ögonen på!

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-28 20:03

Hur mycket njutning kan man stoppa in på en och samma dag? Tja, egentligen finns det inga begränsningar, utan snarare tv'ärtom-njutningarna finns där - det gäller bara att se dem och det bästa av allt ju mer man ser dem ju fler känns det som de blir, fast att många av de har funnits där hela tiden.. Det är ditt ansvar att sätta på dig dina "bästa glasögon" och skåda det vackra och njutfulla i världen runt omkring dig varje dag

Vänskap

Näpen- Prinsessan Lily

En blandning av vår och vinter, fridfullt , vackert svenskt landskap igår.

Musik är vacker och njutningsfullt- här fantastiska ES11 Porthälla på scen - Njutningsfullt som attan

All njutning på en och samma dag- med de rätta bästa glasögonen på så finner jag dem och de berikar mig och mitt liv!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar