s

Kontorsflytt med gott resultat!

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-28 20:42

Visste du att du kan ta hjälp och minska den tidskrävande processen som är vid en kontorsflytt? En kompetent flyttfirma ska du naturligtvis ta till hjälp och du sparar både tiden kraften orken och enrgi i ditt flyttande. Likaväl som OCT har stor vana av att flytta hela arbetsplatser, likaväl utför de din kontorsflytt både snabbt och effektivt. Detta utan att din dagliga verksamhet behöver störas av att du flyttar från en lokal till en annan från en lokal till en annan. Kontorsflytten sker snabbt, effektivt och utan att störa din dagliga verksamhet. Här finns  kunden och dess service i fokus. Flexibiliteten är stor vilket kan komma till nytta i lösning av andra problem som kan uppstå för kunden i en flytt.  Tryggt och säkert flyttar du alltså ditt kontor med hjälp av OCT - Oavsett företag. Bland kunderna finns allt från egenföretagare till storkocerner. Företaget är också Miljö kavlitetssäkrat - se Se ISO 9001 och ISO 14001 för mer information. Så även om jag inte står inför flytt av mitt kontor idag, så har jag här ett företag som jag definitivt kommer höra av mig till när detta är dags- gott att det finns service och hjälp även vid en kontorsflytt!Smile

 

 


En bredd av njutning med rätta ögonen på!

feb 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-28 20:03

Hur mycket njutning kan man stoppa in på en och samma dag? Tja, egentligen finns det inga begränsningar, utan snarare tv'ärtom-njutningarna finns där - det gäller bara att se dem och det bästa av allt ju mer man ser dem ju fler känns det som de blir, fast att många av de har funnits där hela tiden.. Det är ditt ansvar att sätta på dig dina "bästa glasögon" och skåda det vackra och njutfulla i världen runt omkring dig varje dag

Vänskap

Näpen- Prinsessan Lily

En blandning av vår och vinter, fridfullt , vackert svenskt landskap igår.

Musik är vacker och njutningsfullt- här fantastiska ES11 Porthälla på scen - Njutningsfullt som attan

All njutning på en och samma dag- med de rätta bästa glasögonen på så finner jag dem och de berikar mig och mitt liv!Smile


Starta dagen

feb 27
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-27 07:01

Att starta sig gott in i dagen och skapa en god morgon- Hur gör man detta? Är det morgonen eller eller man själv som skapar stress och press på mornarna? Känslan äger vi själva och tanken styr den och genom detta kommer betendet ..hm och hur gör man då för att få till mornar ? Jag kan rekomendera att stoppa in sk egen tid redan på morgonen- att ställa klockan väl tidigt än vad man behöver- ett mentalt träningsspår inladdat i min fantastiska iphone ger gott genom lyssnande av detta som start fortfarande kvar i sängen. Uppstudsande med antingen kaffe drickning och facebookande och sedan stegande eller stagande först och sedan några minuters nedvarvning framför datorn- ja tidsmässigt denna stunden kan för mig vara 45 minuter eller 1,5 timmar- jag väljer och jag väljer att ta till vara på denna stund- morgonen och jag- synkar vi ihop ger den gott för att dagen ska få gratis skjuts i både känslor och annat!

God morgon på er! Kiss

Skapa dagarna likt det härliga solsken som har lyst över stan de senaste dagarnaKiss


Reportage med mig i bästa tidningen Ascala!!

feb 26
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-26 20:25

Kan varmt rekomendera tidningen Ascala och framför allt nr 8 SmileKiss- Likaväl som du kan läsa Terry Evans livs resa med möten av de lärda i Kina medans andeguiderna viskar- Lika väl kan du läsa ett reportage om .. MIG!!! Smile Reportaget är gjord efter en vinstintervju och alldeles jätte trevlig stund med bästa Malou Thorman.

Ascala nr 8 beställer du enkelt här- http://www.ascala.se/shop/shoppen/ascala-magazine-nr-8 En fantastisk tidining för oss andligaKiss

Ta nu och beställ ditt ex och skaffa dig en trevlig lässtund!!Smile


Vår i väder & kläder!

feb 26
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-26 19:17

Vårstämning i stan- ja nu jäklar har vårmodet satt fart på riktigt och att jag inspireras- Verkar vara ett brett mode denna vår både vad gäller färger former och längder.
Njut av vad jag hittade på Wasséns idag!

Oj, oj , oj vad shopping sjuk jag blev här med vår i fokus- och kan tillägga att solen och jag fill till några minuter idag ocksåSmile


Att kunna allt eller inget..?

feb 26
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-26 07:38

Via en fråga på facebook tänker jag till på hur jag vida jag använder mig av andra människors tjänster både i mitt företagande och i mitt privatliv. Och jag har bytt tankar och lärt mig följa de nya här- en gång i tiden trodde jag att jag behövde kunna alltannars var jag oillräcklig- och som ni förstår så funkar inte detta- det tog ett tag - en hel massa år närmare bestämt för att ändra på detta.. Men övandet gav resultat och idag känner jag efter och vet att jag inte besitter eller ska besitta all kompetens som jag är i behov av- och det är här ett gott nätverkande kommer in- i mitt nätverk finns en hel massa kompetenser att tillgå- vilket också gör mig trygg. Jag har också utvecklat tankarna så att jag kan be om hjälp idag- och att tillåta sig detta tar också sin tid och ger i sinom tid också en vinst!

Nytvättad- tack för detta bästa BilNilsson i Alingsås - Mycket god bilkompetens finns att hitta här!


Som jag har längtat

feb 25
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-25 20:28

I vissa relationer har inte närheten alltid fokus. I vissa relationer så vet man vad man har varandra oavsett att man inte syns så ofta. I vissa relationer där man är utan varandras närhet peridvis är återkomsten av närhet som om man aldrig varit utan varandra. Jag en del sådana relationer- tryggt säkert och när man väl återses är det som om amn aldrig varit utan varandra- äkta vänskap? Ja, så är det nog. Det gäller också att utnyttja tiden emelan återseenden till annat än att vänta och längta- när man har en trygghet inom sig att man kommer att återses - ibland kan det ta tid att bygga upp den - men när den väl finns där- ja då är man mentalt fri i att fördela sin tid på bästa sätt och har också ett nytt återseende att se fram emot.

Och idag var det alltså dags att återse och var mitt i närheten i en av min längsta relation- och jag bara älskar det även om relationer lägs lite på ide under vissa månader så ser jag alltid med glädje fram emot återseendet- och där är jag nu och jag vet att under minst ett halvår framöver kommer vi nu ha regelbundna träffar med njutning värme och sken i fokus- Här är vi idag med start för våran tid 2013- Jag och solen i vår relation!Smile

Solen och jag - och vår relation i fokus- stärkande och mycket mycket givande!!Smile

Tron på att det man själv förespråkar och vill - blir alltid de bästa - Här är ett av mina bästa avl- min balkong i västerläge, väl värt tiden av bostadsletande- men med en inre intution och tro så var stark och gav ett fantastiskt gott resultat- och det är där- jag och solen kommer varandra när igen så här års- Tack för ordet!Kiss


Från funderande till inspiration

feb 25
Skrivet av: Annelie Eng 2013-02-25 17:44

Jag sitter och inspireras av 2 telefonsamtal- Två samtal på raken där jag tar tillvara på inspirationen och glöden från dessa människor. Fantastiskt! Smile För att uppleva detta handlar det om att jag i ögonblicket också var mottaglig - Våga Vårda Vinn - figurera i mitt huvud i nuet och inspirationen och glöden är stor!

Och nu dags för utbildningsafton- väl mött senare i afton- och hörni öppna er så ni också får uppleva inspirationen från er omgivning!

En tjej med stor inspiration för de som vill motta- Therese AlbrechtsonSmile

Bilden är hämtad från förra veckans inspirerande frukostmöte med Therese


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar