Frukosttips!

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-03-31 10:42

Nu börjar jag bakifrån och berättar hur fantastisk god den första "riktiga" frukosten är efter 8 dagars helfastande dagar. Och lika god är den idag- andra upptrappningsdagen- god och nyttig. Nu handlar det bara att "lura" min gärna att denna frukosten alltid är den godaste- därav slipper jag stoppa i mig onyttigheter till frukost som tar ner mitt energiflöde och också ökar fattmassan i min kropp. Vad gäller fett- Ni vet väl att det är lika viktigt att hålla koll på fett-% på insidan- det är inte alltid bara vikten som ska styra.

Bästa frukosten!

2 dl yogurt el fil

1/2 rivet äpple

1 hackat fikon

1 msk Ledins Hälsomål

Såååå gott & även gott för insidan!Smile

Nu full fart in i dagen- See you!Smile


Välkommen sommartid

mar 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-03-31 09:48

Små delmål mot mål och önkvärt resultat- ja, det kan vara mycket effektivt för att nå dit man vill. Man liksom delar upp sträckan. Själv har precis genomgått en vitaminfastekur- och jag kommer skriva om detta senare. Delmål mot sommaren är för mig framflyttningen av klockan- Detta skedde i natt- nu är det SOMMARTID- ett första delmål mot den fantastiska årstiden som kallas sommar. Skickar en stor varm tanke till fröken väder att hon ska fortsätta brassa på med solen och gärna får lägga till värmande vindar.
En veckas renande opå insidan och belöningen blev nu lite ny färg på utsidan- så här ser jag ut just nu- full med färg!Smile

Underbart att blogga till ett nyvaknat centrum på utsidan- härliga Lerum


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar