s

Dagsklädd i favorit!

maj 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-31 13:56

Hade turen igår att få ett par nya favoritbyxor i min ägo- redan känner jag att de är mina nya STORA favoriter. För med ett par kamoflage byxor i sin garerob är man alltid klädd!!

Yippie!!Smile

Min finfina rosa döskalle tröja passar fint till från Cc Clothing Company i Kungsbacka & somrigt halsband från favorit designen Agneta Hansson och jag har trivts som fisken i dagen!Smile

Mina nya favvisar från Saint tropez

 


Lagring för kommande tider

maj 30
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-30 14:43

Sommartidens varma solstrålar är här idag- njutning? Absolut- så ofta och så länge som möjligt gör jag idag medvetna val till att vistas utomhus- fyller mig med sommarvärmen och strålarnas sken- Solenergin är god påfyllnad och bra att lagra och ha tillhands är vintermörkret lägger sig igen..Smile


Student & goda minnen för framtiden

maj 30
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-30 08:19

Student en dag att minnas- och så här x antal år senare så visst kommer jag ihåg min student. Precis som andra upplevelser så är minnena av den dagen inte hos mig jämnt -utan någon gör mig påmind och tillbaka i den. Vad som och när som får oss påminda om the past- Tja, det vet vi inte innan- men därav kan vi vara helt på det klara att det är gott för en själv att vara bearbetad i känslorna av sin historia så att man när som och var som har tillgång till alla de goda och positiva minnena frå¨n vår historia. Det är ju inte en upplevelse i sig själv som kan störa i nuet utan det är ju mitt egna minne av den som antingen stör eller ger en gratis skjuts för mig in i framtiden- Valet, Tja- det är ALLTID mitt egnaKiss

GRATTIS fina LOUISE till studenten- fyll dig med många goda & härliga minnen av igår tidigare dagare som gratis skjuts in i din nya framtidKissSmile

Dagen studuppvaktningsklädnad blev en blandninga vit nättunika från CC Clothing Company - URSNYGG!! & min älskade vårjacka från Cubus!

 Stolt moder & fin studentSmile

Vänner sedan barnsben med likaväl den äldsta..

som den näst äldsta av mina tjejerSmileKiss

Dagens stoltaste brorsa

gott och mysigt med en lååååång utesittarafton

I samlad trupp- hela familjen Jemtfelt- Tusen tack för en fantastiskt mysig och trevlig gårdag!Smile


Lerumsdagarna bjuder på fantastisk musikalisk duo att njuta till!

maj 29
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-29 13:04

Musik är en otrolig känslokälla för mig- på något sätt har jag alltid använt mig av musiken för att få fatt i mina känslor- likaväl som jag har fyllt på mig med lyssnande av musik i stora lass. Jag är stor av beundran och respekt till alla musiker som arbetar hårt i den tuffa bransch som just deras bransch är!!Smile Här behövs mycket mål och resultatfokus för att inte låta sig gå i fällan av att tappa sugen genom alla de eventuella hinde som kan komma på vägen- för jag vet att coaching är ett bra verktyg även i musikbranschen!Smile
Att själv numera ha 2 musicerande döttrar som vid olika tillfällen står på scen och bjuder på sina fantastiska röstresurser innebär dels en otrolig stolthet i min hjärta över att de bägge vid tidig ålder är såååå modiga att de intar scenen för att göra det som de älskar och vet att de vill och kan och älskar allra mest, och dels får jag vid varje framträdande en mycket god musikalisk påfyllning- så bra jag har det!Smile

Idag var det så dags för en luchkonsert där den snart 18-åriga dottern bjöd på sin ljuva stämma. Detta blev också en härligt god försmak av helgens musiknjutning- Lördag 1 juni gästar nämligen min Matilda & Viktor Lerumsdagarna och Bagges Torgs scen kl.19.30 i centrala Lerum- 1 timmes konsert med dessa och publiken kommer att bli väl musikaliskt påfyllda- Hoppas att vi syns!Kiss

https://www.facebook.com/events/159941664175845/

Bästa duon- Viktor & Matilda!SmileKissSmileKiss


Inspiration till bästa karriären

maj 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-28 10:18

När jag möter deltagare inom karriärcoaching och jobbcoaching, detaljerar vi många gånger vad de trivs med på en arbetsplats. Det kan vara allt ifrån specifika arbetsuppgifter som i vilken miljö man trivs bäst i som kommer fram. Genom att få fram dessa trivsel detaljer så kan man också aplicera detta till andra yrken än de man tidigare har testat. Kanske kan man bli den bästa tänkbara säljaren genom trivselfaktor som gäster kassa och försäljning från rollen som servitör? Vad är det bästa med ditt arbetsliv? Vad trivs du med under dina arbetstimmar? Vilken arbetsmiljö trivs du bäst i- inomhus/utomhus? Trivs du med att arbeta i grupp eller mer självständigt? Tja - det finns hur många frågor som helst att ställa till sig själv för att detaljera ner just de detaljerna som skapar trivsel för just dig- och det bästa är- här finns inga rätt eller felSmile

Det är först när du själv har satt dina trivseldetaljer som du kan skaffa dig en yrkessamvardag där de ingår- Börja nu, för DU tillbringar MÅNGA timmar och dagar av ditt liv på just ditt arbete- därav är det viktigt att du trivs!Smile

Kaffe & en nutrilett bars ger god påfyllning i skrivandetSmile


Nyregnad grönska fyller sinnet!

maj 28
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-28 07:01

Idag doftar grönskan med det bästa doften: Nyregnad grönska är en alldeles fantastisk doft- att andas in den ger en slags styrka- ska jag sätta ord på den så ätr den en slags kraftfull doft av växande och när jag rör mig i nyregnad skog och mark fyller jag alla mina sinnen och känner mig stark och med fokus på utveckling- så Tja,  på med stövlar och regnjacka och andas du också!

Hunter & CC Clothing Company representerar dagens bästa påklädnad- Tänk så gott att ha utvecklat en kärlek till just stövlar- det är oerhört praktiskt att ha ett par att dra på när regndropparna faller- att dagens utbydd av färgade stövlar också piffar upp en regnig dag är alldeles super & gott för ögatSmile


Det är de bestämda stegen som ger en vinnare vinst..

maj 27
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-27 19:18

Om du ska ta dig längre än där du är så måste DU själv ta reda på vart du ska & hur du ska ta dig dit. Det är sedan bestämdheten i dina steg som avgör om du tar dig dit du vill eller inte- Hur bestämd är DU i vad du vill och kan?Kiss Behöver du öva mer i att säga jatill dig själv istället för nej.. ?

 


Visualisera mera & gör den goda känslan sann

maj 27
Skrivet av: Annelie Eng 2013-05-27 14:56

Med visionen om en bättre framtid i sikte är det guld värt för både välbefinnandet och det goda livet att just hoppa in i framtiden och "smaka" på den goda känslan. Ge dig tid till att visualisera mera och tillåt dig vara i det goda som du vill vara i - Det är då du också kan ta dig dit och uppleva detta i verkligheten. Mental träning- bästa träningsformen för the good in life!Smile

Jag återkommer allt som oftast till tips om mentalträning och visualiseringsövningar för mina deltagare- helt självklart- då jag är en egen produkt av just hur mental träning kan ta en framåt i livet- Testa du mäWink

I mina älskade primeboots stegar jag vidare mot mitt önskvätda resultat- möjligheterna att ta mig dit hittar jag genom mental träningSmile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar