Barnrum för varje ålder

jul 30
Skrivet av: Annelie Eng 2013-07-30 11:11

Som mamma till 4 tjejer där 2 numera är vuxna, har barnrummen och dess inredningar varierat och varit många under åren. Som spädbarnsmamma är det andra saker man värdesätter i barnets rum än när de sedan böra spatsera runt. Att förändra barnens rum efter deras ålder och utveckling är kul och också viktigt, tycker jag. På Barnrummet.se hittar jag idag en hel mängd fantastiskt fina och kvalitativa saker för inredning av just barnrum. Allt från möbler som sängar till barnleksaker hittar jag på sidan. Spontant tänker jag att gud så praktiskt att kunna hitta det man behöver till barnens rum på 1 sida på nätet. Sedan gör man sin beställning och får varorna tryggt levererade. Detta är ju helt superduper- så mycket tid man sparrar under småbarnstidens häktiska år genom att handla här istället för att springa runt i affär efter affär. Att kunna beställa hela rumsuppsättnigar är ju helt fantastiskt- för ni får hålla med om att det är finfint när det är ett helhetstänk i just ett barnrum!

Även om jag mest faller för de rosa prinsessinredningarna så har barrummet.se lika många fina ting till inredning till rum för små busiga pojkar.


This is my life

jul 30
Skrivet av: Annelie Eng 2013-07-30 07:25

"Det är inte regnet som förstör utflykten".. och rent krasst ska jag nog hålla fokus på just den frasen idag och i morgon- det är ju mitt egna förhållningsätt som avgör om utflykten ska bli lyckad eller ej- oavsett regn. Ofta säger och agerar vi som om någon annan människa genet ellr någon annan människa är det som är avgörande för vårt sinnestillstånd. I så fall innebär ju detta att det är ndra människor som bestämmer och äger min känsla... Hm.. Helt klart är att jag själv äger mi agna känsla det är mitt egna ansvar  hur jag förhåller mig i min känsla till det som sker- och min känsla -tja, den e till grund för mitt beteende..
Eftersom beteende känsla och förhållningssätt kan ärvas- är det av vikt att identifiera om det är min egna känsla som styr mig i mitt liv eller en känsle för någon eller något som jag har ärvt Förhållningssätt känslor och beteenden går att förändra och ägare av mina känslor ska så klart vara jag- Vem äger din känsla?

Den röda tråden mellan kropp och själ är viktig för mig. Jag vill hela tiden utveckla mig i mitt välbefinnande- lika viktig som jag idag ser rörelseglädjen i mitt liv- lika viktigt ser jag också hur kost och mental träning påverkar mig.  Rolig och glatt överrskande post är alltid kul- paket och erbjudanden- tja, visst är det spännande att få det! Gårdagens erbjudande från tidningen Må Bra passar mig som handen i hansken idag och jag ser fram emot en god höst med mer utveckling av min röda tråd och mitt förhållningsätt och känsla i just mitt liv!Smile

Må bra är ju Sveriges störst hälsotidning så helt klart blev jag superduperglad över erbjudandet, där nya träningskläder ingår


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar