Låt mattan göra rummet

aug 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-08-31 15:18

Att inreda barnens rum och alltid ha fokus på deras behov är en konst. För varje ålder så ändras behoven för vad de behöver ha på sina rum, och jag har 4 tjejer som har och växer upp hos mig. Så visst har jag hunnit med en del av att just inreda barnrum. Själv tycker jag att det bra att få tips och ideeér på inredning till  barnrummet via internet.
Ofta genom åren så har just barnens rum hos mig  haft en stor matta i fokus- en oas mitt på golvet. Smile

En lekmatta, gärna med motiv som passar barnets ålder och allt övrigt i rummet. På www.barnrummet.se hittar jag just flera alldeles fantastiska mattor att pryda barnens rum med så att en känsla för lek kan uppstå för barnen som vistas i rummet. Här finner jag mattor med motiv för de något  yngre åldrarna och även mattor som passar för de större barnen. Oavsett kön finns det här mattor som passar in till mer flick betonade rum som pojkrum. En fin barnrumsmatta som passar in med övriga detaljer i barnrummet är en detalj som jag tycker är av vikt att få till. Låt marttan bli en inredningsdetalj som gör rummet och som också håller värmen på golvet.

 


Stort kan bara bli större

aug 31
Skrivet av: Annelie Eng 2013-08-31 09:34

Tanken är allas vår egen och det är bara vi själva som begränsar oss i hur stort vi vågar tänka. Själv hade jag aldrig vågat inta entreprenörsrollen om jag hade fortsatt i samma gamla tankespår som tidigare. Och eftersom jag har brutit mitt mina gamla "vågar inte" tankar- tja, då vkan du också eller hur? Idag fokusera jag på att tillåta mig att tänk STORT, STÖRRE än vad jag någonsin gjort tidigare- så fort en "vågar inte" tanke närmar sig tänker jag en ännu större "vågar visst" tank. Och tänk jag har all rätt i världen i att göra detta- ingen annan kan hindra mig och då ska jag själv inte göra det heller - för tanken ligger ju till grund för allt som jag gör..SmileTänker jag stört kan jag alltid tänka större och det är också detta som avgör vart jag tar mig..Wink

Idag hjälper "The PeppingAPP" till att medvetet tänka stort- Ladda ner appen du också och fokusera medvetet på större tankar idag! ladda ner Appen HÄR och läs mer om den HÄR

Levis jeans - snygga som attan!!SmileKiss

Kiss

               <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Tidig morgon här förövrigt- med fotbollsläger i fokus

Packad och klar- och både spänning och förväntan låg i luften. Fina tjejen!Kiss


Två gratulerande kompisar- Hipp hurra för Emma idag!

Jag är trygg förälder som en har en fotbollspelande dotter i bra fotbollsklubb. Tusen tack till bästa tränarna som gör såååå mycket gott för våra bollspelande döttrar!

 

Nu drar vi mot en härligt träningsläger!Smile

Bästa Appen?- har du testat den?SmileKiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar