Arbetstoppars charm- med konsultrollens trivsel!

sep 29
Skrivet av: Annelie Eng 2013-09-29 09:05

Godmorgon Godmoddag Godkväll- för de senaste dagarnas tid- Arbetstoppar ter sig olika i olika branscher.  Och vikan alla bestämma hur vi tar dem tillvara och bemöter dem- att komma till jobbet och tala om hur trött man är kan förpesta en hel avdelning- väljer jag istället att fokusera på att möta värden med ett leende och bestämma mig för att vara pigg- tja, då kan arbetstoppen bli rolig och tillvaratagande.
3 dagars bokmässa och med avslut av serveringsuppdrag på Lerums fina festvåning Villa Säfvehöjd ger både mersmak av nya dagar  och intensiva perioder i bägge branscherna. Bägge uppdragen är sååå kul att uppleva och arbeta med! SmileMitt i ruschens centrum och idag en söndag i lugnets tecken - Godmorgon Godmiddag Godkväll med lugn och pigghet i fokus.Smile


Värdskap i dörren på mässan

Kvällen servitörskollegor Smile

Och visst ser det inbjudande ut - en lördag i finfina LerumSmile

Konsult och entreprenörsrollen med värdskap i fokus är ett sätt att leva och trivas i!Smile


Bokmässan i fokus

sep 27
Skrivet av: Annelie Eng 2013-09-27 20:21

Ibland får man helt enkelt stuva om rejält i almanackan- tid kraft ork och energi kan ibland inte räcka till allt som man vill i stunden- En arbetstopp kan helt enkelt kräva sitt fokus. Och inställningen till den- tja, det bestämmer jag själv. Mitt egna förhållningsätt är en klar påverkan hur kvalitén i nuet blir. Så yes, nu kör vi- vidare in i arbetstoppen och förena nytta med glädjeSmile För att jobba som värd på bokmässan i Göteborg dessa dagar är definitivt att förena nytta  med nöje- att vara mitt i en fantastisk arena av kulturSmile

Redo för värdskap!Smile

En härligt kulturell arbetsarena- Bokmässan!Smile

Väninnemys - go påfyllning mellan arbetspassenSmile

Soffmys i ljusets sken- tja, kvalité även om kvantiteten av dygnets timmar dessa dagar har fokus på arbete, som också är njutning såklartSmile
Trivsel är viktigt!

En extra tanke & hjärta till de som  i dessa dagar mist en kär anhörig Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar