Trivsel här och nu

nov 29
Skrivet av: Annelie Eng 2013-11-29 08:39

Har du någon gång funderat över trivseln i ditt liv. Hur väl du trivs med det du tar dig för i dina dagar?  Trivseln i ditt yrkessmma jag- hur väl trivs du i det? Det har jag- många, många gånger. Och för varje funderare tar jag också en reflektion som leder mig till en ny detalj i min målbild och önskvärda resultat. Många är de timmarna som vi tillbringar i vårt yrkessamma jag- för mig är det mycket mycket viktigt att både de som jag leder i olika former av utvecklande lika väl som jag själv, TRIVS! Det är också därför jag nu stoppar in även produktförsäljning i mitt företagande- Numera kan jag alltså förmedla vidare produkter som jag själv använder ser gott resultat av och njuter av till andra- Kan ni förstå att jag trivs!! ?. Detta ska jag berätta vidare om senare- Nu direkt till en annan av kommunens affärskvinnor- Carin Viking. Och min taturering är i centrum- hörs sen

Första produkt inslagningen- och mer lär det bli- hur kul som helst- Om jag trivs- YES!!Smile


Var sak har sin tid & jag chansar!

nov 25
Skrivet av: Annelie Eng 2013-11-25 21:18

Har du någon gång funderat över- Var sak har sin tid och därefter känt att valet att gå vidare har varit enklare?  Har du någon gång tvekat i att chansa på att stega på en ny stig? Det har jag- många gånger och jag har också brottats med svårigheter att acceptera förändringarna som kommer av att "var ska har sin tid".
Numera gör jag det enklare för mig själv i mina val- jag stoppar in frågan "Vad är det värsta som kan hända?
Svaret jag ger mig själv leder mig till att våga chansa eller inte- kan jag överleva det värsta som jag ser kan hända om jag chansar, då chansar jag
KissSmile

Där och då var då- Nu är nu och jag stegar med nya tankar, nya spår & ny väska stolt vidare som affärskvinna & entreprenör!SmileKiss

Och lika väl stegar min fotbollsdotter vidare på fotbollsarenan och kom igår hem med en medalj! Heja grodan!!Kiss

Det finns alltid möjlighet till utveckling- haffa den möjligheten så att den blir din!Smile


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar