Yogaår med Hathayoga- och jag är där!

jan 23
Skrivet av: Annelie Eng 2014-01-23 06:27

Så var jag då igår äntligen på plats dit jag har velat vara länge. Ibland kan jag le åt mig själv och alla de runder i olika rondeller som jag har tagit för att ta mig vidare. Äntligen är jag på plats på en yoga kurs! Som jag har längtat. Och mer och mer har jag spett på denna läntan och attraktion till att ta mig dit genom att kontinuerligt läsa Malin Berghagens blogg- Wow! Den kvinnans steg är fantastiska och hon skriver i sin blogg på ett för mig mycket inspirerande  och attraherande sett. Denna läsning har så klart sin del i att jag nu, igår har avlagt mitt första Hathayoga-pass. Som bonus blir kursen också tillsammans med en av actionhjältarna som älskar yoga. Tillsammanstid!
Det häftigaste igår var nog reflektionen väl hemma- Känslan när jag kom in i salen, i ett hus som jag aldrig tidigare hade besökt, så kände jag bara lugnet och känslan av att det var precis så som jag ville att en yoga sal skulle vara. I'm so happy - att vara där man vill och ha tagit stegen dit- är en förbaskat bra känsla. Sen att det behövs knäskador och annat som vägvisare - det är är en annan historia - Nu är jag här och jag trivs redan alldeles utmärkt hos YogaStudion
..och visst sjutton så mår mitt knä något bättre idagSmile

Tänk att jag är redan uppkliven- mentaltränad och strechad och klockan är bara halvsju!Smile Och jag trivs och gör det av frivillighet-  för att jag ser vad det ger mig att ta tillvara på mina mornar. Snart är det dax för väckning av actionhjältarna frukost och iväg till skola. Själv väntar en produktbeställning på mig så det blir en tur till lagret- Tänk det är som julafton varje gång jag hämtar en beställning- den känslan vill jag alltid bära på - att sedan ha den äran att packa upp och paketera beställningar och förbereda morgondagens klasser - känns hur kul som helst- herregud jag får nästan nypa mig i armen och mata in orden- JAG ÄR FRISTÅENDE HUDVÅRDSKONSULT!! JAG ÄR!! Fantastisk är känslan att få arbeta och dela med sig av dessa fantastiska produkter som gör min hud så gott. Att jag sedan kan dela vidare ern karriärsmöjlighet för den som vill ha en förändring- tja, det är bonusen som karriärcoach.
Jag viker inte mitt liv idag åt att någon annans företag. Jag viker mitt liv åt att utveckla mitt företag, mig själv och att ha roligt. Jag har bara ett liv- tänk det tog ett tag innan jag kom på detWink Hur många har du?

Make-up time- hämtat från en av veckans klasser- så fina mina kvinnor blir!SmileKiss

Ta ett par djupa andetag- imorgon har nu blivit idag- fyll dig med tacksamhet att du är här idag- möt din dag!
Kanske blir du påmind av att tänka gorr med PeppingApp- ladda ner den här

NamasteKiss


Kroppen som vägvisare

jan 20
Skrivet av: Annelie Eng 2014-01-20 11:50

Sedan några veckor tillbaka "spökar" mitt knä- spökar innebär i detta fallet att det gör ont och är svullet. Knäts v'älmående i nuet påverkar mig, mitt liva och de runt omkring mig. Idag är jag helt övertygad om att knät är en vägvisare för vilken väg som är den rätta för mig att stega på i nuet.
Att vi människor behöver bekräftelse det vet både du och jag- Idag frå¨gar jag mig hur det ser ut med den positiva bekräftelsen på våra arbetsplatser- Då menar jag stjärnstatusbekräftelsen- den bekräftelsen som jag får bara för att jag är- "Du är vacker, du är god, du är fantastisk osv. Ger vi varandra den på våra arbetsplatser, uppifrån och ner för att också kunna få den att fungera nerefrån och upp? Min egna referens säger mig att den saknas- sen kan man skylla på tid omorganisation osv- det vi skyller på blir ändå ingen lösning till att vi ger varandra den. Och vad händer med vår effektivitet när den positiva bekräftelse för vår person saknas?- Ja, effektivitet o team med gemenska som värdeord, i de teamen finns och ges det positiv bekräftelse. Herre gud- 2014 måste vi väl alla veta att INGEN växer av negativ bekräftelse- snarare tvärtom.
Vrågorna i detta ämnet som jag ställer mig har så klart att göra med min förrändrade karriärssituation att göra. Rollen som Fristående Hudvårdskonsult, Mary Kay som jag för ett par månader sedan tagit steget till är helt fantastisk! Jag jobbar mycket- absolut- men vet ni vad- 46 år gammal så arbetar jag för ett företag och med kollegor som har knäckt nöten till bekräftelsens betydelse. Alla har vi en betydlese i vårt team och för företaget och genom att sprida glädje och bekräftelse till varandra ökar vi våra möjligheter och vår effektivitet. Jag har tagit sådana steg som jag nästan tidigare skulle trott varit omöjlig.Kiss Här blir jag sedd och hörd för det jag gör och inte för det som jag inte gör.
Tänk att jag idag arbetar för ett givmilt företag- helt fantastiskt! Jag trivs JÄTTE BRA med mitt valSmile Hur trivs du där du är i din karriär?

Att själv få både sälja och vara god referens för marknadsledande hudvårdsprodukter som gör min egna hud alldeles superduper, tillsammans med att jag har gudomliga glada och bekräftande kollegor som sporrar mig till att fortsätta bygga mitt team, är att leva min dröm

Och mitt knä- så klart att det är en vägvisare till att fortsätta leva mitt i denna fantastiska roll och dröm.

Lever du din dröm? Är du kanske intresserad av att leva som jag-jag liksom du har bara ett liv och jag viker mitt liv åt att bygga upp mig själv och mitt företag- jag viker det inte åt att bygga upp någon annans företag. - Vill du veta mer av hur jag gör- maila mig annelie@annelieeng.se

Eller slå en pling 0302-770080!
Ha nu en successfull måndag -för det ska jag ha- hudvårdsinfo på tur!SmileAnnelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar