Hur vi sen än vrider och vänder ältar och reflekterar över det som sker runt omkring oss, situationer som vi är med om saker som drabbar oss och andras likaväl som vårt egna handlande- Så har vi alltid ett val till hur vi förhåller oss till det.. Alla har vi alltid ett val. Det innebär tex att det inte är någon annans handling som är skyldig till din surhet eller ilska. Den känslan skapar du själv genom hur du förhåller dig till någons handlande. Genom att att medvetet ta ansvar och välja sitt förhållningsätt, kan vi alla öka vårt välbefinnande! Kiss

Sedan några månader tillbaka har jag intagit rollen som fristående hudvårdskonsult, för Mary Kay. Vid 46 års ålder så yter jag spår- ( snart 47)- Hur är det möjligt? ha, ha ja det kan den som vill fråga sig eller tvista om. Möjligt är det och alldeles superduper är det!Smile

En ny sak att lära kräver som alltid inlärning och ny arbetsstruktur ska sättas. Detta kräver både tid och energi. Eftersom vinsten som jag ser är så stor och ledande till mitt önskvärda resultat är det en självklarhet att sats både tid och energi på att ta mig dit jag vill.Smile Som bonus har dessutom kollegor och företag som tror på mig beakar mig på ett positivt sätt för det jag gör och åstadkommer- vilket ger mig en hel massa positiv energi. Allt det roliga i denna uppbyggnad har nu också lett mig till en ny arena min egna team håller på att ta god fart. Ikväll ska jag för första gången ta med mig "egna" tjejer- till awardnights- så ja, hur man förhåller sig till de möjligheter som bjuds det väljer vi själva- jag arbetar medvetet och aktivt med att förvalta min roll roll som hudvårdskonsult och som fristående star team builder. Med bästa gänget tjejer vid min sida ser jag fram emot en spännande afton, en givande vecka, en reultatgivande månad och ett målfokuserande år med Mary Kay!Smile