Med rätt tänk är det möjligt

mar 21
Skrivet av: Annelie Eng 2014-03-21 09:33

Tillhör du dem som brukar ta dig dit du vill. Eller jag menar är du medveten om att du tar dig dit du vill- dit du tänker? Dit vi tar oss sitter i våra tankar- det är ingenting som jag har kommit på, tyvärrSmile Tänk vilken upptäkt och att få stå för den!!Smile
Vi blir vad vi tänker och skapar våra liv av dessa våra tankar. Därav mina vänner, är det hög tid- om du inte tidigare har börjat så klart, att tänka väl valda medvetna tankar. de omedvetna, kanske något lömska små tankarna tar oss nämligen också framåt- dock inte alltid dit vi själva vill.
Öva dig i att tänka på dit du vill med mycket positiva tankar- skapa njutningsfulla bilder inom dig där du redan är där du vill vara- Tänk som om du redan är där dit du vill- och du kommer ändra riktning i ditt liv!Kiss

Jag har under större delen av min yrkessamma karriär varit anställd. Det har alltid varit någon annans verksamhet som jag har varit med om att bygga upp. Det har alltid varit någon annan som har bestämt mina arbetstider. Det har alltid varit någon annan som har bestämt hur mycket jag har fått lov att arbeta- vissa arbetsgivare har inte råd med heltidsarbetande. Det har också alltid varit någon annan som har bestämt hur mycket jag ska tjäna på mitt utförda arbete. eftersom jag började arbeta redan 1986 på heltid har detta blivit till min sanning att så ska det vara.
Idag vet jag bättre- ovanstående är ingen sanning att det måste vara så. Sedan 4 år tillbaka arbetar jag i egen regi. Självklart var det svårt i början, då min gamla sanning fortfarande var en sanning och det inte fanns en chef som bestämde. Nu vet jag bättre. Jag har aklimatiserat mig bort från den sanningen som inte behöver vara en sanning. Idag äger jag både min almanacka och min plånbok. Jag ser mig själv och min kunskap som värdefull. Jag bygger upp min egna verksamhet- så som jag vill- efter mina värderingar och riktlinjer- Om jag trivs? YES!! Sedan 4 månader tillbaka har jag också vågat stå på ett helt nytt ben i mitt företagande- ett ben som min tidigare sanning också sa till mig att vara omöjlig för mig att jobba med. Idag är jag även fristående hudvårdskonsult för Mary Kay. I denn rollen får jag äran att presentera de bästa hudvårdsprodukterna som gör min hy alldeles fantastisk( från att ha haft finnar även upp i vuxen ålder), för hur många kvinnor jag vill utan att någaon annan bestämmer antalet eller var jag ska göra min presentation för dem.

Min gamla sanning har mer och mer suddats ut och jag vet att det sitter i tänket. Det fungerar ju alldeles utmärkt för att vara kvinnlig entreprenör- Jag bytte tänk! Hur tänker du?

Från anställd till mässan till scandinavium- yes, med rätt tänk är det möjligt!


Dejting 2014

mar 21
Skrivet av: Annelie Eng 2014-03-21 09:32

Singel 2014 och många är de dejtingsidor som ploppar upp framför ögonen vid användandet av internet. Jag tillhör en av de siglarna. Jag tillhör en av de singlarna som datingsiterna på nätet dras till som en magnet. Lika svårt som jag kan tycka att det skulle vara för just mig att finna kärleken på det sättet- lika lätt har flera människor i min bekantskapskrets haft att finna lycklig och varaktig kärlek genom medlemskap på en datingsida. Jag har själv inga problem med skriftspråket- men att veta vem personen är som jag samtalar med även i skriftform över nätet är av vikt för mig.
Att leta efter kärleken på datingsidorna på nätet innebär för mig att man vänder på steken. Attraktionen som sitter i människans yttre och som också vid fysiskt möte ibland är det första man tar del av en männniska, blir genom dateingsiterna det sista. För mig är det bakvänt. Visst sitter skönheten även på insidan såklart. Dock måste ändå in och utsidan överrensstämma i sin attraktion. Så är det iallafall för mig. Dock tycker jag att datingsiterna är ett fantastiskt verktyg för de människor som vill, att kunna lära känna nya potentiella partners- dessa sidorna ger ju faktiskt upphov till massa mer datande, mer kärlek och fler förhållanden än om vi varit utan dem.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar