Ny månad & nya möjligheter- Ja visst är det ett bra tänk? Jag är övertygad om att dit har vi styrt oss med vårt tänk. Att tänka "rätt tankar är med andra ord klokt val.
Under de senaste månaderna har bloggen inte fått så många inlägg av mig- enkelt sagt skulle jag kunna skriva att jag inte har haft tid- dock är det en fälla för både mig dig och alla andra att skylla på tiden. Vi har alla en likhet vad gäller tiden- 24 timmar på ett dygn. I detta fallet har jag valt att prioritera annat än just att blogga. Dygnets timmar har jag den senaste tiden valt att lägga på min nya karriär- Jag har valt att sadla om vad gäller bransch och det har gjort att jag har gjort väl medvetna val till att lägga många av dygnets timmar till saker som är ett led i att få till det jag vill få till vad gäller mina karriärsmål- tiden i detta ser jag som en investering. Smile Utöver detta har sedan mammarollen fått sina timmar. Att sadla om karriärsmässigt som ensamstående mamma med minderåriga barn- är det möjligt? Absolut! Gör jag det som jag vill göra och mår bra av det, så får också mina barn ta del av en glad mamma. Med minderåriga barn är det allt för lätt att gå i fällan och skylla på dem- vi skyller på att vi inte kan träffas, vårda vuxen relationer eller prata o telefon mm pga av våra barn- SÅ dumt! Valet att vårda våra vuxenrelationer eller inte är ett val jag själv gör som vuxen- det är inte våra barns fel att de blir av eller inte. Har man ett attraherande mål som dragningskraft att ro iland kan det också vara värt att skaffa barnvakt. En bra investering emellanåt. Kanske tänker du - Hur kan barnvakt vara en investering? Jo, om barnen en stund har en vuxen som ser till dem, som är närvarande i nuet, medans jag som förälder kan lägga fokus på det andra den stunden- gör att när jag är tillbaks i mammarollen, behöver jag inte längta till det som jag redan har gjort. Jag har redan investerat i barnvakt, gjort det jag ville och kan då vara närvarnade i nuet- bra val !? Smile Alla föräldrar behöver bra barnpassning emellanåt, för att vårda sitt egna jagSmile