s

Val av känsla

feb 24
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-24 22:08

Känslan - vår vägvisare- känslan- allas vår unika och egna. Känslan vår vägvisare- kan du känna den- vågar du känna den- vagar du spronga efter den? Det är en övingssak. Ju mer man har övat att låta känslan visa vägen ju mer kan man lära sig att förlita sig på sin allderles egna känsla och att den leder en helt rätt - och tron på sig själv ökar.

En bonus av detta övande blir också varje gång känslan lett ens steg rätt - MÅLGÅNG!! En omgivning som sedan kan glädjas med detta fast att de velat ens stegande åt ett annat håll, blir en alldeles fantastisk upplevelse och bonus.

 

Övning ger färdighet och är värd sin belöning.

En stunds reflektion var dag

av allt det som jag gjort bra

och valens styrs av känslan min-

öva upp så du också får fatt i din

 


Doers or do not

feb 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-23 19:43

Har du någon gång fått frågan om du är en doer? Vad har du svarat? Är det samma svar som du skulle ge dig själv om du ställde dig samma fråga nu? jag är övertygad om att ALLA kan bli en doer- det handlar om att bestämma sig att bli det. Stryktur handlingsplan och ett attraktivt mål kan få den bäste soffliggaren att hoppa i byxorna och bjuda sig själv på mer action mot sitt attraktiva mål än vad som någonsin skådas. Valet är ditt egna- vill du bli en doer- ta reda på vilka verktyg du behöver för att handla skaffa dig dem- och sen- action!

Att vara handlingskraftig och lära mig att låta bli att lägga mitt val av handlande i andras händer har också gett mig både en del oväntade ( i positiv) mening och planerat mätbara resultat som jag önskat. Och den fantastiskt goda visualiserade känslan av att stå på scandinaviums scen inför 4000 människor- tja- den är ett så härligt minne att plocka fram - känslan känns fortfarande ett halvår senare och ger mersmak till mig att fortsätta som doer! Testa du också!!Kiss


Doers or do not

feb 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-23 19:43

Har du någon gång fått frågan om du är en doer? Vad har du svarat? Är det samma svar som du skulle ge dig själv om du ställde dig samma fråga nu? jag är övertygad om att ALLA kan bli en doer- det handlar om att bestämma sig att bli det. Stryktur handlingsplan och ett attraktivt mål kan få den bäste soffliggaren att hoppa i byxorna och bjuda sig själv på mer action mot sitt attraktiva mål än vad som någonsin skådas. Valet är ditt egna- vill du bli en doer- ta reda på vilka verktyg du behöver för att handla skaffa dig dem- och sen- action!

Att vara handlingskraftig och lära mig att låta bli att lägga mitt val av handlande i andras händer har också gett mig både en del oväntade ( i positiv) mening och planerat mätbara resultat som jag önskat. Och den fantastiskt goda visualiserade känslan av att stå på scandinaviums scen inför 4000 människor- tja- den är ett så härligt minne att plocka fram - känslan känns fortfarande ett halvår senare och ger mersmak till mig att fortsätta som doer! Testa du också!!Kiss


Investerare och mod

feb 22
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-22 08:02

Att ta till vara dagen och göra det jag vill göra och nte skjuta det till morgondagen- Hur fukar det för dig? Gör du det du vill och ska, när du ska? Jag jobbar ktivt med att ta tag i det jag ska när jag ska istället för att skjuta saker till morgondagen. Att skjuta saker på framtiden gör inte saker gjorda och minskar också möjligheten att nå dit vi vill.

En packad väska är alltid en packad väska som skapar möjlighet att ta till vara möjligheter till förändring i den planerade dagen- motsatset- en opackad där möjligheten istället kanske seglar förbi. Min arbetsväska är alltid packad-Jag har investrat min tid till att ha min väska packad- den står alltid startklar för att vem som helts när som helst ska kunna få en härlig stund med innehållet och få testa produkterna som jag har där i.

Innehållet i väskan har gjort min hy fri från acne och skapat en skön och mansikts hud som jag trodde var omöjlig att få tillbaks. Lystern som idag finns i min hud är fantastisk och rengöring återfukt och skydd skapar sååå mycket gott och genom mitt kundnr har jag produkter för en stor stor bredd av hudtyper för att låta testas- I min packade väska finns hudvård för de flesta, bara för dig att testaSmile

Att förverkliga sina drömmar innebär att VI själva tar tag i dem och gör dem sanna. Att sätta ett mål är grunden för att kunna veta vart jag vill och ska. När vår målbild är klar handlingsplanen är satt reflektionerna är gjorda - Ja, då måste vi också starta igång oss själva- det kräver action för att ta sig dit man vill! Tid, Pengar Energi- för periodvis investeras - olika mycket vid olika tillfällen och mål, såklart- dock är fallet att DU är din egen investerare om DU har ett ATTRAKTIVT mål är det också en självklarhet att investera för att ta dig dit- och visst, omgivningen kan ha åsikter- Jag vet och jag har referens av det- dock har jag idag tagit mig till rollen som Sales Director inom Mary Kay på 1 år och jag har stängt av den del i min omgivning som inte lett mig framåt. Nu är jag i

min Sales Director roll, sen 3 månader tillbaka- så tacksam att jag investerade tid pengar och energi till att ta mig hit- Rollen påverkar hela mitt liv till det positiva- den flexibilitet och frihet som jag vill ha är nu möjlig.

Bli en investerare du också- att nå sitt mål ger en oerhörd skön känsla av stolthet mod tacksamhet och glädje som är omöjlig att känna om du inte har satt mål och använt ditt mod för att ta dig i mål.

Good Luck!Kiss


Investerare och mod

feb 22
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-22 08:02

Att ta till vara dagen och göra det jag vill göra och nte skjuta det till morgondagen- Hur fukar det för dig? Gör du det du vill och ska, när du ska? Jag jobbar ktivt med att ta tag i det jag ska när jag ska istället för att skjuta saker till morgondagen. Att skjuta saker på framtiden gör inte saker gjorda och minskar också möjligheten att nå dit vi vill.

En packad väska är alltid en packad väska som skapar möjlighet att ta till vara möjligheter till förändring i den planerade dagen- motsatset- en opackad där möjligheten istället kanske seglar förbi. Min arbetsväska är alltid packad-Jag har investrat min tid till att ha min väska packad- den står alltid startklar för att vem som helts när som helst ska kunna få en härlig stund med innehållet och få testa produkterna som jag har där i.

Innehållet i väskan har gjort min hy fri från acne och skapat en skön och mansikts hud som jag trodde var omöjlig att få tillbaks. Lystern som idag finns i min hud är fantastisk och rengöring återfukt och skydd skapar sååå mycket gott och genom mitt kundnr har jag produkter för en stor stor bredd av hudtyper för att låta testas- I min packade väska finns hudvård för de flesta, bara för dig att testaSmile

Att förverkliga sina drömmar innebär att VI själva tar tag i dem och gör dem sanna. Att sätta ett mål är grunden för att kunna veta vart jag vill och ska. När vår målbild är klar handlingsplanen är satt reflektionerna är gjorda - Ja, då måste vi också starta igång oss själva- det kräver action för att ta sig dit man vill! Tid, Pengar Energi- för periodvis investeras - olika mycket vid olika tillfällen och mål, såklart- dock är fallet att DU är din egen investerare om DU har ett ATTRAKTIVT mål är det också en självklarhet att investera för att ta dig dit- och visst, omgivningen kan ha åsikter- Jag vet och jag har referens av det- dock har jag idag tagit mig till rollen som Sales Director inom Mary Kay på 1 år och jag har stängt av den del i min omgivning som inte lett mig framåt. Nu är jag i

min Sales Director roll, sen 3 månader tillbaka- så tacksam att jag investerade tid pengar och energi till att ta mig hit- Rollen påverkar hela mitt liv till det positiva- den flexibilitet och frihet som jag vill ha är nu möjlig.

Bli en investerare du också- att nå sitt mål ger en oerhörd skön känsla av stolthet mod tacksamhet och glädje som är omöjlig att känna om du inte har satt mål och använt ditt mod för att ta dig i mål.

Good Luck!Kiss


Bestämd för bestämmande

feb 21
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-21 07:21

Vem tänker du på som den mest bestämda i ditt liv? Vem är det det som bestämmer vart du ska och vart du inte ska? Min förhoppning är att du svarar DU själv på bägge frågorna.
Det är ingen annan än du själv som har bestämande rätt vilka steg som ska tas, vart de ska gå och om målet ska uppfyllas eller inte- Valet i ditt liv är ditt.
Ibland kan det för stunden kännas bättre av att lägga ansvaret och valet på omgivningen- ett långsiktligt mycket tokigt fel.

Att bestämma sig för att vara den bestämmande i sitt liv krävs just ett riktigt bestämmande av en själv. I min bransch skulle jag kunna skylla allt på omgivningen- om ingen är intresserad av att vara värdinna och ha hudvårdsklasser och prova nya produkter. I stället kan jag ta eget ansvar och checka om jag har frågat tillräckligt många och om jag verkligen har berättat hur mysig en hudvårdsklass med väninnorna är. Att alla på klassen helt kostndsfritt får stor städa huden från döda hudceller, återfukta och ta på en make up. Att upplysa omgivningen om att med mig får alla prova produkterna på den hud de hör hemma- Unikt? Absolut! Vilket också handlar om att jag måste bestämma mig för att just berätta detta och fråga om de vill testa "mina" produkter.

Bestämdheten i vart jag vill och vart jag ska innebär att jag har en vision. Jag vill att fler kvinnor får just denna möjlighet att prova just de bästa hudvårdprodukterna för just sin hud- Jag vill att fler kvinnor får möjligheten till just den karriärsmöjlighet som jag själv besitter.

Alla har vi oftast fler val än vad vi tror. jag tror att just bestämdheten och komandotagandet kan vara det som skiljer oss åt.

Kvinna eller man- ta komandot till ditt mål. Våga sätt ett mål- Bestäm dig fr att genomföra det... För att nå vissa saker, får man hoppa över och tacka nej till vissa andra. Men det är just på detta sättet som du skapar friheten att göra det du vill i just ditt liv.. För att DU är den som bestämmer i JUST DITT liv..

 

Sales Director för Mary Kay-En roll många fler borde sträva efter- ask me, I know to do it..Smile


Medveten tid

feb 20
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-20 10:09

Oj! oj! oj! Det var ett tag sen.. närmare bestämt ett halvår. Tiden tickar mer långsamt tycker vi ibland och alldeles för fort vid vissa tillfällen- och ändå håller tiden alltid samma takt. Därav kan är min slutsats att det är av vikt och allas vårt ansvar att stoppa in det bästa innehållet i vår tid. Som entreprenör och egen företagare trivs jag ypperligt med den flexibilitet och frihet som jag har skapat möjlighet i min tid idag. Frihet är för mig att ha medbestämmande och eget val till vad jag ska göra i min tid.
Sedan sista nlägget här i augusti förra året har jag tagit mig till rollen som Sales Director inom Mary Kay. Jag har investerat mycket tid till att ta mig dit- jag såg nämligheten vinsten för mig i att vara därKiss Idag jobbar jag altivt med våra produkter - fantastiska sådanaSmileSmile, som gjort min egna hy helt acne fri- efter alla år!! och dessutom fylld av lyster som jag trodde var omöjlig för min problem hy. Där utöver arbetar jag med att coacha och leda fler kvinnor fram.  1 gång / vecka samlas vi i grupp och utvecklar oss tillsammans i kunnande om produkter eller stärker vår självkänsla med andra små övningar. Bland det bästa med våra veckoträffar är att gäster får komma och vara modeller och prova våra produkter och vi utbildar oss samtidigt- och allt är kostnadsfrittSmile Jag älskar verkligen våra tisdagsmöten idag- I min lilla småstad har vi superkul på tisdagskvällarna vilket gör lärandet så enkelt.

Med ett atttraktivt mål i fokus är det enklare att hålla planen och nå dit- målfokus är vad somskiljer en vinnare från n förlorare och vi väljer själva vilken grupp vi vill tillhöra- jag har valt- I like to be a winner- Vad trivs du med?

Öppna frågor till dig själv om vart du vill och där efter SMART mål- specifikt mätbart attraktivt realistiskt tidsbestämt och sen gör en handlingsplan- veckoplan- månadsplan-årsplan . Sen handlar det om dig ACTION!! Eget handlingsansvar- yes, det är just vårt eget. Ju mer bestämd du är att nå målet ju större är chansen att du når dit- som ledare vill jag att alla ska nå sina mål. Och för att kunna nå mål- måste vi alltså sätta dem! Go for your goal

En fantastisk vägvisare till att jag är på den vägen som jag vill vara och för varje steg tar jag mig närmare mitt nästa målSmile

Ta vara på din fredag- så innehållet blir det som du villKiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar