Val av känsla

feb 24
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-24 22:08

Känslan - vår vägvisare- känslan- allas vår unika och egna. Känslan vår vägvisare- kan du känna den- vågar du känna den- vagar du spronga efter den? Det är en övingssak. Ju mer man har övat att låta känslan visa vägen ju mer kan man lära sig att förlita sig på sin allderles egna känsla och att den leder en helt rätt - och tron på sig själv ökar.

En bonus av detta övande blir också varje gång känslan lett ens steg rätt - MÅLGÅNG!! En omgivning som sedan kan glädjas med detta fast att de velat ens stegande åt ett annat håll, blir en alldeles fantastisk upplevelse och bonus.

 

Övning ger färdighet och är värd sin belöning.

En stunds reflektion var dag

av allt det som jag gjort bra

och valens styrs av känslan min-

öva upp så du också får fatt i din

 


Doers or do not

feb 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-02-23 19:43

Har du någon gång fått frågan om du är en doer? Vad har du svarat? Är det samma svar som du skulle ge dig själv om du ställde dig samma fråga nu? jag är övertygad om att ALLA kan bli en doer- det handlar om att bestämma sig att bli det. Stryktur handlingsplan och ett attraktivt mål kan få den bäste soffliggaren att hoppa i byxorna och bjuda sig själv på mer action mot sitt attraktiva mål än vad som någonsin skådas. Valet är ditt egna- vill du bli en doer- ta reda på vilka verktyg du behöver för att handla skaffa dig dem- och sen- action!

Att vara handlingskraftig och lära mig att låta bli att lägga mitt val av handlande i andras händer har också gett mig både en del oväntade ( i positiv) mening och planerat mätbara resultat som jag önskat. Och den fantastiskt goda visualiserade känslan av att stå på scandinaviums scen inför 4000 människor- tja- den är ett så härligt minne att plocka fram - känslan känns fortfarande ett halvår senare och ger mersmak till mig att fortsätta som doer! Testa du också!!Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar