Nya försök kan också leda rätt

mar 22
Skrivet av: Annelie Eng 2015-03-22 07:05

Glädjen av att se och vara delaktig när andra människor hittar sin målbild detaljerar den klart och tydligt full av attraktion och sedemera planlägger och tar medvetna stag i riktning föra att göra den sann- Wow säger jag bara- så häftigt att som coach ha möjlighet att vara ett verktyg i dessa processer! Tänk vad attraktion och vilja kan leda till i många fall att göra det omöjliga möjligt! Kan tyckas låta klyshigt dock full sanning.
Många gånger finns det många verktyg till att ta sig dit man vill- dock behöver det inte vara just det som man själv tänker på som är bästa vägen fram. ibland kan det löna sig att gå utanför sin trygghetszoon och våga tänka nytt och ibland kan kan ett nytt försök på gammal väg vara den som var fel i historien vara den rätta i nuet.

Jag är så tacksam att jag själv har valt ett yrkessamt jag som gör det möjligt för mog att välja mina klockslag till olika saker. Rollen som entreprenör och fristående hudvårdskonsult gör mig flexiibel så att jag kan välja att sitta här och blogga - vilket är en del i mitt entreprenörsskap- utan att jag måste denna tidiga söndagsmorgon. Jag kan vara flexibel och hålla mina hudvårdsklasser och enskilda sittningar utifrån mitt och kundernas schema- detta utan att vara bunden till att jag måste vara på plats någonstans mellanolika klockslag. Eller att tillgänglig lokal bara finns öppen dagtid och vardagar. I mitt yrkessamma jag kan jag arbeta var som helst och vilka tidpunkter på dygnet som helst- vilket ger mig den friheten som jag mår bra av- jag gör valet.

Jag brinner defintivt för att våga få fler kvinnor att våga vara modiga att göra som jag- Visst jag kan förstå att någon av er tycker det är inget för mig att jobba på det sättet och jag vet inte hur man gör osv.- Vet ni, när jag startade mitt företag för 5 år sedan visste jag inte heller hur man gjorde- men jag har klarat mig ändå- från början var jag styrd efter olika kontrakt att precis som i vanlig anställning att jobba vissa veckodagar- de kallas vardagar och mellan vissa klockslag. Ju mer jag jobbade med mitt företags administration på "ledig" tid- såg jag en vinst i mitt egna välmående att kunna jobba mer när det passade mig och mitt liv bäst- det har varit den största dragningskraften till att ta mig dit jag är.
Idag är jag stolt över mitt entreprenörsskap och mitt sätt att tänka- jag delar vidare allt som jag har lärt mig vidare till de som också vill vidare och behöver råd på vägen- jag delar okså möjligheten vidare till att själv göra
en Mary kay karriär- vilket jag är fantastiskt stolt över att kunna göra!


Take care-vårsolen värmer tidigt i år- vissa trålar är nyttiga och vissa mindre. Kolla av din solkräm- använd solkräm- använd den bästa- den skapar snyggare jämnare bränna med mer lyster- du slipper bränna dig och fgna av din solbrända hud.- Use it!

 

Mitt tips- våga göra nytt om du äri något du inte trivs med- och föratt hitta rätt- gå utanför din vanliga trygghet - det du inte vet kan göra mycket gott även i ditt liv & jag finns där, du som behöver mig som verktyg på vägenKiss

Trevlig söndag på er!/ A.

 


Veckodagsnamn av njutning

mar 20
Skrivet av: Annelie Eng 2015-03-20 07:55

Fredag- ett veckodagsnamn som många längtar till under de flesta veckorna om året. Likaväl är då månfdag en dag som många suckar över.. Jag har aldrig någonsin förstått det där att livet är tråkigt och lika väl roligt pga av veckodagens namn. Inte ens då jag varit i anställningar där jag inte fått ut min fulla potential.

Idag är jag staärkt i mitt från början tänk att njutningen av livet sitter inte i veckodagens namn- njutningen av livet sitter i vilket innehåll DU själv stoppar in i dina dagar.

För så sent som 2 år sedan tillbaka så hade jag en referens av att i yrkeslivet kunde jag vara delaktig och fick bestämma till en viss gräns- men att den största påverkan tja den var för en högt uppsatt chef. Detta oavsett anställning eller arbete i egen regi som underkonsult. Idag vet jag bättreSmile


27 november 2013 och nytt arbetsmaterial..

Jag påverkar och bestämmer över mitt veckoschema fullt ut- vilka dagar jag ska göra vilka arbetsuppgifter- vilka människor jag jag ska möta - vilka tider jag ska lägga mitt arbete och faktiskt både hur mycket jag ska arbeta och hur mycket jag ska tjäna. Jag är så tacksam över mitt arbete som frostående hudvårdskonsult för Mary Kay- det ger mig den friheten i mitt liv som jag mår bäst av.


29 november 2013- och första presentationen av mitt nya arbete mina nya produkter skulle göras..

 

Mitt arbete stoppar jag in  efter mitt andra liv och inte tvärt om. Tänk, att bara för att jag tidigare inte visste alls hur arbetet i denna yrksroll såg ut, så hade jag bestämt mig för att det inte fanns någon yrkesroll som gav mig just den friheten och påverkan som jag har idag. Så lättlurad hjärnan är.  Sen jag besytämde mig för att vara just den som påverkar mest i mitt liv, har jag just blivit den. hjärnana trodde likaväl på den sanningen som den första. Eftersom jag trivs med att ha ansvaret och påverkan i just mitt egna liv, var det ett enkelt val vilken sanning jag skulle tro påSmile

Så mitt heta tips idag! Bilda dig aldrig någon sanning utifrån bara dina egna tankar- ta reda på fakta först. så har du vidare frågor o

m just mitt yrke hur jag jobbar som hudvårdskonsult osv. Hör av dig till mig så berättar jag gärna istället för att du tror någonting om mitt jobb utan att det är sant.Mail Hemsida

Bland det bästa i mitt arbete idag som även Sales Director är att leda och få heja på tjejer runt omkring mig som väljer att också satsa på yrkesrollen som fristående hudvårdskonsult- Som ledare vill jag vara med och påverka och kunna göra skillnad. Av egen referens vet jag också vad som händer med en när man känner att ledaren tror på en hejar på och man blir belönad för sina framsteg.


14 mars 2014 och jag och mina tjejer blir tillsammans uppskattade på scenen för vårat arbete..

 

Yes, bästa Mary Kay Ash var en  i mina ögon mycket klok kvinna- Hon visste redan 1963 vad vi kvinnor behöver och mår bra av i våra liv: Bästa hudvårdsprodukterna- som idag, 50 år senare finns i 35 länder och finns bland de 10 bäst säljande hudvårdsmärkena i världen- bekräftelse uppskattning belöning- och att vi kan lägga vårat arbete efter vår familjs schema och inte tvärtom.

Nu fortsätter jag fredagsmorgonen  i soffan framför nyhetsmorgon och startar dagen i lugn tackt- Om jag trivs - YES!!

Skapa ditt liv redan idag- vänta inte tills imorgon Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar