s

Nätverka för andra och egen vinning skull

maj 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-25 21:11

Knäck nöten till nätverkande - det kan ge dig så mycket och lite till Kiss Likaväl yrkesmässigt som personligt så är nätverkande ett verktyg till att utveckla sig själv sin kunskap sin förmåga att dela med sig. Nätverkande för mig handlar om att byta ut bokmärkssparandet till kontaktssparandet och göra positiva avtrygg som gör att min mötare vill återkoplpa i ämnen som berör mig.

Idag har jag ett gott nätverk som täcker både en mångfall av yrkestitlar åldrar kön och olika klandsmän. Kul givande tryggt och utvecklande skulle jag beskriva att bygga upp ett nätverk. Annelies nätverk finns på facebook som grupp att kunna tillföra oss Lerumsbor mer och gott.- Gå gärna medKiss Kanske har du en tjänst vara event eller nåt annat som du vill dela där eller varför inte göra en sökning. Att söka efter det man söker att be om hjälp så klokt så bra att öva och så värdefullt att öva- så bra att jag har ett nätverk, för däri har jag trevat mig fram imitt övande i att söka och be hjälp. Så kul det är!!

Nätverk ger om du ger - du får alltid mer tillbaks om du ger bli en nätverkare som delar med sig för andras skull o du kommer å det du själv söker I prpmise Smile

Min goda facebook vän Cecilia Kärvegård gästar Göteborg på onsdag med en fantastiskt föreläsning -missa inte det! Anmäl dig gärna här att du kommer! Kiss FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE, i Göteborg

Nedan - jag själv från karriärkonferens på post hotellet i våras- jag hade aldrig hamnat där som talare på scenen om jag inte lärt mig nätverka för x antal årsedan tillbaks- Tusen tack min bästa coach lena Köhlin för detta och mycket merKiss

I nuet lite läppstifts provande och handsetspackande- Morsdag står för dörren och mammona älskar gåvorna från min webshop :) Jag med jag är ju också mamma Wink annelie.eng.marykay.se


Go action for your heart

maj 24
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-24 09:37

Inspiration! Vad är inspiration- så klart inspireras vi av olika saker ting och människor - vi är ju olika. Dock kan jag tro att OM vi istället för att tillåta oss känslan av avund kan inspireras av mer än vi tror att vi inspireras av. Tillåter vi oss detta kan vi få gratisskjuts till så mycket mer i livet än vad vi kan ana.

Stort stort Grattis Måns Zelmerlöv idag- Sveriges stora Hero- Europas stora Hero! Så kul så grymt så bäst! Och vilken inspiration- att aldrig ge vika från sitt egna mål- sin egna känsla av vad man vill uppleva- oavsett hur andra tycker tänker om det. Det är ett hårt jobb att genomföra den resan- men så väl värt det när man som Måns nått fram!
Alla kan vi inspireras av Måns och använda hans resa i våra egna liv- Listen to your heart and do what you want!

Alla gratisskjutsar av inspiration är väl värda att ta till sig- Du är värd att göra det du vill och kan- Lyssna till den känslan!Kiss Allt är möjligt- if you do!Kiss


The power of do

maj 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-23 21:41

Styrkan att göra det jag vill och kan. Styrkan att få till att göra det jag vill.. Hur kommer det sig att vissa får till den styrkan i samma andetag som de tänker tanken på vad de vill.. och hur kommer det sig att vissa aldrig kommer till skott att göra de de vill.. Här finns säkerligen fler än en tårtbit som påverkar.och jag tror att förmågan att pussla ihop det jag vill med aktion till att göra det går att övas upp. Det handlar om att BESTÄMMa sig för att det jag vill är så viktigt för mig att jag ska göra det
För att då sätta stegen och rätt hastighet op action till att ta sig dit jag vill, så måste jag först och främst lyssna på mina egna tankar, lära mig känna känslan av min tanke- känna känslan av att ha genomfört det jag vill genomföra- lära mig visualisera , lära mig att ha mod till att våga visualisera

Förra året vid denna tiden bar jag yrkesmässigt röd kavaj- en symboö på att jag var på väg- på väg mot rollen som Sales Director- Då en hissnande tanke som jag knappt tänkte färdigt när den kom till mig- jag vågade inte jag saknade styrkan och modet att våga tänka tanken på att jag ville ta mina steg i riktning till att bli Sales Director. The power in my thoughts- tja, när satte jag den styrkan? När fick jag kraften att våga ta stegen i rätt riktning.. När jag bestäme mig för att vara modig nog att visualisera tanken av att Jag är iklädd blå kavaj och är sales Director- Yes det var först då jag tog stegen i rätt riktning- och vet ni vad- det var först då jag också tog mig till min yrkesroll Sales Director och snabbt gick det också! I min visualisering såg jag varför denna yrkesroll var en roll jag ville satsa på- jag visualiserade detaljerna i det viktiga för mig i en yrkesroll och vad den skulle ge mig. Frihet flexibilitet och god ekonomi- rubriker som går att detaljera ner- vilket jag också gjort.

Ibland kan man undra varför man väntar med att ge sig själv power of do- när det är så njutbart att ha med just styrka och mod ha tagit sig dit man villKiss

 

Skönhetsprodukter i världsklass en ny yrkestitel och scenen- I do what I want! KissKiss Kika gärn in: www.annelie.eng.marykay.se

KissKiss


Flytta rätt

maj 20
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-20 08:04

Jag tillhör inte skaran som har flyttat runt mycket. För och nackdelar.. Tja, fördelen i att rota sig och bli trygg på ett ställe- nackdelar man samlar på sig en hel del onödiga materialle saker som inte ens används. Och när det sen är dax för flytt - ja, då har man att göra- man ska både gallra ut och packa.

Jag flyttade in i min bostadsrätt för 4 årsedan och hade bott på tidigare adress i 17 år. 4 barn hade växt upp på den andra adressen- så helt klart fanns det saker, och även saker att gallra ut. Jag valde bort flyttfirma som hjälp- Ett val som jag aldrig skulle göra om. Vid nästa flytt är flyttfirma ett verktyg för mig! En trovärdig flyttfirma som hjälper mig med en smidig flytt. För det är mer slitsamt än vad man tror att flytta!

I mitt hem fanns det så många småsaker som krävde sin nedpackning att kartongerna blev hur många som helst. Kartongerna tog liksom aldrig slut. Vi bar och bar och bar, när jag egentligen ville lägga fokus på att packa upp.. Och när allt väl var flyttat, ja då stod jag där med hur många kartonger som helst som skulle packas upp - gärna samtidigt.. Det tog på krafterna kan jag säga.

När jag jag idag läser om flyttfirmor och att anlita hjälp vid flytt, förstår jag vilket bra verktyg detta är. Även om man som jag inte flyttar långt. Smart är såklart att använda sig av en flyttfirma som erbjuder många tjänster- När jag flyttar nästa gång kanske jag ska anlita någon som också hjälper mig att planera min flytt. Likaväl som allt bärande så kan det var en god ide- hur att packa och att skriva på kartonger tex. Att stå i en ny bostad med drivor av omärkta kartonger kan skapa kaos för vem som helst.
När sen den gamla bostaden är tömd- ja, då ska den också städas ur. Och det är också någonting som ska lejas bort vid nästa flytt- så segt det är att städa ur när man istället vill vara i det nya och skapa ordning.

Så en flyttfirma som erbjuder alla dessa praktiska tjänster som gör att jag kan flytta smidigt och tryggt nästa gång det är dax, är vad jag ska anlita!

 

Små söta hjälpredor som såklart gjorde sitt bästa- men nästa gång är det fackhjälp som gäller- flytta rätt och tryggt med flyttfirma helt enkelt


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar