Nätverka för andra och egen vinning skull

maj 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-25 21:11

Knäck nöten till nätverkande - det kan ge dig så mycket och lite till Kiss Likaväl yrkesmässigt som personligt så är nätverkande ett verktyg till att utveckla sig själv sin kunskap sin förmåga att dela med sig. Nätverkande för mig handlar om att byta ut bokmärkssparandet till kontaktssparandet och göra positiva avtrygg som gör att min mötare vill återkoplpa i ämnen som berör mig.

Idag har jag ett gott nätverk som täcker både en mångfall av yrkestitlar åldrar kön och olika klandsmän. Kul givande tryggt och utvecklande skulle jag beskriva att bygga upp ett nätverk. Annelies nätverk finns på facebook som grupp att kunna tillföra oss Lerumsbor mer och gott.- Gå gärna medKiss Kanske har du en tjänst vara event eller nåt annat som du vill dela där eller varför inte göra en sökning. Att söka efter det man söker att be om hjälp så klokt så bra att öva och så värdefullt att öva- så bra att jag har ett nätverk, för däri har jag trevat mig fram imitt övande i att söka och be hjälp. Så kul det är!!

Nätverk ger om du ger - du får alltid mer tillbaks om du ger bli en nätverkare som delar med sig för andras skull o du kommer å det du själv söker I prpmise Smile

Min goda facebook vän Cecilia Kärvegård gästar Göteborg på onsdag med en fantastiskt föreläsning -missa inte det! Anmäl dig gärna här att du kommer! Kiss FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE, i Göteborg

Nedan - jag själv från karriärkonferens på post hotellet i våras- jag hade aldrig hamnat där som talare på scenen om jag inte lärt mig nätverka för x antal årsedan tillbaks- Tusen tack min bästa coach lena Köhlin för detta och mycket merKiss

I nuet lite läppstifts provande och handsetspackande- Morsdag står för dörren och mammona älskar gåvorna från min webshop :) Jag med jag är ju också mamma Wink annelie.eng.marykay.se


Go action for your heart

maj 24
Skrivet av: Annelie Eng 2015-05-24 09:37

Inspiration! Vad är inspiration- så klart inspireras vi av olika saker ting och människor - vi är ju olika. Dock kan jag tro att OM vi istället för att tillåta oss känslan av avund kan inspireras av mer än vi tror att vi inspireras av. Tillåter vi oss detta kan vi få gratisskjuts till så mycket mer i livet än vad vi kan ana.

Stort stort Grattis Måns Zelmerlöv idag- Sveriges stora Hero- Europas stora Hero! Så kul så grymt så bäst! Och vilken inspiration- att aldrig ge vika från sitt egna mål- sin egna känsla av vad man vill uppleva- oavsett hur andra tycker tänker om det. Det är ett hårt jobb att genomföra den resan- men så väl värt det när man som Måns nått fram!
Alla kan vi inspireras av Måns och använda hans resa i våra egna liv- Listen to your heart and do what you want!

Alla gratisskjutsar av inspiration är väl värda att ta till sig- Du är värd att göra det du vill och kan- Lyssna till den känslan!Kiss Allt är möjligt- if you do!Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar