Lagom stor & upp-piggande färg

jun 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-06-25 09:24

Snart är juni tillända och vi är ett land i semstertider- för även om inte alla företag i dag stänger och har semster i julimånad så räknas ändå just juli som Sveriges semseter månad. Själv har jag vid ytterst få tillfällen varit ledig sjust juli månad- kanske dax att testa det nästa år..Wink 
En del människor blir mer tvingade att ta sin semester medans en del längtar till semstern under ett helt arbetsår- då kanske det är adx att fundera på att byta jobb..

Lediga dagar på stranden likosm lediga dagar i stan eller i skogen- vem har inte packat? Både det som behövts och det som inte ens använts under utflykten. En alldeles lagom stor strandväska i upppiggande färg kan vara så praktiskt för oss alla- jo upppiggande färg kan ge god inspiration till oss alla- oavsett vi vill vara lediga och fria från jobb eller inte. Strandväskan till stranden och få plats för lagom mycket en stranddag- strandväskan med på stadsvandrngen, alldeles lagom för att också kunna få i något som inhandlas på vägen.  

Och i naturen skulle en sådan bag var till nytta där? Absult med en liten filt i packad kanske en liten termos och stötet man på en glänta i skogen kan man väl ta den tillvara slå sig ner och kanske vila ögonen en stund. Utan väskan hade filt o termos inte varit med Smile Det må heta strandväska men mer användbar väska får man leta efter - praktisk i modell form färg och material för alla tillfällen och lediga dagar blir mer sköna lediga dagar för att du kan ta med just det som du behöver. 


Inspiration av flexibilitet & kläder på köpet

jun 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-06-25 09:01

Inköpsodran vad gäller kläder har inte varit där den bruukar- de där extra kilona ger inte den passformen som jag vill ha- tänk om det var så att kilona försvann med raketform varje gång tanken på att röra sig komWink I allafall sprang jag på- ja, faktiskt- hade ingen plan på att inhandla något- dock ta 3 betala för 2- fantastiskt i de läget att ha en större kedja som "granne"- Kappahl i Lerums centrum är så bra!! Enkelt kan man skaffa sig en dos av dagens inspiration - trevlig personal och stilfyllda kläder som visas finfint i butiken Smile Och som nu till extra bra pris- sån tur att jag utan plan tog ett varv i butiken- 3 plagg varvav ett par skorSmile

Sån tur att jag tar tillvara min flexibla odra och övar den..Wink

Nu dax för powerwalk- mer planerat än flexibelt- men det är ju det där med jämnvikt..Wink


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar