Öva dig med njutningar och fröken väder

jul 30
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-30 18:57

Ju mer motsols vi strävarju tyngre blir det. Att dansa med livet istället för att springa mot - tja, en självklarhet egentligen men behöver sin praktik om och om igen vareviga dagSmile

Mental styrketräning är gott att praktisera man växer som människa ju mer man hitta sin egna roll i stt egna liv. Låt inte andra männsikor ta kommandot i ditt liv- låt inte andras handlingar påverka dig så att du blir av med din goda sinnesstämning. De som sågar dig, tja- de är egentligen ynkligt små människor som i sin vuxenroll tänker ytterst små tankar- och tankar, tja de ska tänkas större än vad vi tror vi kan.

När fröken väder ger oss andra väderlekar än vad vi förknippar med årstiden, kan vi antingen hänga läpp och diskutera sönder både lunchrum och fika bord om att vi vill ha värme och sol- och det minavänner det kan vi fortsätta med så länge vi lever, utan att fröken väder på något vis påverkas i sitt val av väderlek.. Däremot har vi ett val- ett val att ta tillvara vädrets makter på bästa möjliga sätt och aktivera oss med saker som håller vår goda sinnesstämning ajour. Och visst kan du tänka när du läser det här- lätt att tycka men svårt att praktisera när det regnat större delen av sommaren. Och jag svarar med- fortsätt att utveckla ditt praktiserande av att gå utanför din son och hitta andra njutningsaktiviteter än vad din tanke förknippar med sommaren - och det bästa praktisera och att hitta njutfulla aktiviteter som ger din sinnesstämning glöd utan att den ärså kostsam.

Ett tips kan vara att komma till mig och vara hudvårds och make up modell- du får en skön stund tillsammans med mig och mina produkter antingen själv eller igrupp- det väljer du själv - och det bästa det kostar dig ingenting. Jag bjuder både dig och dina ev medtagna vänner på sminkningen och innan det ansiktsbehandlingen med djuprengöring. Om det är njutning i stunden- absolut- och även efteråt när man går från mitt bord med rengjord och fin sminkad hy. Välkommen att testa du också Smile

Vareviga regniga dag går det att praktisera produktlära sminkning vid mitt bord. Jag jobbar med hudvårdsåprodukter i världsklass och att de ger bästa resultat på huden är redan givet innan jag kom in i bilden- så varmmt välkomna ung som gammal till mitt bord i centrala Lerum Testa hudvård och make up och förhåll dig gott till årets fröken väder bävar väderSmile


Mina värdeord till dig- you're good enough

jul 29
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-29 09:14

Jag startar morgonen med citronvatten- allt för att bryta gårdagens sockerkick.. men wow vilken sittning 9 skönsköna damer runt ett alldeles smockfullt bord av godsakerKiss- afternoon tea party med fantastiska kvinnor och konsulter i min unit. Kul "söt kväll- teamat för kvällen var klänning och hatt och ja, alla fick på sig hatt- fantastiska damer och alla älskar vi mary kays produkter Smile

Jag slås igen av tanken hur bra jag trivs i mitt yrkesvall- Här får alla som vill vara med och vi jobbar med go give andan har kul ihop stötta peppar och har en proffessionellt trevlig attityd mot varndra och våra kunderKiss Och jag är övertygad om att jjust detta koncept är ett vinnande koncept.

Tillhörighet och gemenskap får människan att växa- lägg där till att du hela tiden övar i att vilja andra väl och vara good enough. Kiss

Just good enough är värde ord för mig- de finns på min arm- för att jag hela tiden ska bli pmind om att jag är good enough och de är även tillägnade dig- du som behöver dem- och jag tror att hela världens människor emellanåt behöver ta till sig de orden. Och genom att sträcka ut min arm mot di och mot resten av världen kan jag ge orden vidare samtidigt som jag öppnar upp mitt hjärta för dig- pass it on liksom- det gooda vi har och får i livet ska vi alltid alltid dela vidare- det får oss själva att växa som människorKiss

Dagen till ära 2 konsultmöten och spaklass och makeuprådgivning- tja regnet lockar till inomhusaktiviteter och mitt makeupbord är det bästa för just detta - come and vist me Smile

Men först schampo investering- här behövs kur av något riktigt bra schampo-är helt enkelt trött på vattniga schampon som inte riktigt får till den mjukhet och kvalite som jag vill ha på mitt hår- dax att resercha- schampo sidorna- någon som har tips?

Alltid, alltid är du väälkommen till mig att prova hudvård och make up som du är nyfiken på- try before you by- jobbar jag efter och kan bara önskat att jag visste om detta tidigare i livet- tänk så många produkter jag har fått köpa utan att ha testat och som sen inte fungerat.. utakstade pengar i mängder- därav jag jag också med 100 % nöjdhetsgaranti- en service som alla borde söka sig till :) Boka in dig hos mig du också, du som inte tidigare har testat mary kays produkter, idag inte har någon konsult och även du som idag är min kund- jag har finfina nya make up produkter som jag behöver ansikten att testa på och spa behandlingar hos mig för händer och ansikte är en god aktivitet i regnet- love to meet you!! mail

Checka in vad de hattprydda damerna hade med sig igår- wow!!! Underbart kulig afton!Kiss

Ett gott skratt förlänger livet- tillsammans med mina konsulter blir jag gammal- för oj vad mycket glädje och skratt vi har tillsammans Laughing

Just Do It!!! Fantastisk fin tårta  och GOD!!!Smile

Här är de mina värde ord- från mig till dig- ta till dig dem use them och pass it on till fler- vi tänker klokare agerar bättre utefter våra förutsättningar om vi själv aäger känslan av att vi är tillräckligt braKiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar