s

Öva dig med njutningar och fröken väder

jul 30
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-30 18:57

Ju mer motsols vi strävarju tyngre blir det. Att dansa med livet istället för att springa mot - tja, en självklarhet egentligen men behöver sin praktik om och om igen vareviga dagSmile

Mental styrketräning är gott att praktisera man växer som människa ju mer man hitta sin egna roll i stt egna liv. Låt inte andra männsikor ta kommandot i ditt liv- låt inte andras handlingar påverka dig så att du blir av med din goda sinnesstämning. De som sågar dig, tja- de är egentligen ynkligt små människor som i sin vuxenroll tänker ytterst små tankar- och tankar, tja de ska tänkas större än vad vi tror vi kan.

När fröken väder ger oss andra väderlekar än vad vi förknippar med årstiden, kan vi antingen hänga läpp och diskutera sönder både lunchrum och fika bord om att vi vill ha värme och sol- och det minavänner det kan vi fortsätta med så länge vi lever, utan att fröken väder på något vis påverkas i sitt val av väderlek.. Däremot har vi ett val- ett val att ta tillvara vädrets makter på bästa möjliga sätt och aktivera oss med saker som håller vår goda sinnesstämning ajour. Och visst kan du tänka när du läser det här- lätt att tycka men svårt att praktisera när det regnat större delen av sommaren. Och jag svarar med- fortsätt att utveckla ditt praktiserande av att gå utanför din son och hitta andra njutningsaktiviteter än vad din tanke förknippar med sommaren - och det bästa praktisera och att hitta njutfulla aktiviteter som ger din sinnesstämning glöd utan att den ärså kostsam.

Ett tips kan vara att komma till mig och vara hudvårds och make up modell- du får en skön stund tillsammans med mig och mina produkter antingen själv eller igrupp- det väljer du själv - och det bästa det kostar dig ingenting. Jag bjuder både dig och dina ev medtagna vänner på sminkningen och innan det ansiktsbehandlingen med djuprengöring. Om det är njutning i stunden- absolut- och även efteråt när man går från mitt bord med rengjord och fin sminkad hy. Välkommen att testa du också Smile

Vareviga regniga dag går det att praktisera produktlära sminkning vid mitt bord. Jag jobbar med hudvårdsåprodukter i världsklass och att de ger bästa resultat på huden är redan givet innan jag kom in i bilden- så varmmt välkomna ung som gammal till mitt bord i centrala Lerum Testa hudvård och make up och förhåll dig gott till årets fröken väder bävar väderSmile


Mina värdeord till dig- you're good enough

jul 29
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-29 09:14

Jag startar morgonen med citronvatten- allt för att bryta gårdagens sockerkick.. men wow vilken sittning 9 skönsköna damer runt ett alldeles smockfullt bord av godsakerKiss- afternoon tea party med fantastiska kvinnor och konsulter i min unit. Kul "söt kväll- teamat för kvällen var klänning och hatt och ja, alla fick på sig hatt- fantastiska damer och alla älskar vi mary kays produkter Smile

Jag slås igen av tanken hur bra jag trivs i mitt yrkesvall- Här får alla som vill vara med och vi jobbar med go give andan har kul ihop stötta peppar och har en proffessionellt trevlig attityd mot varndra och våra kunderKiss Och jag är övertygad om att jjust detta koncept är ett vinnande koncept.

Tillhörighet och gemenskap får människan att växa- lägg där till att du hela tiden övar i att vilja andra väl och vara good enough. Kiss

Just good enough är värde ord för mig- de finns på min arm- för att jag hela tiden ska bli pmind om att jag är good enough och de är även tillägnade dig- du som behöver dem- och jag tror att hela världens människor emellanåt behöver ta till sig de orden. Och genom att sträcka ut min arm mot di och mot resten av världen kan jag ge orden vidare samtidigt som jag öppnar upp mitt hjärta för dig- pass it on liksom- det gooda vi har och får i livet ska vi alltid alltid dela vidare- det får oss själva att växa som människorKiss

Dagen till ära 2 konsultmöten och spaklass och makeuprådgivning- tja regnet lockar till inomhusaktiviteter och mitt makeupbord är det bästa för just detta - come and vist me Smile

Men först schampo investering- här behövs kur av något riktigt bra schampo-är helt enkelt trött på vattniga schampon som inte riktigt får till den mjukhet och kvalite som jag vill ha på mitt hår- dax att resercha- schampo sidorna- någon som har tips?

Alltid, alltid är du väälkommen till mig att prova hudvård och make up som du är nyfiken på- try before you by- jobbar jag efter och kan bara önskat att jag visste om detta tidigare i livet- tänk så många produkter jag har fått köpa utan att ha testat och som sen inte fungerat.. utakstade pengar i mängder- därav jag jag också med 100 % nöjdhetsgaranti- en service som alla borde söka sig till :) Boka in dig hos mig du också, du som inte tidigare har testat mary kays produkter, idag inte har någon konsult och även du som idag är min kund- jag har finfina nya make up produkter som jag behöver ansikten att testa på och spa behandlingar hos mig för händer och ansikte är en god aktivitet i regnet- love to meet you!! mail

Checka in vad de hattprydda damerna hade med sig igår- wow!!! Underbart kulig afton!Kiss

Ett gott skratt förlänger livet- tillsammans med mina konsulter blir jag gammal- för oj vad mycket glädje och skratt vi har tillsammans Laughing

Just Do It!!! Fantastisk fin tårta  och GOD!!!Smile

Här är de mina värde ord- från mig till dig- ta till dig dem use them och pass it on till fler- vi tänker klokare agerar bättre utefter våra förutsättningar om vi själv aäger känslan av att vi är tillräckligt braKiss


Idag är det mycket mormor

jul 28
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-28 13:01

Dukar up bordet för kvällens afternoon tea party- mormors handsydda duk med lila och rosa korstyngsrosor på. Sydd av mormor vid 21 1ller 23 års ålder.. med andra ord har den några år på nacken.. Till detta dukar jag upp finfina kaffeservisen - fått av mormor när jag en gång för också mycket längesedan förlovade mig. Idag är det mycket mormor på mitt bord. Jag är övertygad om att hon gillar det från sin himmelKiss

Afternoon tea party med världens skönaste damer- mina Mary Kay kollegor- mina unitmedlemmarKiss Det är verkligen ett fantastiskt jobbjag har- Mary Kay som jobb innebär ett val vilka jag vill jobba med och vilka jag vill göra kul aktiviteter med - de ni- i vilka andra jobb har ni de så bra?Wink

Ikväll ska vi frossa  i oss både gott att tugga och kickandet av vårt nya Mary Kay år. För vi är inte som alla andra  Mary Kay- vi är fantastiskt unika- vi tror på det vi gör, vi tror på oss själva, vi tror och vet att våra världsledande produkter fungerar, vi tror på en jämn balans av arbete och fritid, vi tror på att ha roligt i hop, vi tror på att jobba sig till att uppnå detta och vi tror på att bemöta varandra med kärlek och sist men inte minst tror vi på vårt Mary kay år som startar den förste augustiKiss

Work, belive and love- tre värdeprd funkar så bra- testa dem och mer än gärna också Mary Kays produkter och karriärKiss Ilove to have you in our unit- welcomeKiss

Handarbetets göra har intagit bromsen med min generation- inga arvsanlag i världen har fåått mig att känna mig harmonisk med knåpande av varesej sy eller virknålar- tyvärr - men vem vet jag gillar ju att ta mig utanför den zoonen som jag med tanken tror är möjlig.. en dag kanske jag sitter där i lugnet framför teven med ett handarbete i knät- tills dess ska jag bevara mormors och mammas alster välKiss


Det där med att visa omtänksamhet

jul 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-25 13:38

Att starta dagen med att få ett alldeles fantastiskt fint och omtänksamt meddelande från en kollega- tja, sådant berör starkt och tacksamhetskänslan blev sig åter väl påmind. Vilken organisation jag jobbar i, Vilket företag jag jobbar för- vilka kollegor jag har runt om i Sverige- WOW!!! Lyckligt lottad och oerhört tacksam att jag är modig nog att göra de jag vill och hoppar över att fastna i fällan att skylla från mig på omständigheterKiss

Regnigt värre - iallafall i den del av landet som jag bor- och fröken väder, tja hon bestämmer helt och hållet själv utan vår åsikt.. så kläder efter väder- ett himla smart uttryck som man enkelt kan vidga om man vill tänka störreSmile
Det finns mängder av andra aktiviteter att göra än att just bada och sola- En eftermiddagssittning hos mig med senaste make up produkterna att testa?- Tja- det är vad ett gäng damer har bokat idag- NICE!! Smile Som bonus får de också varsin ansiktsbehandling- allt kostnadsfritt.

Vad filurar du med för kul idag- för inte går du väl i fällan och gnäller på väder och omständigheter..Wink

Smile

.. nu ska jag skicka omtänksamhet vidare- pass it on - det goda du serveras i livet- och alla får vi mer gott- Yes I belive on that!!


I min bransch behövs inga chefer..

jul 24
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-24 11:16

Hur bekväm är du i ordet framgång? Hur backar du upp andra för att nå sin framgång? Är du en person som är delaktig som hjälper till och pushar människor? Eller är du en person som gärna baktalar framgångsrika människor? Är du en person som låter din egen avund vara ett hinder till att glädjas med de framgångsrika? Är du en människa som endast pushar och glädjer dig med ett fåtal utvalda?
Du väljer själv vad du svarar dig själv på frågorna- dock gör du dig inte en tjänst om du svarar oärligt.. det är just finessen i personlig utveckling- det är att öppna upp sitt eget sinne- att lära sig glädjas med de som tanken inte vill glädjas med- att jobba bort avundets känsla och kunna pusha vara delaktig och ge stöd åt människor som nått längre än man själv.
Det är just detta övandet som gör oss till bra ledare- att bli en bra ledare för sig själv och andra - det kan alla - öva! öva! öva! fantastiskt!

Mer och mer förstår jag mitt varför och vad som gör att jag har tagit stegen till den branschen jag är- I min bransch gläds vi med varandra i dess framgång, vi peppar pushar och bekräftar. Och i min bransch övar vi oss ständigt till att bli bra bättre bäst på att leda oss själva och andra. Vi jobbar med ett personligt och delaktigt ledarskap- och det är så bra så jag blir alldeles varm i hjärtat.. I min bransch behövs inga chefer..Kiss

Scandinaviums scen i Göteborg 2014- jag var ny i min bransch och trodde kanske egentligen inte att det var möjligt.. möjligt att lilla jag fick äran att bträda scenen- men det fick jag- i min bransch kan alla som vill nå möjligheten att att bträda scandinaviums scen- en upplevelse som jag har med mig står bakom "never ever give up your dream". Kvinnor som leder sig själva och andra till fantastiska framgångshistorier utan att att vara chefer.

I min bransch behövs inga chefer.. I min bransch behövs människor som vill utveckla sig till bra bättre och bästa ledare

Go with me if you want- jag är idag på just denna vägen jag jobbar på i mitt ledarskap och jag trivs- jag har bästa företaget att jobba för, bästa förebilderna, bästa kollegorna som alla finns vid min sida.. Hur har du det i ditt yrkesliv?

If you want, go with me och bli din bästa ledare du ocksåSmile 

Smart mål- ger gott att greppa

jul 21
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-21 07:43

Sommarmorgon och klockan är inte ens åtta. Både tvättmaskinen och diskmaskinen tickar och vem har matat dem.. Wink
Från mitt morgontrötta jag tycker jag idag om att iordningställa och också vårda mig själv under tidiga morgontimmar. Visst är jag ibland riktigt riktigt trött och inte alls sugen på att resa mig upp när alarmet ljuder dock gäller det att skapa sig mer attraktion i vad man får ut av sin vakna tid en att ligga kvar..

Och jag har attraktion i min vakna tid- jag vet vad jag vill göra och jag gör allt som oftast det jag vill göra- innebär att jag gör mindre och mindre sådant som jag INTE vill göra. Ovant när man gjort mycket som man inte vill- men urskönt att veta vad man vill och också göra. det.

S M A R T mål har många gånger varit mitt riktmärke och verktyg till att lägga kartan till vad jag vill- specifikt, mätbart, accepterat, realistiskt och tidsbestämtKiss

Med smarta mål skapar jag attraktion i min vardag gör det jag vill - Hur får du till det du vill?

Tillhör du dem som har semesterresan framför dig- som älskar att lapa solSmile Tipsar då starkt om att använda kvalitetsäkrade hudvårdsprodukter och solprodukter som skyddar mot skadliga strålar och kombinera gärna med en bodyskrubb- Wow så bra brännan sitter ochger mer lyster när regelbundet användande av skrubb som städar bort de döda hudcellerna Smile

Stääller om morgonen något då fröken väder i nuet öser regn - Älskar den tillvaroon när jag kan göra det jag vill när jag vill - Yes, kvinnor- fri att jobba hemifrån om jag vill fri att jobba borta om jag vill- inget överdrivet men urskönt för mig- jag har flängttill dagis och skola tidiga mornar för att sedan komma till jobb med andan i halsen för att sedan stressa från jobb för att komma i tid till dagis och skola för hämtning- inget jag längtar tillbaks till. Hade jag vetat det jag vet nu , hade jag långt tidigare i mitt liv valt den karriär som jag besitter idag- Alla borde jobba mot att styra sitt arbete EFTER sin övriga liv och familj och inte tvärtom. Jag besitter den möjligheten idag- urskönt att ha valt detta- Jobbet som fristående hudvårdskonsult rekomenderas starkt- greppa den du också Smile Hör av dig om du vill veta mer, för jag är riktigt sommarsugen på att få nya jobbarkompisar runt om i landet Smile Min mail

Ikväll make up afton - dax att plocka fram nyaste finfin make up till mina modellerSmile


Låt dig påverkas till njutning

jul 20
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-20 08:21

Sommar sommar sommar.. tja, fröken väder iår spelar du oss ett spratt.. Eller iallafall mig- jag älskar nämligen när du låter solens strålar värma oss rejält under just sommaren.. Men inget att hänga läpp för- varken jag eller någon annan kan påverka ditt infall denna sommaren.
Och just detta med påverkan är intressant- hur låter vi oss styras av om vi kan påverka eller ej- Hur många blir irriterade på fröken väders väderlek denna sommaren- trots att det är utan deras påverkan? Hur många tappar sin egna sinnesstämning för att någon annan gör på ett sätt vi inte vill?

Det vi INTE kan påverka ska vi heller inte låta påverka oss i stor skala- Det vi kan påverka är i hur vi FÖRHÅLLER oss till det istället. Som vädret tex- dags att vidga våra vyer och stoppa in fler aktiviteteter än just bad sol och strand under sommaren- vad kan vi mer njuta av så att sommaren blir njutningsfull oavsett vädret? Själv blir det powerwalk alldeles strax- därefter blir det olika sittningar vid mitt bord idag- Ny make upstår framdukad och alla och kvinnorna ska göra sig vackra- så kul!!Smile Tänk så mycket det går att leka med färger :) Ett härligt måndagsnöje denna halvmulna måndag Smile

Vad kan du njuta av idag? För det är just det- ju mer njutningar du letar efter och finner- ju mer njutningsfullt blir livet och tillvaron Tjao!

Jag är supernöjd- jag jobbar för ett företag som belönar mig med superfina njutningar - eller vad sig ni om detta- Visst är väsksetet njutningsfullt även de dagar som fröken väder visar gråttSmile Mary Kay ger njutning att jobba förKiss

Checka gärna in alla nya fina njutningsfulla make up färger som finns i min webshop- lika njutningsfulla för dig som för din betraktare Kiss http://www.annelie.eng.marykay.se


Pass it on & skimrande snyggt

jul 19
Skrivet av: Annelie Eng 2015-07-19 12:56

Vi kan alltid göra mer än vad vi tror- vi kan alltid ge mer än vad vi tror-vi kan alltid göra bättre än vad vi tror. Tanken är bara en bråkdel av vår kapacitet- och också många gånger styrd av ärvda tankar och beteenden. Vårt sociala arv är större än vad vi tror. Vi kan enkelt bryta relationer  men inte lika enkelt göra oss av med ärvada beteenden.

Tänk större än vad du tror- ge mer än vad du tror att du kan ge- gör alltid mer och bättre än vad dn tanke säger och det du har som är bra - pass it on!

Jobba efter pass it on- the flew you are in- dela det vidare- fundera också lite i termerna på om det är den du tänker på som behöver eller den som du inte vill ge som behöver .. pass it on ger gott för hjärta och själ Kiss


Nyaste finaste kombon- rouge & highlighter i ett- skimrande snyggt!!Smile

Yrkesmässigcharm att kunna dela vidare produkter och karriärsmöjligheter i världsklass & jag kan idag dela bägge. Själv är jag idag en referens av att också bägge fungerar- bästa produkterna ger fantastisk hy även för en fd acnehy & karriärsmöjligheten ger frihet som tidigare var otänkbar- Yes, Mary Kay har någonting för alla Kiss http://www.annelie.eng.marykay.se Förresten ser jag dig på vårt årliga seminarium??? I like to..Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar