Att ta sig för eller att inte ta sig för

aug 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-23 20:59

Är du en doer som gör det du vill göra eller är du en person som står för mycket snack och liten verkstad? Tar du dig för det du vill ta dig för?  Ibland ndrar jag varför jag väljer att låta bli att ta mig för medans som ikväll då jag tar mig för.. Vad är det som gör att jag ibland missar att vara på och företagsam i mitt egna liv.. En otydlig målbild kan vara en del- kanske målet inte egentligen varit förankratt hos mig själv- kanske någon anna tyckte att jag skulle göra något som faktiskt inte blev samma känsla för mig- och därav blev företagsamheten minimal från min sida..

Idag är jag riktig nöjd- genom gång av lager och produkter, ett sista långumgänge med solen innan höstvindarna tar vid, hudvårdsklass och rask powerwalk på 60 minuter i kvällssolens sken. Nöjd över en dag av jämn balans- Yes! Jag tog mig för att göra dagen till sitt bästa- känns gott- känns också verkligen skönt att värmen avslutade sommaren så fint- mer och mer är jag nu tillfreds med att hösten väntar- och YES! Jag är taggad för höst, jobba lite mer, levande ljus och mys inne, Warzsawaresa och lite annat smått och gott.

Blir nästan full i skratt- hann precis skriva meningen YES! Jag är taggad för höst.. pling och så fick jag nytt jobberbjudande i telefonen.. tankens kraft fungerar även för en frilansare..Wink.. för jag an kalla mig frilansare.. Huvudsysslan som Sales Director för Mary Kay ger mig också möjlighet att möta och hjälpa människor i olika miljöer- som jag gärna gästspelar i.  Hudvårdsklassen iadg- WOW- så härligt när kvinnorna runt bordet direkt märker skillnad på hur ren och skön deras hud blir av en ända gångs användande med Mary Kays produkter- YES! vilket bästa val jag gjort som valde att arbeta med dessa världsledande hudvårdsprodukter som ger de resultat som kvinnor och män vill ha :) Förutom ett strålande resultat på min hud har de också givit mig ett helt annat resuktat än tidigare i  mitt liv- en slags frihet, att bestämma när var och men vem och hur mycket jag ska arbeta- Fantastiskt! På köpet har jag också lärt mig massa kunskap om hudvård hud och make up.

Så glad att powerwalken ikväll var något jag tog mig för- jämn balans av rörelse och stillasittande är av vikt för mig- ett resultat som jag medvetet strävar efterKiss

Lycka- när fler och fler vill prova produkter och bokar in mig för hudvårdsklass- åh vad kul det är med hudvårdsklasser!!Kiss

Välförtänt solumgänge - känns som ett adjö till sommaren och välkmmen hösten- vi får se när jag vaknar imorgon bitti om det är tjocktröjan på eller om det fungerar med shorts ett tag till- Britt sommaren kan ju verka..

Powerwalk i mitt bästa Lerum- love it- visst är det en finurlighet att man allt som ofta kan finna nya detaljer på gatr som man gott på sen barnsben..Smile

Strong powerful woman- ha ha-iallafall är känslan där efter dagen powerwalk och en hel vecka utan SOCKER!!! de ni- I'm on my wayKiss


Attityden kan ge dig glans

aug 16
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-16 08:32

Det är när omständigheterna flyr ditt sinne och du hellre tar dem tillvara som möjligheter som du kan ta digvidare mot högre höjder i ditt liv. Jagär övertygad om att mångt och mycket som vi skapar i vårt egna liv handlar om vår alldeles EGNA attityd. Den attityd som jag har till mig själv, till mitt liv till mötande till situationer..MIN egna ATTITYD skapar resultatet i MITT liv! Hur är det med ditt? Är du öppen och mottaglig i dtt hjärta i det du möter eller är du fånge av omständigheterna? Det är ett val vi alla gör..

Jag kunde ha valt att vara en "redig flicka, göra det som förväntades av mig, ochjobba kvar statligt och tryggt alla mina dar.. Istället sa jag ja till mig själv och gör saker som får mitt liv att vara i stjärnglans. Som du säkert redan tidigare läst arbetar jag som Sales Director för Mary Kay. Jag har arbetat i snart 2 år och jag stormtrivs. Ett helt otippat val både för mig och för andra att jag skulle in i denna branschen- sån tur att jag valde detta!Kiss För vet ni jag tror inte att man bara "halkar in på något- vi gör alla ett val..mer medvetna eller omedvetna. Och ju mer medvetna val som påverkar våra resultat i positv riktning, ja, ju mer gott blir våra liv. Egentligen väldigit enkel ekvationKiss Under snart 2 år har jag vänt uppoch ner på mitt liv och mina dagar- Från att inte kunna speciellt mycket om hudvård och make up, tar jag näst intill varje dag emot referenser från kuder som blivit hjälpta , fåt ett bättre resultat på sin hud. Jag hjälper ALLTID mina kunder till det bästa för sin hud. Varje dag övar jag i sann go give anda- den produkt som ev inte fungerar på deras hud byter jag in och låter dem pröva en annan utan kostnad. Jag blir bekräftat uppskattad och belönad i likaväl ord pengar och saker från ett fantastiskt företag och från mina kollegor i arbetet jag gör. I tidigare anställningar skulle man bara göra..  Och bland det bästa - jag äger mina dagar- jag desihnar dem själv- utåtsett är vissa mer glamorösa än andra- men vet ni att tidgare vara "fången i 8-5 cirkusen och vara "tvingad att vara p en plats under denna tid, gör att ALLA mina dagar i dag är fyllda av glamourKiss

Jag har gjort ett val iatt jobba med både produktförsäljning- jag älskar att hjälpa mina kunder.. även digKiss Och jag brinner för att coacha fram nya ledare . Idag har jag ingen klump i magen för att en ny låååång vecka börjar- idag spelr det mig ingen roll vilket veckodagsnamn en dag har- jag stoppar själv in det bästa innehållet för mig  idagen. Jag säger bara yes- vilket fretag jag arbetar för- I really love itKiss
Så idag söndag för dig- klump i magen för att semestern är slut och det är ett år till nästa? Dags för en förändring kanske.. Idag för mig förmiddagskontor och make up rådgivning med 2 härliga kunder shoppingtur med tvår girls och därefter statsvandring. Jag har inte 1 år till nästa semester och resor, jag reser när jag vill och när det passar migSmileIt will be a good good day, today

Förebilder som delar med sig av sin kunskap- jag lär och inspireras stoort av dem och lär sedan vidare..

..likaväl lär och inspireras jag stort av mina actionhjältar- trivs med att vara med dem i livet..

.. och det är också för dem min bil tar mig vidare i den rosa världen.. så bra val att ha en trygg och säker bil att rulla på utmed hela Sveriges vägar.. Yes, jag jag har kunder över hela landet idag Thankyou!!Kiss

.. och jag njuter!.. idag letar jag varje dag ibland varje minut efter det njutbara- tänk att det 2015 fortfarande finns människor som letar efter felen.. det goda och njutbara är mer värt att koppla på letandet efter- I promise you- mer värt för alla parter!Kiss

I lovely sunday to all of you!Kiss Kram


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar