s

Att ta sig för eller att inte ta sig för

aug 23
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-23 20:59

Är du en doer som gör det du vill göra eller är du en person som står för mycket snack och liten verkstad? Tar du dig för det du vill ta dig för?  Ibland ndrar jag varför jag väljer att låta bli att ta mig för medans som ikväll då jag tar mig för.. Vad är det som gör att jag ibland missar att vara på och företagsam i mitt egna liv.. En otydlig målbild kan vara en del- kanske målet inte egentligen varit förankratt hos mig själv- kanske någon anna tyckte att jag skulle göra något som faktiskt inte blev samma känsla för mig- och därav blev företagsamheten minimal från min sida..

Idag är jag riktig nöjd- genom gång av lager och produkter, ett sista långumgänge med solen innan höstvindarna tar vid, hudvårdsklass och rask powerwalk på 60 minuter i kvällssolens sken. Nöjd över en dag av jämn balans- Yes! Jag tog mig för att göra dagen till sitt bästa- känns gott- känns också verkligen skönt att värmen avslutade sommaren så fint- mer och mer är jag nu tillfreds med att hösten väntar- och YES! Jag är taggad för höst, jobba lite mer, levande ljus och mys inne, Warzsawaresa och lite annat smått och gott.

Blir nästan full i skratt- hann precis skriva meningen YES! Jag är taggad för höst.. pling och så fick jag nytt jobberbjudande i telefonen.. tankens kraft fungerar även för en frilansare..Wink.. för jag an kalla mig frilansare.. Huvudsysslan som Sales Director för Mary Kay ger mig också möjlighet att möta och hjälpa människor i olika miljöer- som jag gärna gästspelar i.  Hudvårdsklassen iadg- WOW- så härligt när kvinnorna runt bordet direkt märker skillnad på hur ren och skön deras hud blir av en ända gångs användande med Mary Kays produkter- YES! vilket bästa val jag gjort som valde att arbeta med dessa världsledande hudvårdsprodukter som ger de resultat som kvinnor och män vill ha :) Förutom ett strålande resultat på min hud har de också givit mig ett helt annat resuktat än tidigare i  mitt liv- en slags frihet, att bestämma när var och men vem och hur mycket jag ska arbeta- Fantastiskt! På köpet har jag också lärt mig massa kunskap om hudvård hud och make up.

Så glad att powerwalken ikväll var något jag tog mig för- jämn balans av rörelse och stillasittande är av vikt för mig- ett resultat som jag medvetet strävar efterKiss

Lycka- när fler och fler vill prova produkter och bokar in mig för hudvårdsklass- åh vad kul det är med hudvårdsklasser!!Kiss

Välförtänt solumgänge - känns som ett adjö till sommaren och välkmmen hösten- vi får se när jag vaknar imorgon bitti om det är tjocktröjan på eller om det fungerar med shorts ett tag till- Britt sommaren kan ju verka..

Powerwalk i mitt bästa Lerum- love it- visst är det en finurlighet att man allt som ofta kan finna nya detaljer på gatr som man gott på sen barnsben..Smile

Strong powerful woman- ha ha-iallafall är känslan där efter dagen powerwalk och en hel vecka utan SOCKER!!! de ni- I'm on my wayKiss


Attityden kan ge dig glans

aug 16
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-16 08:32

Det är när omständigheterna flyr ditt sinne och du hellre tar dem tillvara som möjligheter som du kan ta digvidare mot högre höjder i ditt liv. Jagär övertygad om att mångt och mycket som vi skapar i vårt egna liv handlar om vår alldeles EGNA attityd. Den attityd som jag har till mig själv, till mitt liv till mötande till situationer..MIN egna ATTITYD skapar resultatet i MITT liv! Hur är det med ditt? Är du öppen och mottaglig i dtt hjärta i det du möter eller är du fånge av omständigheterna? Det är ett val vi alla gör..

Jag kunde ha valt att vara en "redig flicka, göra det som förväntades av mig, ochjobba kvar statligt och tryggt alla mina dar.. Istället sa jag ja till mig själv och gör saker som får mitt liv att vara i stjärnglans. Som du säkert redan tidigare läst arbetar jag som Sales Director för Mary Kay. Jag har arbetat i snart 2 år och jag stormtrivs. Ett helt otippat val både för mig och för andra att jag skulle in i denna branschen- sån tur att jag valde detta!Kiss För vet ni jag tror inte att man bara "halkar in på något- vi gör alla ett val..mer medvetna eller omedvetna. Och ju mer medvetna val som påverkar våra resultat i positv riktning, ja, ju mer gott blir våra liv. Egentligen väldigit enkel ekvationKiss Under snart 2 år har jag vänt uppoch ner på mitt liv och mina dagar- Från att inte kunna speciellt mycket om hudvård och make up, tar jag näst intill varje dag emot referenser från kuder som blivit hjälpta , fåt ett bättre resultat på sin hud. Jag hjälper ALLTID mina kunder till det bästa för sin hud. Varje dag övar jag i sann go give anda- den produkt som ev inte fungerar på deras hud byter jag in och låter dem pröva en annan utan kostnad. Jag blir bekräftat uppskattad och belönad i likaväl ord pengar och saker från ett fantastiskt företag och från mina kollegor i arbetet jag gör. I tidigare anställningar skulle man bara göra..  Och bland det bästa - jag äger mina dagar- jag desihnar dem själv- utåtsett är vissa mer glamorösa än andra- men vet ni att tidgare vara "fången i 8-5 cirkusen och vara "tvingad att vara p en plats under denna tid, gör att ALLA mina dagar i dag är fyllda av glamourKiss

Jag har gjort ett val iatt jobba med både produktförsäljning- jag älskar att hjälpa mina kunder.. även digKiss Och jag brinner för att coacha fram nya ledare . Idag har jag ingen klump i magen för att en ny låååång vecka börjar- idag spelr det mig ingen roll vilket veckodagsnamn en dag har- jag stoppar själv in det bästa innehållet för mig  idagen. Jag säger bara yes- vilket fretag jag arbetar för- I really love itKiss
Så idag söndag för dig- klump i magen för att semestern är slut och det är ett år till nästa? Dags för en förändring kanske.. Idag för mig förmiddagskontor och make up rådgivning med 2 härliga kunder shoppingtur med tvår girls och därefter statsvandring. Jag har inte 1 år till nästa semester och resor, jag reser när jag vill och när det passar migSmileIt will be a good good day, today

Förebilder som delar med sig av sin kunskap- jag lär och inspireras stoort av dem och lär sedan vidare..

..likaväl lär och inspireras jag stort av mina actionhjältar- trivs med att vara med dem i livet..

.. och det är också för dem min bil tar mig vidare i den rosa världen.. så bra val att ha en trygg och säker bil att rulla på utmed hela Sveriges vägar.. Yes, jag jag har kunder över hela landet idag Thankyou!!Kiss

.. och jag njuter!.. idag letar jag varje dag ibland varje minut efter det njutbara- tänk att det 2015 fortfarande finns människor som letar efter felen.. det goda och njutbara är mer värt att koppla på letandet efter- I promise you- mer värt för alla parter!Kiss

I lovely sunday to all of you!Kiss Kram


En blandning av sött och salt

aug 13
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-13 21:18

Hur väl eller icke väl vi investerar i vår tid påverkar oss i all vi gör eller hur? Ju mer medvetna val, ju mindre skyllande på omständigheter- ju mer godd life får vi till- iallafall tror jag det.

Återkommer till känslan av att ha jobbat mig till att våga säga nej och att investera medvetet i mitt egna liv- Fasen mitt liv e mitt och ingen annans- klart jag ska bestämma innehållet i det? Vem bestämmer ditt?

Väl investerad tid blev idag blandad kompott av jobb, bad och avkoppling under solens strålar vid "vårt hav och på "vår klippa- Jag har ett behov av att fylla mig med sådana dagar- et behov av att lagra sådana dagar inom migSmile Tom krabbor fiskades och simtag togs- A lovely day on a lovely place.

Havsluften tar och hade jag gott efter första tanken hade jag låtit bli att göra ett medvetet val när jag kom hem- men jag fick till känslan av ett gott resultat och vips var jag på powerwalk denna ljuvliga afton. Så nöjd!! Jag sa ja till mig själv och gjorde dt jag villeKiss Visst kostade det mej ett nej till soffan och en powernapp- men det var det värt!

Måste bara igen skriva om vilket bra yrkesval jag har gjort- alltså tjejer- nisom vill vara er egna chef och vill lära inom hudvård och make up- ta steget och gör det jag görKiss Börja jobba med mig- jag kommer lärar dig dit jag är om du vill ditKiss annelie@annelieeng.se är min mail..

Gott innehåll av tiden en härligt varm augustidag- Stolt över mig själv och mina medvetna val denna dag- Hann med gott arbete mycket njutning och rörelse. Nu blir det tidig sänggång denna afton eller ja, jag borde nästan sova nu- edet blir en tidig morgon imorgon med väl medvetet val av innehåll av tid Kiss Inte som idag som var en blandning av sött och salt- imorgn blir det mer söttKiss

 


Kul att göra ger mer än att inget göra

aug 11
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-11 08:40

Barnen sover och det är fortfarande sommarlov. Fantastiskt skönt att låta dem sova. Om knappt en vecka är det återigen tidiga mornar och skola för dem. Direkt i den tanken kopplar jag på att hösten är här-tittar ut genom fönstret och får den liksom förstärkt.. En dag vid havet igår är som bortsoppad idag.. Men å andra sidan med i historien som en härlig utflyktsdag. Och det är just goda dagar som vi ska lagra i vårt minnenas arkiv- det är skillnaden som gör skillnaden. Det lilla valet av goda ting och tankar gör så otroligt gott för de framtida- så tänk och handla gottKiss

Att dela mina dagar i delar- att skaffa mig jämna balans av rörelse stillhet, jobb fritid, umgänge i grupp och med mig själv - tja- det är av vikt fr mig- jag triivs med den balansen och framföör allt trivs jag med att få balansera detta själv - ingen anna säger till mig vilken balans som jag ska ha. Eller jo, visst finns det människor med åsikter, som tror sig veta vilket som är det bästa för dig , men de kan inte veta vad som är bäst varken för dig eller mig- det kan bara vi.
Men något som jag vet är vad som är bra för min Mary Kay business- och jag älskar att dela med mig av det. Mitt jobb är ett drömjobb- tänk, jag hade inte aning om att mitt liv och yrke gick att föörändra så mycket- tänk så tokfast man kan vara i sina tankar.
Som vilket annat företag som helst så har jag instruktioner vad jag ska göra i mitt jobb- skillnaden är ändå så stor - här händer det grejer när jag gör det jag ska- det är då resultatet kommer- jag blir belönad- jag får uppmärksamhet- I love it! Och sist men inte minst- ju mer jag gör det jag ska ju mer kunnig blir jag och mina kunder får en alldeles enastående fristående hudvårdskonsult- Smile

Nu dags att lagra upp- min business innebär att jag också ger dig en unik service- jag levererar dig med vändande post och fraktfrittSmile Därav är min lagerhållning viktig. som kund får du dina produkter omgående och du betalar med faktura eller kortKiss Hoppas att du är redo att testa produkterna med mig. Jag står inför flera utmaningar i höst och behöver låna flertalet ansikten att testa produkter på- visst är du en av dem? Hör av dig till mig så styr vi upp en tid att synas- du får på köpet personlig rådgivning fr din hud och passande make upKiss annelie@annelieeng.se

Checka min hud- tidgare fylld av acne- idag läkt- Yes- I love det resultat som Mary Kays produkter ger mig och mina kunder- vilket resultat vill du ha på din hud?

Förmånligt att kunna jobba vart jag vill- helt möjligt för dig också- vill du bli en kollega till mig så öppnar jag mer än gärna upp för att utbilda dig - kreterier- över 18, företagssam målfokuserad och gärna något intresse av hudvård make up och att hjälpa människor. Ser fram emot att höra av dig - hösten kan ge så mycket gott med kul att göra än att inget göra- Tjao!


Semester hela veckan lång..

aug 09
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-9 11:04

En lagon blandning av jobb och ledighet/ dag/vecka/mnad/år- och hur får man ihop det? Tja - oavsett vilka anställningar jag haft såhar jag aldrug kännt behovet av att vara ledig 4 veckor isträck. Kan ha med att göra att jag alltid haft anställningar som jag trivs med. I år en sommar med en bra blandning / vecka- egentligen inga hela veckor långledigt- dock har jag varit ledig exakt när det har varit bäst för mig- och det är perfa för mig. När jag känner känslan av att "äga min almanacka och mina dagar- tja då har jag "semester hela veckan lång. Jag verkligen älskar att vara äga min tid- tänk tidigare trodde jag inte det var möjligt.Att ha det bästa av bägge världar i jämn balans över hela året passar mig bäst- kan fatiskt undra om det är vettigt att under större delen av året gå och sukta efter 4 veckors semester och sen börja om och under 48 veckor till inte känna känslan av att äga sina dagar- iallafall ingenting för migWink Och det bästa med mitt Mary Kay att jag gör detta möjligt- jag bestämmer själv hur mycket när och med vem och var jag jobbar-  I love it!!Kiss

Vissa bilder kan bli hur tokiga som helst- men checka så bra och läkt min tidigare acne hud är :)


Förstärker det glada inom mig med svart.. hm

aug 08
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-8 10:27

Sitter med hela håret fullt av färg- actionhjältarna sover skönhetssömn- tvätt maskinen och diskmaskinen tickar på. Tja en lördagsmorgon, hos oss. Kanske en lördagsmorgon lik den som är hos många familjer- vad vet jag.. I min familj är det här hemma jag och två actionhjältar- tighta? japp- så idag smyger jager jag mig runt- vet att de vill sovaKiss

Så skönt det ska bli att skölja ur den kletiga färgen- det är faktiskt ingen favoritsyssla att färga håret- att göra det sjäälv menar jag- men resultatet ger en drivkraftSmile Jag avskyr verkligen utväxt i håret och jagavskyr att se små gråa strån- låter det fåfängt.. hm.. Kan tänkas, men jag tycker om att ha mitt hår svart- det funkar bäst till min hud och ögon- och jag trivs bäst. Sen sitter inte skönheten på insidan- men att känna mig gammal och åldrig varje gång jag passerar en spegel och ser gråa strån.. det förstärker inte vålbefinnandet hos mig. Däremot förstärker ny svart färg det glada och pigga inom migKiss

Hur gör du- med ditt hår? Färg?

Nectra Color från Scwarzkopf blev det idag och SVART!! I love it

Nice kvinnaWink

Dax att skölja ur och vårda!

 

Trevlig lördag till er!Kiss


Klänningar att fira i för den enastående kvinnan inom mig

aug 07
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-7 07:39

Våra tankar begränsar oss i måångt och mycket- det är jag den första att skriva under på.Och jag vet hur häftig känslan blir när utbyte av begränsad tankar sker och när jag ser att världen öppnar sig mot mig. För visst är det så att världen finns där hela tiden, det är min egna öppenhet och förhållningsätt som bestämmer hur mycket jag tar del av.

En gång i tiden ensamståående 4 barns mamma med ok på axlarna och en känsla av icke tillräcklighet. Ni män som av någon anledning inte lever tillsammans med era barns mammor- backa upp dem! Lika väl mentalt som ekonomiskt. Hjälp dem byta ut ordet ensamstående mammar till enastående mamma- då blir vardagen så mycket enklare lättare och alla relationer runt omkring de gemensamma barnen för enklas.
Jag fick ordet enastende under en cooachutbildning av en av Sveriges duktigaste coacher Sara Widlert- inget enkelt ord att ta emot- men jag har förvaltat ordet- och befäst det inom mig- för vet ni det går aldrig att förvänta sig att någon annan ska se dig som det du vill - men du kan alltid börja med att se dig själv som de du vill.
Att gå från ensamstående mamma till enastående mamma har gett en förändring i mitt liv. Jag är good enough!Kiss Med den känslan inom mig, får du tycka vad du vill- jag vet iallafall att jag är precis lika tillräcklig som du är som betraktare av mig och mitt liv. Smile

Att änna sig nsamståående gav inte kraft till mycket- att känna mig enastående- gör verket. Egen företagare i över 5 år och snart firar jag 2 år som fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay. Idag jobbar jag när jag vill- jag åker på utbildningar och konferenser som jag tidigare inte trodde var ämmade för mig, både inom Sveriige och utomlands. Jag får betalt för att leda människor vidare mot sina mål och jag kan erbjuda produkter till provning för alla som vill ha ett bättre resultat på sin hud- att som den karriärcoach jag är också kan dela min egna karriär vidare- är hur häftigt som helst. Kiss Yes , jag söker verkligen driiftiga företagsamma tjejer/kvinnor över 18 år runt om i landet, att jobba med. Min arbetsgrupp expanderar och min vision ser stor potential för en större grupp utan geografisk begräänsning. Du som är intresserad ska vara intresserad av att bygga relationer och extra pluss är om du har ett intresse för hudvård och kosmetik. Utbildning får du av mig och mina kollegor efter hand - Call me back om du är just en av de enastående kvinnorna jag söker som mina nya kollegorKiss

Nytt favoritplagg- klänning- herregd så bra det blir att bryta sina begränsningar. Från att mestadels bära långa byxor är jag nu stolt i min kvinnlighet och bär gärna upp den med klänning. Och framöver blir det mycket firande- så klänningsletande på nätet har prio ett dessa dagarKiss

Att ta sig från ensamståående till enastående kan göra livet så här gottKiss

Klänningar långa som korta- yes I really like themKiss Svart rutig lediig modell från Kappahl passar likaväl på land som i båt en sommardag

Senaste sommarfyndet- marinblått och vitt så klassigt- japp, det är min investering. Herre gud vad hände- men så fint det blirSmile

Nu ska här letas festblåsorKiss


Beakar min kvinnlighet med naglar i rött

aug 05
Skrivet av: Annelie Eng 2015-08-5 19:46

Kvinnligt stilfullt och snyggt med långa lackade naglar- det har jag alltid tycktKiss Sen vet jag att i vissa yrkesgrupper som inom vården är det en omöjlighet, vilket jag också kan förstå. Vid en av mina dötrrars förlssningar var första barnmorskan mer klädd för att gå på sommarkalas med sina röda naglar och blommig sommarklänning skiftande under den halvöppna rocken.. sommaen kom det året med min dotters födelse. Barnmorskans mycket vacckert målade röda naglar gav dock ingen trygghet.. som tur var blev barnmorskan upptagen ed annan födelse när väl min dotter ville titta ut och istället fanns olackade naglar och ett osminkat ansikte i en vit knäppt rock och gav mig den tryggheten jag behövdeKiss

Nu tillhör jag själv inte vårdyrket utan som den entreprenör, Sales Director och fristående hudvårdskonsult som jag är, är jag fri att ha vilken längd och färg jag vill på mina naglar. Och jag tycker om att ha längd på naglarna och även att ha de fint lackade. Jag känner mig mer kvinnlig på något sät då Kiss

Imorgon blir det härlig träff i Örebro trakten och jag behöde nåt rött till mitt svarta jag.

Och naglarna fick alltså byta färg- Mary Kays härligt röda TROPICAL MANDARIN så snygg röd färg. Min hand ser både längre smalare och kvinnligare ut- I like thatKissKiss skulle kanske klä mig i hel rött...WinkKiss

Naglacket hittar du i min webshop http://www.annelie.eng.marykay.se


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar