Det bästa med facebook- glädjas med andra

sep 19
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-19 13:40

Att glädjas med fler än de vi tror och vill glädjas med- är et möjligt? Att gå utanför sin normalt trygga zoon är ALLTID möjigt! Därav blir det också möjligt att glädjas med fler en dem vi vill och tror att vi ska glädjas medKiss

Tänk så bra det är med facebook i detta fallet - vilken möjlighet at ta del av andra människors glädjeämnen och framgångar i livet- dels att våga dela med sig till de man kanse inte skulle ens tänka på att dela sin egna glädjeyra med annars . Och sen en fantastisk mmöjlighet att ha den äran att a del av både människor och ämnen som är glädjande för dem och tillta sig själv att glädjas med dem- likaväl utmanande som utvecklande.

Själv glädjs jag till roten av mitt hjärta över en återförening av människor- inget jag förmodligen skulle ha tagit del av utan faceboook, så oj vilken tacksam het att känna känslan av glädje för andra människors skull- Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klartKiss

Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klart

Fönster putsade- lördagsfika gjord N kundleverenser- Tja, visst är det gott för mina kunder att få hudvård och makeupprodukter levererade till dörrenSmile Sen ska jag leta foton- inte dagsfärska utan mer historiska.. Wink facebook kan vara precis som jag inledde med - både utmanande och utvecklande- vi väljer vad vi vill läsa och vad vi vill se i våra vänners bilder och texterKiss

 

En god fika och ett härligt lycka till- och yes blommorna här emma har fått sig en härlig dusch o står nu fint i nypolerade fönsterSmile


The winning team, The feeling of life

sep 16
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-16 07:56

The inner takes it all... vad är då en vinnare? Är vinnaren alltid den som utåt sett står överst på prispallen? Jag tror inte det. Framgångshistorier och vinnare föds inombords- de står inte alltid överst på pallen under resans gång- de hörs och syns inte alltid mest.

Jag försöker identifiera vinnare- de ansikten jag ser framför mig, har gjort sina resor- från 0-100- tja så skulle jag kunna uttrycka det- och då tänker jag inte på hastighet..

The winningteam som jag ser framför mig har alla en respekt och ödmjukhet för andras människors känslor och rättigheter, inte bara för de som skulle kunna gynna deras framgångsresa.

Att utveckla sig till vinnare, kräver sitt arbete..

Jag är tacksam att jag har gått utbildnngar där jag har lärt och jobbat med mig själv- Ibland mer tufft än jag kunnat ana- dock så lärorikt! Verktygen jag sedan fått med mig har också givit mig stor betydelse för fortsatta steg i livet.

Jag är ok och du är ok, om du är ok så är jag ok. Och min känsla är min och den är ok för mig att känna. Viktiga meningar för människorna som ingår i mitt winningteam- de bahandlar likaväl andra som sig själva efter det mottot.

 

Ingen föds som ledare men alla kan utvecklas till det och till en god sådan också. 

Att vara en del av ett winningteam som står för respekt och ödmjukhet  för lika väl andra och sig själva - en strävan hos oss alla?Kiss Love/ A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar