s

Det bästa med facebook- glädjas med andra

sep 19
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-19 13:40

Att glädjas med fler än de vi tror och vill glädjas med- är et möjligt? Att gå utanför sin normalt trygga zoon är ALLTID möjigt! Därav blir det också möjligt att glädjas med fler en dem vi vill och tror att vi ska glädjas medKiss

Tänk så bra det är med facebook i detta fallet - vilken möjlighet at ta del av andra människors glädjeämnen och framgångar i livet- dels att våga dela med sig till de man kanse inte skulle ens tänka på att dela sin egna glädjeyra med annars . Och sen en fantastisk mmöjlighet att ha den äran att a del av både människor och ämnen som är glädjande för dem och tillta sig själv att glädjas med dem- likaväl utmanande som utvecklande.

Själv glädjs jag till roten av mitt hjärta över en återförening av människor- inget jag förmodligen skulle ha tagit del av utan faceboook, så oj vilken tacksam het att känna känslan av glädje för andra människors skull- Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klartKiss

Ett stort och varmt lycka till önskar jag så klart

Fönster putsade- lördagsfika gjord N kundleverenser- Tja, visst är det gott för mina kunder att få hudvård och makeupprodukter levererade till dörrenSmile Sen ska jag leta foton- inte dagsfärska utan mer historiska.. Wink facebook kan vara precis som jag inledde med - både utmanande och utvecklande- vi väljer vad vi vill läsa och vad vi vill se i våra vänners bilder och texterKiss

 

En god fika och ett härligt lycka till- och yes blommorna här emma har fått sig en härlig dusch o står nu fint i nypolerade fönsterSmile


The winning team, The feeling of life

sep 16
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-16 07:56

The inner takes it all... vad är då en vinnare? Är vinnaren alltid den som utåt sett står överst på prispallen? Jag tror inte det. Framgångshistorier och vinnare föds inombords- de står inte alltid överst på pallen under resans gång- de hörs och syns inte alltid mest.

Jag försöker identifiera vinnare- de ansikten jag ser framför mig, har gjort sina resor- från 0-100- tja så skulle jag kunna uttrycka det- och då tänker jag inte på hastighet..

The winningteam som jag ser framför mig har alla en respekt och ödmjukhet för andras människors känslor och rättigheter, inte bara för de som skulle kunna gynna deras framgångsresa.

Att utveckla sig till vinnare, kräver sitt arbete..

Jag är tacksam att jag har gått utbildnngar där jag har lärt och jobbat med mig själv- Ibland mer tufft än jag kunnat ana- dock så lärorikt! Verktygen jag sedan fått med mig har också givit mig stor betydelse för fortsatta steg i livet.

Jag är ok och du är ok, om du är ok så är jag ok. Och min känsla är min och den är ok för mig att känna. Viktiga meningar för människorna som ingår i mitt winningteam- de bahandlar likaväl andra som sig själva efter det mottot.

 

Ingen föds som ledare men alla kan utvecklas till det och till en god sådan också. 

Att vara en del av ett winningteam som står för respekt och ödmjukhet  för lika väl andra och sig själva - en strävan hos oss alla?Kiss Love/ A.


Surt sa citronen och mitt i det nya knäckets charm

sep 14
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-14 09:46

Jag är bildmännsika och ser i bilder, kommer ihåg i bilder, visualiserar i blder, upplever i bilder. Jag samlar på upplevelser av bästa bilderna att minnas för just mig. Mer givande än att samla på fysiska ting. De goda minnesbilderna inom mig är gratisskjutser till nya fina upplevelsebilder att samla på- smart va?Smile

Och jag har mina knep för att få till just det bästa av dagen och mina bästa bilder. Vi kan göra mer än vi tror och vi kan ge oss själv mer än vad vi tror.

Uppvuxen på kall mjölk och vitt bröd till frukost. Strulig mage och mycket acne. Först idag x antal år senare kan jag se sambandet av detta- Iskall mjölk- inget för varken min mage eller hud. Idag har jag mjölk i kaffet- that´s it! Den struliga magen har sen många år lugnat ner sig och huden är också läkt Avhållsamhet från mjölk har gjort sitt men också att satsa fullt ut på en hudvårdsserie bäst lämpade för min hud som både rengör återfuktar och skyddar huden mot farliga solstrålar och den slitsamma smutsen i miljön.

dag startar jag mina dagar helt annorlunda än förr- en hal pressad citron i ett stort ölglas. Fyller upp med kokhett vatten till lite mer än hälften och därp kallt vatten. Inget smakligt från början- inget jag tidgare längtat efter att dricka. Surt som citronen sa och grumligt..

Idag älskar jag att starta mina dagar i lugn och ro med mitt citronfyllda glas. Jag tror på det goda i innehållet- citrinens surhet renar mn insida och gör fantastiskt gott för både kropp ch själ- I allafall min!

Jag får också en power av innehållet i glaset. En power att ta tag i dagen och fortsätta samlandet av mina bästa minnesbilder och upplevelserKiss

Som en blixt från klar himmel blir jag ibland påmind om vilka fina bilder som finns imitt inre och kan ge mig dragningskraften att fortsätta dit jag vill- TACK!!KissKiss

Tack kära kusin för världens godaste knäckebröd- såååååå gott!! Hemmabakat och nyttigt naturligtvis!Kiss Receptet tackKiss Också tusen tack för frukt och grönt från erat trädgårdsodlingar- så tacksam för detta som den lägenhets människa jag ärSmile Äppelchips och äppelpaj står på listan i veckan Smile

Fast halsarna spökar med svullnad och infektion i vårt hem, tar jag kommandot och startar dagen med sura- To be what you want and you must go with your own steps- Thats it!

Kram A.Kiss


Raska steg och endorfiner - smartare än att ta efter där hjärtat inte är med

sep 13
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-13 14:30

Vi hamnar alla i situationer där vi blir "förvånade" över andra människors handlande- i början jävligt besvikna tom, men ju mer vi byter ut ordet besviken i våra ordlistor till förvånade, så kan vi med hela vårt hjärta känna mer förvåning än besvikelse av andra människors handlande. Spelar det någon roll? Spelar stor roll- förvången kan ta dig framåt medans besvikelsen får dig att backa från det egna välbefinnandet.

Endorfiner kallas inte för inte för problemlösarhormon och bannemej- raskt stegande- med svettpärlor på ryggen och tjugominuter senare är dem där och får mig att inse, att min väg är så mycket bättre för mig att gå på en att springa efter en armbågsfylld väg.

Vissa törnen gör ont, men för den delen inte acceptabla att ta efter.

Vi väljer alla hur vi förhåller oss till det vi upplever - antingen med enbart egot i fokus eller också steppar vi utanför boxen påö om pö och lär av det som vi upplever.

Den förvånande känslan inom får mig också att inse att just att ifrån gå sitt ego är det svåraste någon människa kan göra - egotänket kostar dig realationer.

Gott - jag är förvånad- men kommer inte ta efter- hjärtat sitter inte i att bemöta utan..Kiss

Låt hjärtat va me`.. Kiss


Enastående framgångsinvestering mot Scandinaviums scen!

sep 10
Skrivet av: Annelie Eng 2015-09-10 09:13

Om du tar ditt första steg till en nystart där målet är att nå dit du vill vara i välbefinnande- Hur skulle det påverka dig i ditt dagliga liv idag?

Är övertygad om att många, många tror att välbefinnandet långt, långt därborta är alldeles för långt bort för att börja ta ett steg i den riktningen- kanske brottas tom hjärnan med en tanke av att välbefinnande är för alla andra och har säkerligen tagit slut när ni når fram.. FEL! FEL! FEL! Hjärnan kan inte avgöra vad som är sanning eller verklighet- matar du din hjärna att du är TRÖTT- tja- då blir du trött- matar du den med att du är PIGG, tja då blir du PIGG- Hur skulle just din hjärna kunna VETA att välbefinnande bara är för andra? Tro inte på sådan smörja som din hjärna matar dig med och med smörja menar jag- tro inte på sådant som din hjärna bestämt sig för att du inte klarar. Du kan ALLTID mer än du tror- hjärnan kan ALLTID begränsa oss i våra förmågor eller så kan den UTMANA oss till att våga lära och göra mer än vi tror vi klarar. Om DIN hjärna begränsar eller utmanar dig - beror INTE på hjärnana- det beror på hur DU förhåller dig till DINA tankar och hur DU kommunicerar med dig själv. Det finns ingen annan än DU själv som kan ta det första steget mot ett förändrat läge än DU själv. Fråga dig själv Vill du eller vill DU inte? Vill du vara i gnällträsket eller vill DU vara i livsnjutnig- valet är ditt..Kiss

Jag är själv en produkt av förändring- från ensamstående 4 barns mamma - där tyck synd om mig mer eller mindre stod skrivet i pannan på mig- Till idag- enastående mamma och företagskvinna- och som jag har jobbat- jag är såååå tacksam att jag en gång i tiden hade modet att våga avsluta en anställning utan att veta vad framtiden skulle ge.. Bästa bästa Lena Köhlin- jag är dig sååå tacksam tänk vilken fart du fick på mina tankar och möjligheten till att certifiera mig till coach- och Sara, fantastiska Sara Widlert som lärde mig stryka ensamstående i min ordlista och sätta dit enastående istället. Men även om dessa 2 kvinnor fixade en slags öppning  mitt tänk så har jag fått jag jobba- hade jag inte investerat min egna tid och energi hade jag aldrig varit där jag är idag- DÅ trodde jag inte ett smack på att jag är enastående, inte ens när Sara sa att jag var det- Som jag jag har jobbat med det ordet- Idag vet jag att jag är en ENASTÅENDE kvinna- oavsett om du nu mot förmodan skulle tycka motsatsen, tja- då är det ditt val- för jag har jobbat mig till tron på mig själv och andra- jag är ok och du är ok Jag är enastende Du är enastående och vet ni- vilken vändning det har blivit- Att ha tron på sig själv och på andra- ger SÅÅÅ mycket gott i livet. Det ger också en kraft att klara saker som jag definitivt trodde var för andra.

  Scandinaviums scen i Göteborg tex- Jag har sen tonårstiden och första rockkonserterna där kunnat hoppa in i en maffig känsla av att beträda den scenen- och i samma veva också pratat allvar med mig själv- den har du inget att göra på- du kan inte sjunga! För vet ni min hjärna hade bestämt att Scandinaviums scen bara var för sångartister- Sanning? Nej, men min hjärna trodde på det- sen 2 år tillbaka behöver den inte längre tro på den osanningen- idag vet jag och lär min hjärna en ny sanning- Scandinaviums scen är även för mig och ALLA andra framgångsrika företagssamma Mary Kay kvinnor. 2 år i rad har jag tack vara att jag en gång i tiden lärde mig fokusera på mitt enastående jag istället för mitt ensamstående jag, tagit mig till att ha den äran att få ta emot uppskattning och utmärkelser på just Scandinaviums scen. FANTASTISKT! Om en att jag har gjort det på darrande ben så är känslan efteråt helt FANTASTISK- I love it! Och är Scandinaviums scen för mig, så är den också för dig. Bara du kan bestämma dig för att ta det första stapplande steget mot din framgångsscen- scandinaviums eller någon annan, spelar ingen roll- bara du stegar dig med din enaståendehet mot din livsnjutning! Kiss

Go for your life and do it now! Kiss Du är så värd din egna framgång!! Kram/ A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar