Good enough to do wath I want

okt 29
Skrivet av: Annelie Eng 2015-10-29 10:30

At göra det jag vill och kan räver sitt fokus- men är fullt möjligt. Det är också fullt möjligt för dig, att göra det DU vill och kan. För det är troligtvis inte samma sak som jag vill göra. Mellan 0-6 år formateras vi som människor av den sociala miljön som vi är i. Om vi inte där får lärdom om att hålla målfokus och att tro på oss själva blir det senare inte lika enkelt att göra det jag vill och kan. Det blir inte lika enkelt att föra målfokuserat tänk vidare till nästa generation och andra runt omkring en. Allas våra hjärnor är ibland korkade muskler och kan bara det de har lärt sig- det vi inte har lärt kan vi inte tänka.

Jag har och jag övar mitt självfötroende i jämn balans med min självkänsla. Jämför dig själv med en gräsmatta. Självfötroende och självkänsla behöver sin gödning för att skapa en grön harmoniska gräsmatta hos dig. Övningen kan bara du göra. Det kräver sin action! DU måste själv BESTÄMMA dig för att du vill utvecklas- sen måste du stega dig i övningar- dina egna fotsteg är det som ger dig resultatSmile

Event igår kväll hos Bil-Nilsson i Alingsås- och totalt gav detta 20000kr till cancerfonden genom biljettköp! FANTASTISKT! I helgen ska jag sammanställa vad mitt egna event i söndags har gett och skicka in mitt och mina kunders bidrag till Rosa bandet! Att verka tillsammans kan göra underverk!

Att inspirera andra med påfyllning från ny miljö..

Duka upp eventbord..

Leverera varor..

Olika uppgifter i entreprenörsskapet med en röd tråd som handlar om möten med människor och närvaroKiss

Ikväll blir det makeupklass och i helgen ska jag skriva 3 föredrag för olika grupper och olika inriktningar.Att jobba med fler ben en ett blev jag stärkt i genom Anna Bensons föredrag igår WHY not?.

Kalla dina vardagarna för vardag eller helg - spelar ingen roll men fokusera mera på vad du vill och kan- bestäm dig föra tat göra det och sen ACTION! Du kan om du vill.

Jag älskar min roll som entreprenör- ser varje förfrågan som en tillgång och möjlihet. Tacksamt möter jag olika yrkesgrupper kön och ådrar. It's not about me.. Ett ingångstän och därmed kan jag agera som en resurs för de som jag har framför mig.

Good enough to do what I want!

Love live life! Kram// A.


Lyxigt tåligt och jag tänker nytt!

okt 21
Skrivet av: Annelie Eng 2015-10-21 23:47

Så funderar jag på detta med inredning igen. I min lägenhet har jag klinkersgolv i alla alllmänna utrymmen som hall, kök, vardagsrum o badrum. Dock inget dagsaktuellt sådant. Åren som golvet har legat har också satt sina spår, vilket också innebär att jag låter mig inspireras av inredningsdetaljer och nya golv. Åsynen av natursten lockar mig idag och jag har checkat runt och hittat granitkeramik som har många olika användningsområden som en ny och klar favori. Verkar bli en prisfavorit ocksåSmile Jag läser också att granitkeramik har mycket goda hållfasthetsegenskaper, vilket passar mig perfektSmile Super tänker jag och blir bara mer och mer attraherad!! Tåligt golv vill jag ha!! Mitt golv ska tåla såväl klackskor som husdjurstassar, lekande barn och tonåringar. Yes, även tonåringar kan leka runt och det ska mitt golv tåla! Det bästa med granitkeramik är också att jag kan ha det överallt- Granitkeramik kan monteras i badrum, kök, hall och skulle jag vilja kan jag tom lägga det på balkongen. Oh la la! Vilket golv!!! Badrum i granitkeramik skapar en exklusiv och lyxig känsla hos mig när jag ser på bilder. Det skapar också en känsla av att vilja inreda och göra om i hela lägenheten på ett nytt snyggt och tåligt sätt!


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar