s

Belöningar en tillgång till upplevelser

nov 02
Skrivet av: Annelie Eng 2015-11-2 08:35

Att göra någonting bra är väl värt sin belöning. Förr var den enda sanna belöningen ett fysisk ting eller snabba kolhydrater att stoppa in. Sån tur att jag har utvecklat mig. Idag betyder upplevelser mer för mig än ting. Att vara i nuet, mitt i livet och att leva och uppleva det med så mycket njutning som möjligt. Det är belöning det!
Jag belönar mig ofta idag. Jag har en hel lista av belöningar som jag älskar och som mitt medvetna jag plockar fram från  listan som ett system för att jag ska göra och åstadkomma det jag vill.

På min belöningslista finns lika väl det tända ljuset, stund för reflektion, den ensamma powerwalken som upplevelser tillsammans med andra.

Senaste tillskottet på min lista är att gå på teater! Det var faktiskt alldeles förlängesedan jag var i Göteborg eller Stockholm och intog en teaterupplevelse. Dit strävar jag efter idag.

En tur till Huvudstaden tillsammans med någon god vän, ett par nätter på hotell, trevliga middagar och så ett intagande av stolen för njutningen av skådespelare på scen. Teater & middag för två. Håll med mig att det låter superduper!! Denna upplevelse är väl värd att inte bara finnas på min belöningslista. Den är VÄLVÄRD att sträva efter och göra verklighet av inom en snar framtid. Enkelt kan jag leva mig in i en god känsla av ett kommande teaterbesök. Och sen minglet mellan akterna med ett gott glas vin i handen. 

Jag tror bestämt att det är ordentligt dags att utmana mig själv och nån mer så att teaterbesök och middag i huvudstaden gör entre som kommande upplevelse i mitt liv igen. En kulturkväll med kombinationen av bästa njutning av middag och teater, ser jag nu fram emotKiss


Disciplinen i mitt jag

nov 01
Skrivet av: Annelie Eng 2015-11-1 11:38

Under oktobermånad har jag coachat några kollegor mot deras arriärsmåll. Olika värdeord som disciplin har detaljerats., och jag har frågat mig själv- Hr desciplinerad är jag till att göra det jag ska göra NÄR jag ska göra det? Och på en skala 1-10 där 10 är stjärnstatus- och jag är i hamn. Detta var så nyttigt för mig.. Odisciplinerad.. Nej, det vill jag inte kalla mig- dock kan jag definitivt öka disciplinen hos mig. På en skala 1-10 ser jag midag som en 7:a. Jag har också under månaden frågat mig VARFÖR jag ska öka mitt disciplinerade jag- Jo kära ni- jag ser då ett resultat av att ha ännu mer tid över till att låta min känsla styra och göra det jag känner för i stunden och inte för att jag måste.

Mitt jobb bjuder på många härliga möten med njutbara kaffestunder- Så tacksam över mitt yrkesvall!!Kiss Hur tacksam är du över ditt arbet, din arbetsplats?

Min pärla min vita bästis- vinterskrudad och int polerad- så tacksam över bästa service hos BilNilsson i Alingsås!!

Ökar jag actionhandlingarna i mitt disciplenerade jag kommer jag beta av det som finns på min actionlista och jag an andas in ett lugnare jag. Ett helt klart önskvärt resultat för migKiss

Så nyttigt det är att identifirera sig själv istället för andra- Är du inte där du vill- tja- i ditt egna liv är handlingsansvaret ditt!

Trevlig söndag på erKiss

//A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  mars 2021  >>
tiontofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar