Nytt år - amazing!

dec 31
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-31 16:22

Om det är lättare att a med sig de sämre minnena in i framtiden isället flör de bättre- Tja, då får vi lägga manken till så det fina från allas vår historia förs vidareKiss

HAPPY NEW YEAR och 2016 står i dörröppningen på väg in- för någon spännande för någon annan skrämmande för någon tredje som inte kan släppa tag om det förflutna, sorgligt. DU väljer själv!

Mitt 2016 är precis som jag skriver MITT 2016Kiss Jag har redan bestämt mig för att göra etta till ett alldeles fantastiskt 2016KissKiss Häng med mig på färden vettja, teamwork is dreamwork och tillsammans är vi starka enastående unika och helt fantastiska till att skaffa oss just det FANTASTISKA 2016 som vi själva vill- jag har bestämt mig- har du?

Ta plats som den kristall..

 

..och den blomma du är- ingen kan sina som du i just DITT liv- 2016 och den platsen är DIN- Varsegod!Kiss

ETT RIKTGT GOTT SLUT OCH EN UNIK OCH BÄSTA START PÅ DET NYA önskar jag er!

LOVE/( A.


I nya miljöer och givande samtal

dec 30
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-30 16:43

Kanske är jag den som är mest spontan och flexibel i mitt sätt att leva oss väninnor emellan- eller också är jag det inte. I allafall är just detta med rutiner något jag mer får jobba med än att gå efter min känsla- yes jag brinner mer och attraheras mångt mycket mer att gå efter min änsla än att tänka och göra praktiskt rutinmässigt och strukturerat. Och tänk jag är lika bra för det fast att det tog mig många år at komma på detWink

I allafall utesluter det ena inte det andra och jag tror bästa att vi kan alltd ge varandra nytänkande. Kankse var det inte ens troligt att få ett ja när jag föreslog Ikea besök per sms till den mer planerade väninnan sent igår kväll- dock gick jag fter min känsla och skickade iväg sms:et- och det blev ett ja!Smile

En hel dag i bland nya affärer ( för henne) och lunch och rundvandring- idésökning på mer trofasta Ikea. Många samtasämnen gick igenom.. ni skulle bara vetaWink Skämt och sido det är inte alltid kvantiteten i umgänge som är det bästa - valiten av innehållet som man stoppar in när man möts är mer av viktKiss

Lager 157 bjöd verkligen på överraskande reafynd- då menar jag FYND med stora bokstäver en hel kasse med gott och blandade basplagg att kompettera annat med för ENDAST 220:- När rean är som bäst är den verkligen BÄST! Eller kanske mer så att jag la undan förväntningarna om köpande och fan desto mer- Vad tror du?Smile

Vita linnen, tröja, t-shirt svarta basikbyxor och en rulle presentpapper- Tack för billigaste bästa kassen detta året-bästa Lager 157

Härlig lunch och mer samtalande bästa Ikea miljö- Tack för detta!Smile Och visst blev det både fynd och nytänkande ideer där- återkommer m dettaKiss

Nice evening till er alla så här i sluttampen av årt 1015..Kiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar