s

Nytt år - amazing!

dec 31
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-31 16:22

Om det är lättare att a med sig de sämre minnena in i framtiden isället flör de bättre- Tja, då får vi lägga manken till så det fina från allas vår historia förs vidareKiss

HAPPY NEW YEAR och 2016 står i dörröppningen på väg in- för någon spännande för någon annan skrämmande för någon tredje som inte kan släppa tag om det förflutna, sorgligt. DU väljer själv!

Mitt 2016 är precis som jag skriver MITT 2016Kiss Jag har redan bestämt mig för att göra etta till ett alldeles fantastiskt 2016KissKiss Häng med mig på färden vettja, teamwork is dreamwork och tillsammans är vi starka enastående unika och helt fantastiska till att skaffa oss just det FANTASTISKA 2016 som vi själva vill- jag har bestämt mig- har du?

Ta plats som den kristall..

 

..och den blomma du är- ingen kan sina som du i just DITT liv- 2016 och den platsen är DIN- Varsegod!Kiss

ETT RIKTGT GOTT SLUT OCH EN UNIK OCH BÄSTA START PÅ DET NYA önskar jag er!

LOVE/( A.


I nya miljöer och givande samtal

dec 30
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-30 16:43

Kanske är jag den som är mest spontan och flexibel i mitt sätt att leva oss väninnor emellan- eller också är jag det inte. I allafall är just detta med rutiner något jag mer får jobba med än att gå efter min känsla- yes jag brinner mer och attraheras mångt mycket mer att gå efter min änsla än att tänka och göra praktiskt rutinmässigt och strukturerat. Och tänk jag är lika bra för det fast att det tog mig många år at komma på detWink

I allafall utesluter det ena inte det andra och jag tror bästa att vi kan alltd ge varandra nytänkande. Kankse var det inte ens troligt att få ett ja när jag föreslog Ikea besök per sms till den mer planerade väninnan sent igår kväll- dock gick jag fter min känsla och skickade iväg sms:et- och det blev ett ja!Smile

En hel dag i bland nya affärer ( för henne) och lunch och rundvandring- idésökning på mer trofasta Ikea. Många samtasämnen gick igenom.. ni skulle bara vetaWink Skämt och sido det är inte alltid kvantiteten i umgänge som är det bästa - valiten av innehållet som man stoppar in när man möts är mer av viktKiss

Lager 157 bjöd verkligen på överraskande reafynd- då menar jag FYND med stora bokstäver en hel kasse med gott och blandade basplagg att kompettera annat med för ENDAST 220:- När rean är som bäst är den verkligen BÄST! Eller kanske mer så att jag la undan förväntningarna om köpande och fan desto mer- Vad tror du?Smile

Vita linnen, tröja, t-shirt svarta basikbyxor och en rulle presentpapper- Tack för billigaste bästa kassen detta året-bästa Lager 157

Härlig lunch och mer samtalande bästa Ikea miljö- Tack för detta!Smile Och visst blev det både fynd och nytänkande ideer där- återkommer m dettaKiss

Nice evening till er alla så här i sluttampen av årt 1015..Kiss

Kram A.


En jäkel på drömmar och bästa bilservicen

dec 29
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-29 20:39

Jag filar på min "lilla drömlista" på saker som jag drömmer om att genomföra under 2016- sida upp och sida ner listar jag mina drömmar. Omöjliga som möjliga- för vet ni- varken du eller jag vet något om morgondagen så det som verkar omöjligt idag, kan vara fullt möjligt idagSmile Om tre månader tänker jag ta fram min "lilla" lista för att se om jag har genomfört något av mina drömmar. Och vet ni- hittills har jag varit en jäkel på att genomföra mina drömmar. Mina drömlistor har jag skrivit och stoppat undan sen jag lärde mig detta av en av mina läromästare inom coaching och personliga utveckling- bästa LenaKiss Sisådär 7 , 8 årsen tillbaka i tiden.. ndr dessa år har jag genomfört resor, läst de böcker jag velat, utvecklat mitt företag i den riktning jag har önskat, vågat öppna eget företag, bytt företagsform, flyttat, skaffat bil mm- YES!! JAG ÄR EN JÄKEL PÅ ATT GENOMFÖRA MINA DRÖMMAR och vet ni det är ni också- bara ni håller koll på era drömmarKiss

Från att ha trott mig själv vara ämmad till att göra allt i mitt liv är jag helt överrens med att fackmänniskor är till för att anlitas. När mitt kök ska renoveras ska det utföras av just fackmänniskor. Jag letar soffa i soffbutiker och tar råd från människorna som jobbar med detta. Min bll lisar jag från bästa Bil- Nilsson i Alingsås. Precis hemkommen från service glänser den extra fin - alldeles nytvättad. Jag betalar för bästa servicen och jag är så nöjd. Herregud, jag kan ingenting om bilar- förr tog det mig en heldag att tvätta min gamla volvo på in och utsidan för att jag skulle göra det själv. Idag värderar jag mina dagar mer och gör det som jag är ämmad för- anlita mig gärna för att prova Mary Kays produkter som jag arbetar med och du ska få proa det bästa för din hudSmile

 

Tack Bil-Nilsson för som vanligt god service!!

Som den icke fackmänniska jag är vad gäller kök och mat, så tycker jag om att äta ute. Idag var det iallafall dags för egengjord lasagne- och yes! Jag lyckades- med en god grönsallad och vitlöksbröd till blev middagen superb med mina enkla kunskaper Smile

Fortsatt god afton till er. Kram A.


Soffa och nytt år fokus

dec 29
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-29 09:56

Att bryta vardagliga rutiner och minska antalet måsten är en skön känsla. Mer och bryter jag rytinerna tar bort måsten och övar att förlita mig på min känsla. Förr om åren när jag jobbade som anställd jobbade jag allt som oftast på julloven. Jag var ledig jul och nyårshelgen och sen väntade arbete. Inget konstigt, så lever många. Dock har jag på senare år lärt mig själv att yrkeslivet kan se annorlunda ut.

Detta jullov har jag brutit rutiner och måsten. Lediga actionhjältar och vårt julklapps netflix och filmer och serier har sets. Avkopplande- japp! Och också laddning för januari och en vår med fortsatt arbetsglädje Kiss

Min drömlista och mina mål finns också nerritade- vilket känns gott. Vilket eller vilka mål har du för 2016? Refletera och rita ner dem dessa sista dagar av 2015. Så mycket lättare att ta rätt vägar om man har tagit reda på vart man vill och ska!

Soggläge under lediga dagar- efter många år riktigt mysigt! Och ny soffa finns med påmin drömlista. Ett soffkonto finns skapatSmile

Nu dax att kurera förkylningssymtomerna med citron och honung! Kram A.


Hållbarhet för dig och dina ting

dec 28
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-28 10:29

Är du rädd om dig själv? Vad innebär för dig att vara rädd om dig själv? Hålla kroppen i god kondition, äta nyttigt? Smörjer du huden med spf skydd varje dag mot farliga strålar? Jobbar du med din insita för större självkänsla och mindre sårbarhet? Ja vad vet jag- men ett är säkert ju mer rädda om oss själva vi är ju bättre mår vi.
Och samma sak med våra materiella ting- ju mer vi vårdar dem ju finnare glänser de och hållbarheten blir längre.

Så strax dax för promenad här- för vårdande av den julmatsätande kroppen och inköp av inpregneringsspray står på listan för vårdande av tjejernas nya uggs

Slut i flaskan kräver sin promenad- sån tur- Ibland kan man förena nytta med nöje på ett enkelt sätt!Smile


Mys med evighetsljus och finaste koftan från dressingroom

dec 27
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-27 15:25

Så kom då den första snön för året- precis nä julhelgen avslutas och vi väntar på det nya årets början. Tän i minnenas arkiv känns det som om alla jullov under skolåren var med vitlagt snölandskap och i vuxen ålder regnar de mest bort- Sant eller falskt?
Halt ar det iaf attköra leverensrundan denna söndag- men glada kunder fick iallafall sina beställningar hemkörda. Det känns rikgt bra att kunna erbjuda den servicenSmile

Födelsedagsfirande och mer tårta blev eftermiddagsnöje - det känns som extra viktigt att släktens *julbarn' verkligen blir riktigt ihågkomna med sina egna dagar och no julklappspapper.

Förövrigt känns det som de röda ljusen är evighetsljus - yes, jag tillhör dem som gärna städar undan det röda gran och tomtar till nyår som det vårbarn jag själv är så älskar jag det rena och luftiga som bortmedjulsakerstädningen för med sigKiss Invigning av finfin julklappströja känndes mycket bra- I love itKiss

Nu filmtime 'Tre systrar och en mamma' Älskar den sortens filmer och kanske har det med degna livssituationen att göraWink Kan iallfall varmt tipsa om att slå på 7:an och se den klockan fem i fyra = eftermiddagsnöjeSmile

Inget julpapper här inte till dagens födelsedagsbarn

Hemmagjord marängtårta med hemmagjordchokladkräm banan hallon och grädde- såååå god!!!

Underbar- min fina julklapps kofta från Dressingroom - I love it!!

 

Tar de aldrig slut- de har brunnit hela julhelgen och brinner fortfarande- älskar levande ljus men nu vill jag att de röda ska brinna färdigt och ge plats för ljust och vitt

God fortsättning på er alla! Kram A.


Kalkonen i ugnen och ny shoppad heminredning

dec 26
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-26 14:44

Annandags REA - en sväng i centrum shoppade det jag skulle och sen får stora stadens rea komma i veckan. Nedan ser du mina köp. Mer fokus idag är istället kalkonen med det borttappde reseptet.. N står den iallafall i ugnen - fylld med godsaker och om några timmar får vi se om min improvisation gav den smak som ska. Iblandkan ju det som inte blev som man tänt bli bättre- Har du tänkt på det?

Eller tillhör du dem som blir 'heligt förbannade ' när manuset inte håller? Förr trodde jag att att min manus var det ända och rätta- sån tur att ingen ätr för gammal för att 'täna om Kiss Ju mindre manus jag håller mig till ju mer av världen och livet tar jag till vara- När det inte blir som jag tänkt letar jag numera nya möjligheter att ta mig dit jag vill- jag håller numera fokus på mitt mål ovh inte hur jag ska a mig dit. Kalkonen står i ugnen som den ska, kanske kan fyllningen vara något annorlunda- men inget heligt humör för det utan jag njuter istället a dofterna från ugnenSmile

Visste du förresten att man ska önska god jul även idag- först imorgon dag efter annan dag ska det önskas god fortsättningKiss Det ska jag lägga på minnet!

Medans kalkonen står i ugnen ska jag packa beställningar från min webshop- imorgon blir det leverensSmile Visste du att jag erbjuder fratfritt på mina produkterSmile  Och sen blir det till att fixa dukningen Smile

Ha nu en finfin fortsatt annandagjul

Fruktig kalkonfyllning

Knuten och klar

i ugnen

Ett glittrigt fint underlägg till min buffe..

och en stor 'silverskål- allt inköpt på Nille- så bra affär med så tacksamma pricer och så mycket kul och fina heminredningstips- länk HÄR

Packa! Packa! En del ska skickas per post och en del ska levereras a mig personlgen imorgonSmile För mig är det alltid lia kul och en *lyxig känsla att möta mina kunderSmile

See ypu later! Kram A.


Uggs ger succe efter fokus och möjlighetstänk

dec 25
Skrivet av: Annelie Eng 2015-12-25 15:51

Mitt i julhelgens charm och också slutet av året. lev året som jag tänkt? Vad kan jag åstadkomma denna sista vecka av det som jag ville uppleva under 2016..Wink Everything you want everything you can have. Yes, I belive that!! Tankens kraft you now. Så därav blev det också finaste Uggs i paketen från tomten detta året- trots att storlekar och förger var slutsålda likväl i stan som på nätet. Fokus fokus fokus och Uggs direkt från butiken i London blev därav årets succe bland klapparna. Möjligheter som bjuds gäller att ta till vara-Tack kära kusin för hjälpen!! Kiss

Uggs eller det ddu vill uppleva åstadkomma- HÅLL FOKUS! Tänk inte så mycket på hur utan bara fokus på det där ljuvliga målet and you can bring it!!

NU blir det snart juldagsmiddag eter en lugn juldag so far- böcker film o godis i fokus denna förmiddag.

Det mest otänbara dök ändå upp i paketen- UGGS här för att stanna Smile

Omtänksamhet är glädjandeKiss

Jag tror inte vissa organisationer någonsin kan få tillräckligt med tillgångar.. God jul

Mina julböcker ligger i en trave på bänken först ut är SÄLJ av Fredrik Eklund- alla är utveclande och jag ser fram emot att ta ed mig en hel massa nytt tänk in i en ett nytt möjligheternas år när 2016 tar fart- men först en veca var och julen är fortfarande här- nu blir det ny middagssittning med delar av släktKiss Fortsatt fin julig helg till er alla! Kiss


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar