Tron på visionen gör drömmen sann

jan 25
Skrivet av: Annelie Eng 2016-01-25 19:13

Vi vet så väl att våra dagar är begränsade. Ändå är vi allt som oftast långt ifrån att göra de bästa medvetna valen på innehåll i våra dagar.. Varför?
Det bör ju vara en sjäälklarhet att stoppa in det bästa innehållet- eller hur? 

Jag tror på drömmar och jag tror på visioner. Jag tror på tron som gör drömmarna och visionen sann. Vore jag utan min tro och min vision skulle ingenting av det jag upplever idag kunna upplevas. Min tro på min vision gör det möjligt för mig att uppleva min vision- and I love it!Kiss Hanmnar jag på villovägar min tro, och fastnar i tvivlens träsk,  gör jag allt som står i min makt att hitta tillbaka till min vision och min tro igen.
Genom visualiseringens kraft har jag tagit steg som näst intill varit omöjiiga för mig- och idag har jag gjort min vision sann: Jag jobbar enkelt effektivt med produkter som ger de resultat som människor vill ha.


Köksgolvet som packningsarena- ibland travar av påsar o kuvert med beställningar- glamoröst? Jo faktiskt- ör mig är det en glamorös del av min tillvaro- att uföra en varktig sysselsättning när jag vill och önskar hemifrån. Lika väl som att dra på klackarna och möta människor i olika konstilationer- jämn balans i mitt entreprenörsskapKiss

Jag får ta del av glädje och fantastiska resultat på olika hudtyper som ger utveckling och glada människor. Jag jobbar hemmifrån. Jag bokar mina egna arbetstider- och ja, jag sätter min egna lön. En vision jag tro

dde var bara en simpel dröm- idag vet jag att det r just en möjlig vision- Min tro på den har gjort den sann. Som den karriärcoach jag också är har också drömmen om att själv kunna erbjuda varaktiga sysselsättningar blivit sanning. Visionen om att ju mer vi tror på varandra stöttar varandra peppar varandra ger kraft och också möjlighet till att å modet att våga öppna eget och bli entreprenör. Jag vet att pepp göder det modet- jag är själv en referens av att genom tron på min vision ha hittat modet till den entreprenör jag är idag. Idag delar jag det vidare- Jag delar med mig av mitt jobb för den som vill och jag erbjuder alla som vill att testa just de produkter som jag arbetar med. Idag lever jag min vision- jag tänker sällan jobb, jag suckar inte söndag kväll och vak

nar inte uttråkad måndagmorgonKiss

Allt som oftast näst intill varje kväll sluter jag ögonen med tacksamhet att jag varit modig nog att fortsätta tro på min dröm- Jag har inte gett upp där andra har tvivlat- "Winners never quit, quitters never win".


Ibland händer det bara.. eller? Tror man tillräckligt starkt på sin vision kommer den närmare och närmare och till slut så YES!! Omöjligt igår kan vara sant idag- I now! SmileKiss Pondus oh Michael Kors- en kombination av vacker fashon - Me like! Whats in the paket? I can tell you black is beautiful både i visionen och i verkligheten- du ser upppackandet imornKiss

Mina dagar är dag allt som oftast fulla med möten, antingen enskilt eller i grupp, mer ofta kvinnor än män. En del av veckans dagar i lugn och ro hemifrån- administrativt och produktpackande- I love it- det bästa av 2 världar - det omöjliga är sannt det går att kombinera mycket! Have funSmile

Kram A.


Lyxar morgontiden för kropp och själ

jan 24
Skrivet av: Annelie Eng 2016-01-24 09:33

Söndaxlyx när hals och feberbakterier stressar runt i hemmet- är det möjligt?

För det första:

1. Sätt klockan och ta till vara på morgontimmar utan övriga familjen- ta morgonstund i at till att umgås med dig själv- 'morgon stund har guld i mun' och yes, detta gör du oavsett hur många gånger du har varit uppe i natt o passat upp dina sjuklingar i familjen.

2. Gör några enkla strechövningar som får kroppen att vakna

3. ta di 5-15 min att visualisera din dröm- sätt ett datum längre fram i tiden och visualisera att du är i den datumen och att livet är presis så som du vill ha det där- visualisera allt fantastiskt som är run omkring dig där, dina känslor, vila som finns run omkring dig vad du har på dig, vart är du osv. Varje dag hoppar du sedan in i bilden där gårdagen slutadeKiss Och alltid visualiserar du i positiva ordalag

4. Njut av en kopp kaffe- själv tar jag starkt-anske en ansiktsmask eller lipmask hårinpackning nytt naglack mm- nåt som gör huden glad och se sedan över din lista för dagen när detta torkar- Japp, skriv en lista varje kväll innan du lägger dig med de sex viktigaste punkterna som DU ska göra dagen efter. Se över listan är det något du kan ta tag i redan nu när du sitter där med kaffeoppen?

5. Rör på dig!- Ta en powerwalk på 20 -30 min med eller utan lurar med eller utan sällskap- bara DU håller god takt- så raskt så du känner svettdropparna på ryggen- 20 min senare har endorfinerna ommit lös och yes, de kallas för problemlösarhormon- så dessa 20 min är en god investering till att lösa det jag vill lösa dag :)

Thats it- testa i ngra veckor och hur tidigt det sen n är på morgonen och hur icke utsövd du sen än är så kan detta- har gjort det för mig- föra med sig att du känner dig piggare- du är gladare får gjort det du vuill och sa göra och du utvecklar dig själv.

Even Complexion Mask från Mary Kay i ansiktet- Oljefri icke portilltäppande och 10 min senare har den vårdat min hud som änns både ljusare och ser ljusare ut- I löve it!!

På läpparna har jag en lip mask också den från Mary Kay som kommer följas av ett återfuktande lipbalm- setet exfolierar varsamt bort de döda hudcellerna från mina läppar- de döda hudceller skapar torrhet-  balme håller sen mina läppar återfuktade i 6 tim och genom att använda setet ca 1-2 gång i veckan håller jag mina läppar silkeslena- sååååå nöjd!!

Genom mig eller någon annan av mary Kays hudvårdsknsulter kan du alltid prova allt i Mary Kays breda och fantastiska produktsortementSmile

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar