The time, Tiden - its my time!

mar 30
Skrivet av: Annelie Eng 2016-03-30 19:11

Ibland går tiden fort och ibland går den mycket långsamt - den liksom seeeegar sig fram.. Och ändå har du tänkt på att den ALLTID tickar lika fort , eller långsamt!
Väntar hem actionhjältarna och tiden segar sig.. likaväl som jag iallhast fick paniktvätta golven för en stund sen- tiden de varit borta och firat lov har gott så fort att vissa punkter att göra inte hans med- de mindre viktiga som städ ha haWink. Samma tid och ändå både snabb och långsam. Tror bestämt att det handlar om mig! Om mig och mitt förhållningsätt till det som jag stoppar in i min tid.

Vet ni jag har en lista- en drömlista en lista full med sånt som jag vill lägga min tid på - lika väl vardagliga saker som att prioritera att låta en städerska städa vårt hem 2 ggr/ månad, och mer festliga upplevelser som att njuta av sol och värme under några semesterveckor. Egentligen är just de bägge drömmarna full av festlighet bägge två. För mig blir livet festligare om min tid kan läggas på annat än städ och markservice.

At stänga av tid och rum och bara leka med ord känslor , bilda meningar som leder till stycken ..

Och vet ni jag har också mål- min drömlista är ett slags mål- ett av ett betas drömmarna av- och jag visualiserar starkt hur jäkla gott det är att vara mitt i den genomförda drömmen- för vissa svårt att tänka sig in i framtiden. Själv har jag alltid kunnat det c jag älskar det- vilken känslokic det ger!Kiss Och du vet väl att tankarna styr våra känslor- visualiserar jag gott och med det föder ett lyckorus av goda änslor inom mig- tja då handlar jag precis i rätt riktning mot dit jag ska- mot mina drömmars lista- Älskar't!

Vem styr ditt handlande?

 


Så glatt överrskad idag- ser ni vilken tjusning!!! Jag drunknar av god energi när jag tittar in i denna fantastiskt färggoda blommaKiss- att krukan är svart- japp- dessa två flickor som förärade mig blomman- kan sin sak- Jag älskar svart!! Tusen tusen tack Mia och Sarha för en alldeles fantastiskt mysig förmiddag!!KissKiss

Kram A.


95 år GRATTIS!!

mar 29
Skrivet av: Annelie Eng 2016-03-29 08:13

Kanske är det påskhelgens födelsedagsfirande som fått mig att fundera ännu mer på termen att vi var och en av oss har bara ett liv och också eget ansvar till att göra det så bäst som möjligt för oss självaKiss

Min morbror fyller 95 år idag faktiskt- ja ni förstår 95 år!!! En väl eminent ålder! Smile


Visst kan det vara svårt att förest

älla sig framtiden men gör vad du kan för att visualisera dig själv sittande i vilofo

töljen 95 å

r gammal och titta tillbaks mot allt det där bra du gjort i ditt liv alldeles fyllsd av njutningskänsla och stolthet. Vad är det då du ser att du har gjort under livets dagar? Lista dem! Kika sedan p dem en och en- vilka av dem har du var att genomföra för att du ska vara så där fylld av nöjd och njutningskänsla när du tittar tillbaks vid 95 års ålder? GENOMFÖR DEM!! Beta av dem 1 och 1 från din lista- bara du själv an ta dig till just känslan fylld av njutning av att titta tillbaka på ett liv fyllt av det du vill

Och du börja idag!Kiss

GRATTIS kära morbror på din dag & tusen tack ära kusiner för ett trevligt och smarrigt kalas!Kiss

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Nu till dagens dagsverke och njutning- möten med flertalet kvinnor väntar idag- vår mae up ska provas- pastelligt denna vår och även läpparna ska glänsa är önskemålet- Ett njutningsfullt jobb!Kiss

Njut av din bästa tisdag- stoppa in det bästa innehållet i den för just dig- och du- det du inte ännu har börjat med- starta idag!Kiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar