Respect yourself

maj 31
Skrivet av: Annelie Eng 2016-05-31 09:31

Idag jobbar jag heldag med mitt Mary Kay. Heldag innebär en flexibel och för mig kreativ och rolig dag. Började morgonen med cellofan inslag-dock var det sista rullen och minimalt kvar, så det lagret måse fyllas upp. För vet ni- mina ollegor är värda små belöningar titt som tätt för sina framstegKiss Har du någon gång funderat på vad som händer med dig när du belönas och uppmärksammas i positv bemärkelse för det som du åstadkommer? Kiss Många gånger har jag funderat över detta och reflekterat över vad som händer med mig själv och vad jag triggas av. För vet ni vi alla behöver triggers- något som triggar igång oss och får oss att klara mer än vad vi tror!

Åter till dagen dag- avbröt cellofaninslagsstunden utan cellofan och övergick till check av mail och webbshop med efterföljande packning av produktpaket för leverans- SO NICE WORK!!KissKiss Registrerade kunder på min hemsida kan när som under dygnets ALLA timmar klicka hem sina önskemål och jag levererar dem fraktfritt till emadress inom 48 timmar- kan det bli bättre än så för att alltid ha de make up och hudvårdsprodukter som man önskar runt omkring sigSmile

Kaffepaus med med srivande här för att sedan växla till den motionerande delen av mitt jag- en powerwalk med lurar i - just nu blir det Wahlgren & Wistams podd! jag blir alltid glatt påfylld av lyssnandet av dem och får massa mer spring i benen av det! 3 påfyllningar varje dag för att hålla den goda energin kvar i kroppen- smart val och to be respect yourselfKiss

Konsultavstämning per telefon och därefter kundmöte med lika delar make up rådgivning- senaste färgerna ska provas och också en fördjupad presentatin av företaget som jag jobbar för och affärsplanen. Blir så himla glad över dessa vinnor/tjejer som intresserade att ev bli min nästa kollega. To respect yourself!  Eftermiddagen blir i mammarollen middag och talk med en actionhjälte. Förmånligt- YES!! Näst intill varje eftermiddag har jag tillsammans med mina hemmavarande tonåringar- Och jag har erfarenheten av att också ha varit utan dessa lugna eftermiddagar- De två äldstast tid  konkurrerades av 8-5 jobb och 2 småsystrars eftermiddagströtthet efter dagis..

To respect myself är jag idag så tacksam över att på ett faktiskt mycket enkelt sätt ha styrt om mina dagar och innehållet idem. Köksbordet är i nuet mitt skrivbord- so what? Tvätt maskinen tickar i bakrunden och jag får blandningen av lugnet i hemmet och mötena utanför. Som bonus har jag bästa bästa make up och hudvårdsprodukterna att servera mina kunder med!

När eftermiddagen går över till afton tar jag p mig min ledarroll och bjuder in mina konsulter- och kunder också för den delen- till tisdagsmöte i centrala Lerum. Här lär vi likaväl om produkter som vi utvecklar oss själva. Enkelt proffessionellt och roligt- yes tisdagar i Tingshuset i Lerum är som damernas afton!!Kiss

Hemma runt 21.30 och jag kan återigen ägna tonåringarna i mitt hus en stund innan läggdax- och sen .. om jag ska sova.. nja- det är sen min kreativa odra brukar få fart och vilja göra slut på energi- tankar och ideer föds ofta nattetid hos mig- texter skrivs och hemestyling ser- to respect myself, är jag tacksam över att idag ha gett mig den yrkessamma möjligheten att undlippa stressa iväg på jobb under morgontimmarna- Jag kan idag istället ta tillvara mina bästa nattetimmar som är en del av min personlighet!


Susanne en väninna sen tonåren bjuder på underbar påfylning av färger och garner i sin fina butik & webbshop  Knit & Purl AB  SmileSmile

To respect yourself- fundera på så dina dagar fylls av det innehållet du vill! Jag vet att jag gör det- att få kvinnor att nå önsade resultat på likaväl sin hud och i ansiktet som att också utveclas till fantastiska hudvårdskonsulter och tom öppna eget företag är goda yrkessamma dagar för mig! Smile

To respect them and respect me så är jag övertygad om att den där överrskande cellofanpåsen är en god sak för både dem och mig. Och ibland kommer inte allt i celfan- I en inbjudan till överraskande sommarlunch anlände just på mailen- Thanks very much!!!Kiss

Bästa innehållet av dagen - skaffa dig det du också!Kiss

Kram A.


Nu är nuet!

maj 30
Skrivet av: Annelie Eng 2016-05-30 09:04

Nuet är nu! Nuet är nu! Nuet är nu! Nu är nuet! Så klart att historien då var igår och framtiden kommer först imorgon.

Bra val kan vara att fokusera mer på nu än igår och imorn isitt dagliga liv.

Just nu passerar förbi så fort- sug in nuet av där du är just nu. Gjorde du annat än det du skulle igår- ta tag i det nu- örändra ditt nuläge helt enkelt med medvetena tankar och handlingar så du tar dig ifrån igårKiss

I min yrkesroll som ledare coach mentor och rådgivare möter jag idag många kvinnor som förändrar sina liv stort. De kastar iväg historien och tar tag i det som de vill. Det som de velat länge och väl- och sen ed rätt attityd är de helt plötsligt i ett helt annat nu än de var igår! Så fräckt!Kiss Och också ett mycket tacksamt jobb- ju fler vinnor jag kan vara med och coacha ju fler ledarkollegor får jag runt omkring mig- och jag älskar det- det är något visst när kvinnor tar tag i sina drömmar så att de blir medvetna val i nuet!

Morsdag igår- rosa idag Kiss Tack mina fina hemmavarande actionhjältar för tanken aktiviteten frukosten middagen och in nya rosa boning- Love you!Kiss Jag är mer bortskämd med att överraska än att bli överrskad i positiva ordalag- varje enstaa tillfälle det händer påverkar det mig mycket glädjande. En tacksamhetstanke till det jag har istället för att fokusera på det som inte blevKiss

Tack Lager157 för att mina små juveler kunde förära mig denna rosa fina bonad- glatt överrskad och glad mammaKiss

Fortsätter dagen med levernaser av finfina stiftet som gör mer än GOTT!! Krämigt gott rosa på läpparna samtidigt som canserfonden får 10r/stift!!Kiss Jag är så tacksam över att tillsammans med mina kunder kunna vara med att påverka i det stora!!Kiss I nuet! Kiss

Njuta av dagen och gör det du vill och ska nu! Igår var igår Imorgon är först imorn- och nu- Ja, det är just nu och öppen för dig!Kiss

 

Kram A.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar