s

Rhodos och Atlantica Princess ger mycket god energi för olika åldrar då som nu!

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-28 11:03
Lika tydligt som Gyllene Tiders låt Sommartider bjuder på en glad och härlig känsla av goda sommarminnen- lika go känsla pluss lite till eller mycket till känner vi nu av låten som ekar ur högtalarna på poolområdet och att att vara i denna härliga miljö. Vi fyller på med massor av lek bus vattengympa och bollspel i poolen. Goda samtal och bokläsning i solstolarna. Yes mina ungar har alltid öst minst en bok under våra semesterresor. Den rutinen sitter fortfarande😃 Middag underhållning och umgänge på kvällarna. Däremellan blir det både morgon och eftermiddagspromenad bad i havet och shopping. Och vi trivs. Vi fyller på banken med god energi till höstens mörker som vare sig vi vill eller inte väntar runt hörnet. Oavsett om man gillar charterresor eller inte och dess bekvämligheter, så fyll på med sol och det du gillar allra bäst. Ju mer du fyller upp den goda energi bägaren inom dig ju mindre töms den av småsaker under vintermörkret. Gillar man bekvämlighet god mat poolhäng aktivitetsutbud att delta i om man vill- en nära flight från Göteborg. Ja, då är atlantica princess på Rhodos ett ypperligt alternativ att testa. Passar oss i olika åldrar finns verkligen fun in the sun!! Tack Fritidsresor för att denna resa miljö och hotell motsvarar förväntningarna som lever kvar sen 6 år tillbaka. Och återigen- Vi åker gärna hit igen! Nu dax för den svalkande poolen innan lunch på utomhustavernan på poolområdet ., Ett paradis av bekvämligheter att fylla sig med!o Kram A.

Att sätta mål handlar om lärdomar att låta bli handlar om rädsla

jun 27
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-27 14:13
Att byta miljö för att sätta sin kompass- japp om det så bara är från in till utsidan så passa på att slå dig till ro en stund under sommaren och sätt din kompass - hur ska du annars veta hur du ska styra stegen i höst? En coachutbildning för många årsedan gav mig just verktygen att våga vara modig att sättamin egna karta och ställa in min livskompass efter den. Jag är stolt glad och mycket tacksam över att jag själv den gången var öppen och greppade verktygen som serverades. Jag är lika glad stolt och tacksam över alla de som också greppat dessa verktyg efter det att jag har serverat dem vidare inom karriärcoaching hälsocoaching och ledarutveckling. Det händer något med oss människor när vi greppar vårt mod och vågar gå utanför vår trygghetsbox. Att nyttja sin öppenhet till en talare föreläsare eller skribent kan ge oss så mycket nytänk. På samma sätt som slutenhet och icke mottaglighet till andra människors kunskap kan leda livet långt bort ifrån den egna drömmen. Lite eftermiddagssiesta med bästa utsikt- tjejernas trivsel i poolen. Vi har det verkligen superskönt! En målbild sen många år tillbaka är verklighet. Att sätta mål handlar aldrig om misslyckande att sätta mål handlar om lärdomar. Att låta bli att sätta mål handlar om rädslor Jag har haft förmånen att möta några av Sveriges professionellaste coacher genom åren- och jag har lyssnat lärt och praktiserat- Stundtals urläskigt och en känsla av att vara Bambi på hal is. Dock har jag alltid fortsatt praktisera . Att jag en gång i tiden fick lära mig att översätta mina drömmar till mål gör att jag genom denna resan kan bocka av ytterligare en genomförd dröm från min lista. Yes, jag är en jäkel på att genomföra mina drömmar! Och det ger en fantastisk känsla! Valet är ditt antingen vill du genomföra dina drömmar eller också låter du bli. Ju öppnare du är mot möjlighetstänk utbildare talare föreläsare skribenter som väcker eftertanke att kunna förändra ord och handling i rätt riktning. Ju större chans har du att låta bli att din dröm just stannar vid en dröm. Oavsett hur du väljer ber jag dig låta bli att fördöma mig eller någon annan som styr våra steg mot våra drömmarsmål. Det är helt onödig energi att lägga då vi vet att mål och resultattänk är vad som skiljer en vinnare från en förlorare. Och det vinnande teamet vill jag iallafall tillhöra Åter till poolumgänge och delaktighet i mina drömmars resa. Kram À.

Rhodos med egentid

jun 26
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-26 07:05
Klockan är åtta här på Rhodos och jag sitter återigen med morgon kaffet och blickar ut över poolen. Välstädat poolområde utan morgonstress. Inga handdukar på stolarna före klockan åtta. Så skönt. Jag har bott på hotell där det redan vid sex tiden på morgonen varit fullt vid poolen. Här gäller klickan åtta som första tjing. Super! Morgonstund och egentid - oavsett resa eller ej. En stunds egen tid av dagen tror jag är bra för de flesta. En stunds egentid med att filura på sina drömmars mål egenansvar släppa jämförelsen med andra och sätta en plan för action. Låter det ambitiöst? Iallafall har den medvetna stunden av egentid hjälpt mig att vara i och njuta nuet😃 Innan jag gick min första coachutbildning hos hälsoakademin Europa så längtade jag mer ifrån nuet än njöt av det. Varannan helg utan barn blev som ett mål.. Jag är så tacksam över att jag gick utbildngen jobbade med mig själv och lärde mig att uppskatta nuet😘 Igår tog vi en långpromenad bort till ett hotell vi gästat för 6 årsedan. Dock var alla 4 tjejerna med då. Stället var sig likt och vi gick igenom de kul minnena från den resan. Jag tycker om att resa med mina barn- och visst blir det ett intensivt umgänge i en vecka. Dick eget handlingsansvar med en stunds egentid per dag och njutningen tillsammans med barnen är optimal. Så jag kan varmt rekomendera att resa med barn istället för att lämna dem hemma.

Living the dream - Rhodos och morgon kaffe vid poolen

jun 25
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-25 06:59
Hur många drömmar har du önskat men sen lagt åt sidan för något annat? Vi önskar oss alla mångsyssleri varje dag. Omedvetetvwller medvetet. Det är just med medvetna väl valda steg vi kan nå att drömmar blir till verklighet. För 8 årsedan besökte jag arhodos för första gången tillsammans med mina 2 äldsta döttrar. Atlanticprincess princess hotel gav resan den pricken över iet som gjorde att jag satte en dröm om att komma tillbaka till just detta hotel igen. Jag har besökt både Rhodos och andra länder på chartersemester efter vistelsen på Rhodos och princess. Varje gång en resa har kommit på tal har jag gått n på fritidsresors sida och kikat på hotellet igen. Även om drömmen att återkomma funnits så har plånboken varit på en annan våglängd. I nuet , tidig morgon i Grekland Rhodos - jag sitter och blickar ut över Atlanticprincess poolområde sim gör sig redo för en dag med lek o bus. Jag är här- jag ör mitt i min dröm. Med medvetna val sitter jag med morgonkaffet och suger in känslan. Ytterligare en dröm kan bockas av. Som bonus är actionhjältarna överens om att hotellet lever upp till förväntningarna efter en 1/2 dag här. Ibland tror jag att du liksom jag tappar bort dina drömmars möjligheter till att göra dem Sanna. Mitt tips är att hämta hem dem igen. Drömmar är inget farligt utan bara en stor dos möjlighet för både dig och mig att ta dig till olika njutningslägen Rhodos och atlanticprincess levererar precis som för 8 årsen. Vilket och så varit en självklarhet min dröm. Fortsatt god midsommar helg till dig😘 Kram A

midsommaraftons charm

jun 22
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-22 08:03

Finns det någon mer dag som har så mycket förväntningar i luften som just stundande midsommarafton? Jo julafton såklart. Sån tur att dessa förväntningarnas dagar befinner sig på varsin sida om året så vi hinner ladda batterierna emellan efter eventuellt krashade förväntningar.  För visst är det så att vi på dessa två dagar även lägger förväntningar på sådant som står utanför vår makt- Att påverka fröken väders infall- tja det är omöjligt! Dock... en jul utan julsnö är engen jul alls- kom snön inte på julafton behöver den inte komma alls osv

Och samma för midsommar- hur många midsommaraftnar har inte "förstörts pga av regn och kyla? Midsommarafton ska ju vara som en allersroman med lyckligt slut. Sol värme hemmagjorda kransar i håret långbord utomhus snäll rara barn och sill o potatis utomhus. Hur många midsommaraftnar har du haft det så?

Söta som sockervadd men dock regn och blöta även den midsommarafton för ett antal årsedan- ja fröken väder bestämmer utan vårt tycke.Wink


Men oavsett regn eller inte så får man inte roligare än vad man gör sigWink

Hoppa förväntningarna oavsett vilken dag det är på året- låt dagarna bli DINA dagar. Låt midsommaraftons charm, återspeglas av din egna charm av att ta eget handlingsansvar för dina dagar. Hur menar jag nu? Jo, undvik förväntning på lika väl fröken väder som andra människor- öva istället upp ditt egna förhållningsätt till både väder och omgivning. Då kan det ösregna på midsommarafton och tjuriga tonåpringar kan tjura utan att din midsommarafton blir påpverkad i ditt sinne. SMART va? Det är ju inte vädret som förstör utflykten, eller hur?

Midsommaraftons charm kan också vara att prova nytt- våga vara modig och gör det DU vill göra istället för vad du tror förväntas av dig att göra.

Ringlekar runt stång utomhus med risk för regn och kyla- ja, jag kan säga att det finns annat jag hellre ser som midsommaraftons charm. Mitt egna handlingsansvar stoppar också in dem i min midsommarafton!

Men visst har var sak sin tjusning och den eventuella dag jag blir mormor då ska jag på nytt stoppa in ringlekar med hemmagjord krans i håret. Tills dess ska jag ta en paus från det och njuta av det som jag njuter av så att min midsommarafton i år och nästa år blir just MIn midsommaraftons charm.Så håll koll här på bloggenKiss

Kram A.


Med stans bästa frisör is the black historie gone!

jun 21
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-21 07:32

Jag tror på förändring. Jag tror på det egna handlingsansvaret och jag tror på att göra drömmar till verklighet.  Och jag tror på att utveckla sig själv sin personlighet och sitt handlande.
Igår utvecklade jag mitt mod och gjorde slag i saken- jag tog ett STORT steg fyllt med vuxenpoäng... så idag börjare en ny sorts övning- en övning in ny självbild.. I HAVE MY HAIR CUT!!!

Yes! Medvetet och helt i linje med mig själv måste nu självbildens svarthåriga man suddas ut- den har gjort sitt! Och jag gillar vad jag ser- STORT TACK BÄSTA BÄSTA Linnea på Simas hårstudio- enastående hantverk!! Det svarta rätt risiga håret har nu bytts ut måt fin fina mjuka toppar i snyggt levande bruna nyanser. Och det är jag- en mogen företagskvinna i sina bästa år! Yes, the blac historie is gone- den ljusnande framtiden är min och jag passar in!

Det är bra att använda modet inom sig och våga förändra det man kan förändra för att ta sig dit man vill! Kiss

Yes, its my hair!!! Eller ja- DET VAR MITT HÅR!!Kiss

Det där med färg- och en frisör med kunskap- Det kan bli hur bra som helst!!Kiss

Bästa bästa Linnea- Grymt resultatfokuserad med kunden i fokus!

En gång var det långt och svart...

Och nu..

This is it! My new look! Kiss Känns helt ok- snart femtio fräscha toppar- låt sommaren ta fart- I GOT THE LOOKKiss

Njut av dagen använd en skopa mod och ta ett första steg till det förändrade läge du vill vara i- läskogt i början men ack så skönt när steget är taget!!Kiss

Nu kundleveranser inför midsommar! Mer bruna en åt folket- sommarcombo packas nu i flera påsar-fraktfritt inom Sverige- Me like!!Kiss http://www.annelie.eng.marykay.se

 

Kram A.


Ny frys på drömlistan

jun 20
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-20 08:21

Om man vill någonstans riktigt riktigt mycket- ni vet en sån där 10 poängare - man sluter ögonen och den kittlande känslan känns i hela kroppen av att vara där- som om man är nyförälskad. Så öppnar man ögonen igen och .. man ser sig själv vara låååångt ifrån där man vill vara. Känns senariet igen? En fråga man kan passa på att ställa sig då är- Om jag nu vill vara där så mycket- Hur kommer det sig att jag är där jag är nu?

Svaren är såklart induviduella och olika från person och situation. Dock kan man fortsätta frågeställningarna i stil med- Vad är det som jag gör idag som har tagit mig hit jag är idag`Vad behöver jag göra för att ta mig vidare dit jag vill. Det är just genom öppna enkla frågor likaväl till oss själva som till andra som vi får de "riktiga svaren som för oss framåt dit vi vill. Såklart är den första frågan Vart vill jag?

Ibland blir svaren ett konstaterande av att det är dax att säga hejdå till vissa invanda beteende. När jag slutade röka sa jag hej då till min bäste vän cigaretten- helt frivilligt. Cigaretterna var näligen utan plats i den framtidsbild som jag såg. Såklart att det var sorg i hjärtat, att säga upp bekantskapen frivillgt med sin bästa vän.. Dock var viljan att ta mig vidare så mycket starkare och visionen om mitt önskade läge så attraherande att avskedet satt och nya steg togs. Vilket jag är grymt stolt över idag.Kiss

Och visst kommer dagens förändringsprocess ge mig samma stolthet som hej då till cigaretterna. Det har jag redan bestämt! Håll koll här på mitt mod att våga ta nya steg.

By the way har sen kväll och natt varit eett "iskallt umgäng med frysen. Den gamla harvan var så full av is att dörren gav upp att stänga.. så tja, vad gör man FROSTAR AV.. för det är just det man måste göra med en sån gammal harv. Den bekantskapaen ska inom en snar framtid sägas upp - och nytt umgänge ska senare få ske med.. yes det är just det- jag måste ta reda på hur det nya umgänget ska gestalta sig- så jag vet vad jag vill ha innan jag ger upp harven. I allafall ska det vara med automatiskt avfrostning. Att frosta av som jag har gjort tar tid och den lägger jag hellre på annat framöver. Så min frysplan är su på pränt!

på pränt kanske du undrar - jo jag listar - både i huudet och med pennan- genom att skriva o tala förstärker man sina tanar- matar dem in i sitt omedvetna jag och med tillräcklig öppenhet så skapar man då nya vägar till att ta sig dit man vill. Så yes- frysen finns nerritad- den ska bara specificeras mer så det blir just en sån frys jag vill ha.

Nu vidare in i dagen- midsommarleveranser till både män och kvinnor. Smart där mina herrar- maka söker maka heter det- så söker ni uppmärksamhet från kloka medvetna damer som tar hand om sin hud- är det god ide att göra detsamma! Och jag har en del av dessa män som kunder- om de fått resultat- YES!! Jag arbetar som sagt med marknadsledande produkter inom hudvård och kosmetik. Min hemsida
Kundbesök hos ett par kloka kvinnor som prioriterar hudvård och skyddande produkter på sin hud finns också på agendan denna dag.

Bästa innehållet för dagen sätter du själv!

Kram A.Kiss


Afterwork och succe av möten kundevent och summercombo

jun 18
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-18 08:06

Oh lala så kul- Sommaröppet hus igår - jag en kollega och våra produkter i vår löokal i centrala Lerum. Inbjudna befintliga kunder fick mingla runt bland HELA vårt produktsortement och också testa vår fantastiska sommarsucce- SUMMERCOMBO- som tightar och brunar till huden. Brunare fastare ben och armar- stod på schemat för den som ville och WOW vilken succe! Denna combo ger verkligen suveränt resultat och det direkt!! Såååå kul att alla som provade igår gick hem strålande glada över färg och tighthet på armar och ben!!Smile


Så här såg det ut igår- alla fick fram en fantastisk potential av färg och form på sin hud vid testandet av summercomboKiss Och om nu bilderna ser bra ut så an jag säga att det såg ännu bättre ut i verkligheten- testa du också!!

Det är just detta att vara delaktig till att människor når de resultat de vill ha- och vad det gäller huden så möter jag många som liksom har stannat upp i ett slags acceptansläge utan att ha undersökt om det går att få huden till önskat läge.
Jag jobbar med kvalitetssäkrade produkter som ger bot på det mesta och jag gillar just att ha den lyhördheten så att nya kanse otänkbara och omöjliga resultat påå huden uppnås med test av "rätta produkter.

Visst tar det sin lilla tid i anspråk vad gäller att fixa ett event som gårdagens- dock när resultatet av nöjda besökare uppnås är det värt all tid!! Kiss


Oavsett om du vill byta yrke få bättre resultat på din hud, så handlar det om att jobba för det! Det lilla varje dag! Själv vill jag jobba med fler ha roligare tillsammans med fler i mitt dagliga arbete inom coslmetik och hudvård- jag vill också få mer snurr på bloggen- och vad behöver jag göra då- jo nå ut till fler- genom att möta fler människor både genom skrivandet här men ocså ute i verkliga livet- sån tur att jag älskar just detta med möten- så hoppas vi möts och kanske också börjar jobba ihopSmile

Succé är ett faktum som vi själva skapar!

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 Midsommarveckan ligger framför och fröken väder verkar gått i ide.. Passa på såhär innan sommarvärmen kommer på nytt att boka in en halvtimmes avstämning hos din hudvårdskonsult. Stäm av med tydlighet vad du skulle vilja uppnå för resultat? Ny färg på skuggorna? Fylligare fransar ? Likaväl som jämnare hudton kanske vill du ljusa upp och få bukt med pigmentfläckars synlighet. Brunare fastare sommarben? Torra händer? Ja, möjligheterna är många och du får hos mig och mina kollegor prova ALLA våra produkter där de hör hemma på din hud HELT KOSTNADSFRITT. Och för mig så är just denna utveckling i att erbjuda de bästa produkterna som ger just dig de resultat som du vill ha- en härlig arbetsvardag! Det är genom detta jag får kraften och styrkan till att ta tag i annat mindre roliga saker. Man ska ha kul på jobbet- söka sig till goda arbetsmiljöer och arbeta med det man brinner för- det har jag idag!Kiss Och jag vill lära ut mitt jobb till fler- jag vill verkligen att fler når den tilvaron. Kankse vill du bli min nästa kollega och ha kul inom hudvård och cosmetik under dina yrkessamma dagar? Maila mig i så fall annelie@annelieeng.se

Egen tid med en actionhjälte- inplanerat och lyxigt då de allt som oftast är två som samtidigt konkurrerar om min tid..Kiss Önskemålet ligger på Ikea.. Kiss Även om jag hade tillbringat dagen i soffan och goda samtal med min actionhjälte.. ja vi får se vad dagen bjuder.. den sovande actionhjälten lär sova skönhetssömn ett flertal timmar till..

Njut av din lördag- det ska jag!

Kram A.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  mars 2021  >>
tiontofr
22232425262728
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

View posts in large calendar