Rhodos och Atlantica Princess ger mycket god energi för olika åldrar då som nu!

jun 28
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-28 11:03
Lika tydligt som Gyllene Tiders låt Sommartider bjuder på en glad och härlig känsla av goda sommarminnen- lika go känsla pluss lite till eller mycket till känner vi nu av låten som ekar ur högtalarna på poolområdet och att att vara i denna härliga miljö. Vi fyller på med massor av lek bus vattengympa och bollspel i poolen. Goda samtal och bokläsning i solstolarna. Yes mina ungar har alltid öst minst en bok under våra semesterresor. Den rutinen sitter fortfarande😃 Middag underhållning och umgänge på kvällarna. Däremellan blir det både morgon och eftermiddagspromenad bad i havet och shopping. Och vi trivs. Vi fyller på banken med god energi till höstens mörker som vare sig vi vill eller inte väntar runt hörnet. Oavsett om man gillar charterresor eller inte och dess bekvämligheter, så fyll på med sol och det du gillar allra bäst. Ju mer du fyller upp den goda energi bägaren inom dig ju mindre töms den av småsaker under vintermörkret. Gillar man bekvämlighet god mat poolhäng aktivitetsutbud att delta i om man vill- en nära flight från Göteborg. Ja, då är atlantica princess på Rhodos ett ypperligt alternativ att testa. Passar oss i olika åldrar finns verkligen fun in the sun!! Tack Fritidsresor för att denna resa miljö och hotell motsvarar förväntningarna som lever kvar sen 6 år tillbaka. Och återigen- Vi åker gärna hit igen! Nu dax för den svalkande poolen innan lunch på utomhustavernan på poolområdet ., Ett paradis av bekvämligheter att fylla sig med!o Kram A.

Att sätta mål handlar om lärdomar att låta bli handlar om rädsla

jun 27
Skrivet av: Annelie Eng 2016-06-27 14:13
Att byta miljö för att sätta sin kompass- japp om det så bara är från in till utsidan så passa på att slå dig till ro en stund under sommaren och sätt din kompass - hur ska du annars veta hur du ska styra stegen i höst? En coachutbildning för många årsedan gav mig just verktygen att våga vara modig att sättamin egna karta och ställa in min livskompass efter den. Jag är stolt glad och mycket tacksam över att jag själv den gången var öppen och greppade verktygen som serverades. Jag är lika glad stolt och tacksam över alla de som också greppat dessa verktyg efter det att jag har serverat dem vidare inom karriärcoaching hälsocoaching och ledarutveckling. Det händer något med oss människor när vi greppar vårt mod och vågar gå utanför vår trygghetsbox. Att nyttja sin öppenhet till en talare föreläsare eller skribent kan ge oss så mycket nytänk. På samma sätt som slutenhet och icke mottaglighet till andra människors kunskap kan leda livet långt bort ifrån den egna drömmen. Lite eftermiddagssiesta med bästa utsikt- tjejernas trivsel i poolen. Vi har det verkligen superskönt! En målbild sen många år tillbaka är verklighet. Att sätta mål handlar aldrig om misslyckande att sätta mål handlar om lärdomar. Att låta bli att sätta mål handlar om rädslor Jag har haft förmånen att möta några av Sveriges professionellaste coacher genom åren- och jag har lyssnat lärt och praktiserat- Stundtals urläskigt och en känsla av att vara Bambi på hal is. Dock har jag alltid fortsatt praktisera . Att jag en gång i tiden fick lära mig att översätta mina drömmar till mål gör att jag genom denna resan kan bocka av ytterligare en genomförd dröm från min lista. Yes, jag är en jäkel på att genomföra mina drömmar! Och det ger en fantastisk känsla! Valet är ditt antingen vill du genomföra dina drömmar eller också låter du bli. Ju öppnare du är mot möjlighetstänk utbildare talare föreläsare skribenter som väcker eftertanke att kunna förändra ord och handling i rätt riktning. Ju större chans har du att låta bli att din dröm just stannar vid en dröm. Oavsett hur du väljer ber jag dig låta bli att fördöma mig eller någon annan som styr våra steg mot våra drömmarsmål. Det är helt onödig energi att lägga då vi vet att mål och resultattänk är vad som skiljer en vinnare från en förlorare. Och det vinnande teamet vill jag iallafall tillhöra Åter till poolumgänge och delaktighet i mina drömmars resa. Kram À.

Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar