Samlar sommarljus & välmående sommarfötter

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-31 10:33

Sommarenpå verkar oss gott med ljuset som ger oss påfyllnad av massa massa energiSmile Man kan lagra energi helt enkelt. Egentligen inget svårt och möjligt för oss alla.Det handlar helt enkelt om att samla på sig av ljuset på samma sätt som att samla på sig god energi vareviga dag.
Samla på oss sommaren gör vi genom att vara i den och ta tillvara på de möjligheter som sommarvärmen och ljuset ger oss. Utesittande och tillvaratagande av ljusa kvälla, badande i sjöar och hav mm. Om vi flyttar ut så mycket som möjligt av våra aktiviteter när sommaren är här ja- då samlar vi sommarljutsenergi AUTOMATISKT- SMART VA?! Promenaden och löprundan ute istället för ppå ett löpband inomhus. Måltider ute- men visst kanske du inte har tillgång ens tillen balkong- ät mellanmå utomhus då! Ett grönt äpple på en bänk i 10 minuter- så smart!

Ja vad vi sen än vill är tillfällena många att ta tillvara- och samling av energi behöver vi!

Själv möter jag några trevliga damer idag som vill prova en "spakur" för fötter och ben på en timme. Utomhus gör vi detta idag och samlingen av sommarenergin blir samtidigt likaväl för dem som för mig!!Kiss Sommaren tar på våran hud, men det finns också många möjliga sätt att förebygga och och ta fram det vackra under sommaren på den. Så och för våra fötter och benKiss Nedan ser du vad jag sak guida damerna i och som agår att göra hemmavid på 20 min. Sköter du fötterna 20minuter regelbundet på detta sätt kommer du ha de silkeslenaste fötterna! Så smart investerad tid! Välmående fötter ger glada leendenKiss

Damerna ska först få bada fötterna med Mary Kays Satin smoothie hans scrub i doft av persika. 15 minuters fotbad med scrubben & hett vatten i. Därefter ev lite extra skrubbande med scrubben för tex extra torra hälar.

Vi återfuktar med Mary Kays alldeles outstanding avslappnande Energising lotion för ben o fötter. De som sedan vill efter vi har fikat får testa en alldeles fantastisk "summercombo" av Targeted action toning lotion och cc cream deep- resultatet blir bruna slankare ben- och det är oavsett benen är mer åt den vitare toningen innan än den bruna. Summer combo höjer upp ditt egna pigment och färgen blir lagom utifrån tonen du har på benen innan- FANTASTISK!! och väl värd att testa! Lack i sommarfina färger står så klart också på bortdet. Det kommer bli en lyxig stund lika väl för mig som för dessa damerKiss Och såååå enkelt att göra hemmavid och nu under sommaren utomhus! Så idag denna mulna söndag lyxar vi till fötterna och samlar ommarljusets energi samtidigt- SMART VAL!

Bokar in dig på sommarspa gör du via mail till mig HÄR & produkterna kan du läsa vidare om HÄR

Kram A.


Klänning i svart and the diamonds will look nice

jul 28
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-28 23:51

Åh här sitter jag fast att klockan har passerat midnatt. som den natt uggla jag är så går ögonen snart i kors. Dock några saker att fixa innan morgondagen och jag vet hur segstartad jag är- bättre att fixa färdigt nu och ägna morgonen till mitt ego. Yes, mitt ego startar dagen och den tiden är viktig för fortsatt god feeling av dagen. dumt att då konkurera med fix som kan trixas nu.

By the way har jag iallafall fixat seminarieklänning idag och skor- peppar peppar- men det känns bra och klart- 1 månad till seminariet- så yes- jag är ute i väl god tiod- GÖTT!! Lite glitter och lite svart - ja det får det va!Kiss

En ny dag imorgon påfyllning av produkter ska göras och nya bokningar ska styras upp och sen lite trevlighetr - japp- man får inte roligare än vad man gör sig- så gör dig väl så blir det kulWink

 

Visst är det snyggt med regnbågens alla färger.. på andra- på mig blir alltid svart bäst! Och frågan är - längtar jag tillbaks till svart långt hår igen..?

I vilket fall längtar jag tillbaka till storleken.. även svart funkar bäst som liten och nätt..Kiss Dax att sätta fokus mot tillbaka till rätt storlek och kanske följer svart hår med som bonus eller också stannar jag kvar i mitt numera bruna jag..

Nu väntar sängen!

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar