s

Samlar sommarljus & välmående sommarfötter

jul 31
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-31 10:33

Sommarenpå verkar oss gott med ljuset som ger oss påfyllnad av massa massa energiSmile Man kan lagra energi helt enkelt. Egentligen inget svårt och möjligt för oss alla.Det handlar helt enkelt om att samla på sig av ljuset på samma sätt som att samla på sig god energi vareviga dag.
Samla på oss sommaren gör vi genom att vara i den och ta tillvara på de möjligheter som sommarvärmen och ljuset ger oss. Utesittande och tillvaratagande av ljusa kvälla, badande i sjöar och hav mm. Om vi flyttar ut så mycket som möjligt av våra aktiviteter när sommaren är här ja- då samlar vi sommarljutsenergi AUTOMATISKT- SMART VA?! Promenaden och löprundan ute istället för ppå ett löpband inomhus. Måltider ute- men visst kanske du inte har tillgång ens tillen balkong- ät mellanmå utomhus då! Ett grönt äpple på en bänk i 10 minuter- så smart!

Ja vad vi sen än vill är tillfällena många att ta tillvara- och samling av energi behöver vi!

Själv möter jag några trevliga damer idag som vill prova en "spakur" för fötter och ben på en timme. Utomhus gör vi detta idag och samlingen av sommarenergin blir samtidigt likaväl för dem som för mig!!Kiss Sommaren tar på våran hud, men det finns också många möjliga sätt att förebygga och och ta fram det vackra under sommaren på den. Så och för våra fötter och benKiss Nedan ser du vad jag sak guida damerna i och som agår att göra hemmavid på 20 min. Sköter du fötterna 20minuter regelbundet på detta sätt kommer du ha de silkeslenaste fötterna! Så smart investerad tid! Välmående fötter ger glada leendenKiss

Damerna ska först få bada fötterna med Mary Kays Satin smoothie hans scrub i doft av persika. 15 minuters fotbad med scrubben & hett vatten i. Därefter ev lite extra skrubbande med scrubben för tex extra torra hälar.

Vi återfuktar med Mary Kays alldeles outstanding avslappnande Energising lotion för ben o fötter. De som sedan vill efter vi har fikat får testa en alldeles fantastisk "summercombo" av Targeted action toning lotion och cc cream deep- resultatet blir bruna slankare ben- och det är oavsett benen är mer åt den vitare toningen innan än den bruna. Summer combo höjer upp ditt egna pigment och färgen blir lagom utifrån tonen du har på benen innan- FANTASTISK!! och väl värd att testa! Lack i sommarfina färger står så klart också på bortdet. Det kommer bli en lyxig stund lika väl för mig som för dessa damerKiss Och såååå enkelt att göra hemmavid och nu under sommaren utomhus! Så idag denna mulna söndag lyxar vi till fötterna och samlar ommarljusets energi samtidigt- SMART VAL!

Bokar in dig på sommarspa gör du via mail till mig HÄR & produkterna kan du läsa vidare om HÄR

Kram A.


Klänning i svart and the diamonds will look nice

jul 28
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-28 23:51

Åh här sitter jag fast att klockan har passerat midnatt. som den natt uggla jag är så går ögonen snart i kors. Dock några saker att fixa innan morgondagen och jag vet hur segstartad jag är- bättre att fixa färdigt nu och ägna morgonen till mitt ego. Yes, mitt ego startar dagen och den tiden är viktig för fortsatt god feeling av dagen. dumt att då konkurera med fix som kan trixas nu.

By the way har jag iallafall fixat seminarieklänning idag och skor- peppar peppar- men det känns bra och klart- 1 månad till seminariet- så yes- jag är ute i väl god tiod- GÖTT!! Lite glitter och lite svart - ja det får det va!Kiss

En ny dag imorgon påfyllning av produkter ska göras och nya bokningar ska styras upp och sen lite trevlighetr - japp- man får inte roligare än vad man gör sig- så gör dig väl så blir det kulWink

 

Visst är det snyggt med regnbågens alla färger.. på andra- på mig blir alltid svart bäst! Och frågan är - längtar jag tillbaks till svart långt hår igen..?

I vilket fall längtar jag tillbaka till storleken.. även svart funkar bäst som liten och nätt..Kiss Dax att sätta fokus mot tillbaka till rätt storlek och kanske följer svart hår med som bonus eller också stannar jag kvar i mitt numera bruna jag..

Nu väntar sängen!

Kram A.


Skjut inte det du kan göra idag till imorn

jul 27
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-27 09:04

När det känns i hjärtroten - det är då vi gör - eller hur? När känslan är sådär stark så att tankarna på att vi inte skulle kunna är helt borttappade-ja då agerar vi som vi aldrig gjort förr och vi gör det i nuet. Ni vet nyfrälskelsefasen- allt annat förutom förälskelsen finns framför ögonen. Den känslan är så stark och så gränslöst effektiv- den får oss att göra det vi vill. Dock ska tiolläggas att smart kan vara att resultatanalysera- tråkigt ord- men iallafall- med nyförälskelsefasen i hjärteroten gör man ändå bäst i att checka att jag står för földerna av mitt agerande- en och annan kan ju ogilla min starka drivkraft och fart. Men bara jag själv är överrens med mig att detta är det rätta- så yes- känslan i hjärteroten leta efter den - dem  får dig att bli effektiv mot dina drömmars mål

Vad är det då som händer med oss när vi skjuter saker och ting till morgondagen? Ja, det undrar jag skarpt! För visst har du liksom jag en akilleshäl med saker som du allt som oftast skjuter till morgondagen även om du vet att du alltid ändå måste ta tag i att göra det.

Jag menar- kan man nyttja nyfärälskelsekänslan till att få undan pappershögar och kanske tom att få hemmet i nystädad look- eller kanske ska man nyttja känslan in i hjärteroten till att göra mer inkomstbringande aktiviteter så att tjänster kan köpas till det som skjuts på morgondagen?

 

Gel semi- matte Lipstick Poppy Please - sitter som smäck och kan göra vem som helst förälskad http://www.annelie.eng.marykay.se

Ska ta mig en funderare på vart min starka känsla inne i hjärteroten ska användasKiss, fast by the way blir det revisor besök idag- bra tjänst att inhandla för en entreprenör som jag som gärna inte gör papperSmile Skjut inte till imorn det du kan göra idag!

Kram A.

 


Kvinnlig intuition, havsdagar med kusin i minnet och nuet med new lipsticks!

jul 26
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-26 09:49

Den kvinnliga intuitionen gör sig väl påmind- den eegna känslan och tanken är i de flesta fall så rätt. Ibland handlar det mest om att låta tiden ha sin gång. Herre gud visst har väl du också tänkt att de vill jag NU och så har ingenting hänt, kanske har du tom blivit frusterad? I allafall har jag mängder av situatioiner i min historia när jag blivit det.. Men så..när jag väl har släppt tanken om nu- jag menar jag har fortsatt ha tanken på att jag VILL- men dock utan nu- också så- rätt som det är så har jag det jag vill eller upplever det jag vill- FANTASTISKT!

 

2 av 4 älskade actionhjältarKiss i fina sommarminnensmiljö

Badande kusinKiss

En veckas underbart strandliv vid havet har passerat och jag har definitivt njutit- När tom jag har havsbadat- tja- då är det värmebölja i vårt land!Wink Jag lockade tom med min kusin med man ut till havsluften. Härliga sommarminnen och idag är det arbetsdag- hade en tanke igår om att när veckan är slut och augusti är här- tja- då är sommaren över för detta året.. och ja- idag känns det som om sommaren redan nu är över för Brr! Kyla här idag- passar gott med arbete :)

Blandat bord med läppstift i fokus- Välkomna på provning!!Kiss

När man valt att arbeta som jag gör som entreprenör och som fristående hudvårdskonsult oh sales director för Mary kay- tja då ger det mig förmånen att kunna bestämma själv över ledga dagar och arbetande dagar. En livsstil som jag varmt rekomenderar! Jag har i mina dagar räknat semsterdagar- blivit "tvingad att ta semsester under en viss period som ej var mest passande för mig - har du varit i samma situation? På den tiden önskade jag att jag slapp undan den problematiken- idag flera år senare har jag tagit mig dit att jag kan ge mig själv ledigt när jag vill- bara jag utför mitt arbete där i mellan! En lovely tillvaro!

Dock ska nu fröken Eng ta sig en dusch och planera för dagens första faciels- faciels innebär att mina produkter provas under ledning av mig av 1-2 gäster oftast tjejer! Idag står våra nya fantastiska läppstift som medelpunkt på bordet enligt önskemål. Nya läppstift med en ny formula- en matt sådan som med det rika pigmentet ger 8 fina nyanser.  Gel- teknologin ger också silkeslena läppar och jag överdriver inte i det ordet! Jag är själv ingen läppstiftsfan- är mer förtjust i glans- dock detta läppstift sitter som smäck även på mina läppar utan att torka ut- I love it! Testa dem du också hos mig eller hos någon av mina fristående hudvårdskollegor inom Mary Kay. Hos oss kan du ALLTID prova de senaste produkterna Kiss Läs gärnma mer om de nya super läppstiften och övriga nyheter och produkter på in sida. Där kan du också läsa mer om arbetet som froistående hudvårdskonsult och självklart är du varmt välkommen att höra av dig med ev frågorKiss http://www.annelie.eng.marykay.se För bokning av tid för produktprovning: mail

Behöver jag skriva att sommaren är min favoritårstid..Kiss

Nu duschen!

Kram A.


Västkustens pärlor- vilka är de? Tips för ömma fötter

jul 23
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-23 09:47

Lördagshäng vid köksbordet-ska solen spricka fram eller inte? Det är just detta med den svenska sommaren som jag har en slags hatkärlek för. Dagar som igår - ett stilla hav varmt och bara lugn på en klippa- det är för mig att ladda batterierna. Förr med alla 4 actionhjältarna numera väljer de 2 äldsta och utflugna andra aktiviteter.. Dessa dagar är sommar! Dock att aldrig veta om det blir just över dagen eller dagar beroende på vad fröken väder hittar på är och förblir en ovisshet som bara är att acceptera. Det är mening med allt vissa saker tar det längre tid att förstå bara. Lägger en by på havet idag och inväntar fröken väders strålande för imorgon istället.


Havet sol och bad- Älskar't!!Kiss Vilket är ditt favoritställe vad gäller hav och kustremsa? Västkustenspärlor? Har du någon? Marstrand, Varberg, Halmstad..

Och meningen för dagen då istället för havsbad- tja- sovmorgon fotbad med gott skrubbande av bästa fotskrubben- bort med all död hud!, födelsedagsuppvaktning så tja- meningen med fröken väders mulna dag kan jag se att för mig få till detta i lugn takt. Havsbad tar sin tid och ibland från annat..Kiss

Idag hejar vi också på LIS P02 som spelar Bslutspel och final på Heden i Göteborg!! Grymt jobbat grabbar så kul!!!Smile


Bästa bästa för sköna fötter!!Smile

För den spelar match promenerar och står mycket eller som jag gör i nuet siterr med fötterna i blöt tipsar jag en fantastiskt avslappnande creme för ben och fötter: Mary Kay mint bliss enerising lotion for feet & legs - OUTSTANDING!! Bästa bästa för ben och fötter- jag njuter till fullo- mintdoften går liksom in i huden och gör mina fötter och ben avslapnade- ljuvlig känsla!! Idag blir det också nytt lack på tånaglarna- nån somrig färg som lockar fram solen tills imorn!Kiss Vilken tycker du är snyggast i min webbshop?


Njut av din lördag oavsett väder- det ska jag!

Kram A.


Tacksamheten - en ledstjärna.

jul 19
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-19 23:17

Ibland behöver vi alla stanna till och andas in tacksamheten. Tacksamheten över att vara här och nu . tacksamheten över att ha männsikor runtomkring mig som stödjer respekterar och glädjer sig tillsammans med mig i mina val i livet. Tacksamheten över att ha ett fantastiskt fint tak över huvudet - Tacksamheten att vara mamma till 4 fantastiska tjejer. Tacksamheten över att vara modig nog att ta mig tid till att känna tacksamheten.

Ibland blir man också påmind.. på ett eller annat sätt att vi har mycket att vara tacksamma över..


Oavsett om du gillar mig eller inte- så är jag liksom du och andra lika ofullkomliga som fullkomliga- med övning i tacksamhet är det enklare att se godheten hos en mötare istället för tvärtom..

Tacksamheten - en ledstjärna - tar du dig tid till att känna den- kan den leda dig much more framåt och motsats - att hoppa över tid för tacksamhet- tja- risk för bitterhet avund och stillastående liv.

Tacksamheten är grunden i den goda känslan inom oss-och ja känslorna leder oss i vårt beteende så ni förstår säkert själva - känn tacksamhet och låt dig ledas mer rätt än åt fel håll. Att slänga tid på de som inte är det vi inte har eller de som inte vill- bortkastad tid!

Att bensinkortet fanns innanför dörren till min våning fanns ingen tvekan om- frågan var bara vart??? Var skulle jag leta- och då var jackor och väskor genomgångna.. Som ett brev på posten såg jag sen den missade väskan .. och däri kortet.. ( kanske skulle minska antalet handväskor..Wink) Tacksamheten över tacksamheten att att jag satte mig ner och kände min tacksamhet gav resultat direkt och i samma veva - några betydelsefulla ord i ett medfdelande.. Ja, jag övar gärna vidare in i tacksamhetskänsla - jag tror på den som ledstjärna!

3 tacksamhetpunkter i min "måbra bok idag" avslutar dagen

* Jag är tacksam över att vara jag
* Jag är tacksam över att vara mamma till mina 4 tjejer.
* Jag är tacksam över lusten att skriva

Kram A.


Projekt röjande, och hud - numera utan acne mår gott med bästa skydd!

jul 17
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-17 12:49

Den blågrå himmelen kan påverka sinnesstämningen avsevärt - det är ju juli månad! Och av någon anledning så finns det få fröknar som har så stora förväntningar på sig som fröken väder har. Så jäkla dumt- Vi människor har aldrigt och kommer aldrig kunna påverka fröken väders infall. Däremot kan VI ALLA påverka hur vi förhåller oss till hennes infall.
Jag är den sanna optimisten vad det gäller sommar värme sol och havsbad. Och jag vet att det kommer komma varmare temperatur än vad nuet bjuder på i mina trakter. Och tills dess så kan jag bädda ner mig alternativt ta tillvara möjligheter att göra det som passar bäst när regnet hänger i luften. Jag gaderobsröjer! Och jag lägger ut till försäljning- herregud så dumt att slänga hela ting! Facebooks alla köp och sälj sidor/grupper är verkligen såååå bra! Snabbt och lätt byter mina saker och kläder ägare. Och det är också lika enkelt för mig att investera i nytt..Wink

 


By the way- looken idag rengjord och återfuktad med MarY Kays timewise serie skyddad mot tekniken strålar och smuts- som bägge tidigare skapat många utslag/finnar på min hud-dagserum och cccream- En heldag i gaderoberna och tofsarna sitter på ända men huden mår som alltid sååå gott numera med bästa rengöring återfukt och skddKiss Har du aldrig tidigare testat Mary Kays produkter har kanse problemhud som du aldrig tidigare fått rätsida på- eller vet du nån- tja maila mig: annelie@annelieeng.se Mary Kays produkter har gett mig min hud tillbaka!

Mina tjejer kommer inte leka med leksaker mer så yes, gaderobsröjandet är bara början- förrådet ska få sig en genomgång också! Vi har säkerligen massvis där också som gör mitta hos någon annan.

Visst är det ibland tunga steg att ta för att sätta igång projekt röjande- DOCK genererar dessa i mott fall väl investerade timmar och steg till en grymt go känsla-. Herre gud det är som om jag lättat 10 kg och att hemmet har blivit luftigare och 10 m2 större.
Och sn mina vänner när solen kommer tillbaks- ni vet när fröken väder bjuder på sommar- tja- då är jag redo att kunna njuta ordentligt. Det kallas belöningssystem och är ovärdeligt till att få gjort även tråkiga saker som röjande.

Leksaker och väskor- intresserad av något? De finns på köp och säljsidor på facebook .. eller också kan du maila mig: annelie@annelieeng.se

Tack fröken väder för att du är flexibel nog att vara ett ypperligt gott verktyg till gaderobsröj denna helg Kiss

Kram A.

 

 


Oständigheternas träsk finns alltid runt omkring oss, dags att kasta loss?

jul 13
Skrivet av: Annelie Eng 2016-07-13 10:18

Oständigheternas träsk finns alltid runt omkring oss och vi har alla ett val och ansvar hur vi förhåller oss till det. Antingen drar vi lärdom eller också fastnar vi i träsket. Oftast kanske vi fastnar i omständighetsträsket utan medvetenhet. Vi tycker att vi gör saker för att vi önskar att vi gjorde det, men sitter fastkedjad av de gamla ständiga omständigheterna som varit samma sen urminnes tider! Först när vi vågar vara modiga och faceatanken av vad vi egentligen vill och vad vårt önskade lärge är, kan vi lossa på kedjorna till omständigheternas land.
"det kan inte jag för ja..." Visst har du tänkt så någon gång? Omständigheten behöver inte ens vara sannn för att kedja dig fast..

Lossa lite lätt på tänket är mitt tips.. låt säga att du kan vad skulle du göra då.. Ju mer du tänker att du kan- ju mer klarar du och ju mer omständigheter kan du soppa bakom dig istället för att fästa på dig!

En gång tode jag inte att hudvård och kosmetik var en bransh för mig att arbeta i. Oavsett hur kul det må vara så var min sanning att persikohy krävdes som inträde i den branschen. Min omständighet - min acne gav mig icke inträdesbiljett och jag satt fast i omständigheten av att jag inte kunde..

Många år senare vet jag så väla att

jag kan.. Mitt arbete som fristående hudvårdskonsult inom Mary Kay och också Sales Director har förutom mycket kunskap inomområdet ksmetik och hudvård också bjudit mig på en personlig resa. MMin tanke om att inte kunna har byts ut mot jag kan och därmed kan jag.
Se på dig själv- vilken omständighet sitter du fast i - jag kan inte, jag har inga pengar, jag är för gammal jag är för ung jag har småbarn.... mm
Tänk som att du är fri från den tanken- jag kan jag har pengar jag är i lagom ålder, mina barn ger mig påfyllning tex och du kommer stega dig mer och mer ifrån din omständighet till nya marker. Göd dig och de sedan väl- så att du stannar och tar dig vidare istället för att backa tillbaka och börja stampa i träsket igen.
Förhåll dig väl- det lönar sig!Kiss

 

Igår mingel afton med fotbad och spaprodukter idag adminförmiddag kundbesök och sedan tjejsnack. Yes jag kan och jag vill jobba inom hudvård och kosmetik idag. Branschen är kul och mitt arbete bjuder på omväxling. Mitt acneärriga ansikte- jo, det finns kvar men omstänfigheten i det har jag vänt till tanken resurs- och tänk vilket verktyg och god hjälp yill föreläsningar det nu har blivit! Förhåll dig väl- det lönar sig!

Kiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar