Happy new year med nytänkande

dec 31
Skrivet av: Annelie Eng 2016-12-31 09:31

Bara timmar återstår av 2016. Och strax ligger ett nytt 2017 framför- spännande! Jag har aldrig tyckt att just nyårsaftnar varit något speciellt. Däremot att from imoron vara i början av ett nytt år tycker jag är häftigt! 

Ska du ge nyårslöften? I så fall för att?

Att ta med sig det bästa in i någonting nytt och lämna det mindre bra därhän- är en bra sortering så här i årsskiftning. Jag tror också att det där som varit mindre bra under 2016 - de där situationerna när din änsla inte varit med. De där sitiationerna när du "krocat" med andra människor de är vitiga att ha med som en resume av the past. Först när du funnit ditt egna ansvar i dem kan du staka ut nytt handlande och nya vägar i ditt egna handlingsansvar. Frågan är om de kanske är viktigare att ta med, än det bästa..

Nytänkande kan även den bäste behöva- och ibland krävs det sin streching för att få till de rätta tankarna. Att sen aktivera sig därefter ja- det krävs sin övning och sitt mod..resultaet med en god känsla ihamn är nog så skön och värd den energin som processen tog. Återigen rekomenderar jag coaching för att få till nya tankar nytt agerande och nya goda känslorKiss

 

Jag är redo för det nya årets början- så redo som jag kan bli. Nytänkandet finns liksom glädjen,harmonin & spänningen att vara på väg i det nya. 

Blickar jag tillbaks över 2016 kan se massor! Situationer människor och lärdomar som jag med tacksamhet bär med mig. Jag har lärt mig såååå mycket under 2016! Tack!

Historien stannar och vi kör vidare! 

Låt nytänkandets vindar följa dig!

"You are good enough to to do what you want and love"Kiss

Happy new year!

Kram A.


Coaching för den utvecklingsbenägna

dec 30
Skrivet av: Annelie Eng 2016-12-30 09:57

Tar en kaffepaus i jobbdagen och läser ett blogginlägg riktiat till våra tonåringar. Så många kloka ord i det inlägget. Jag har två ationhjältar i dessa tånårsåldrar. Men inlägget får mig också att tänka på oss vuxna. Att våga vara sig själv - vågar vi alltid det?

Jag tror att den jämna balansen mellan självkänsla och självförtroende kräver sin övning och sitt vårdande. Släpp aldrig din egna jämna balans i sikte. Vårda dig väl. Det finns så många trix och ideer att vårda med. 

Att varje dag ställa sig framför spegeln i sitt nyvaknade jag och titta sig själv i ögonen säga till sig själv "Jag är fantastisk" 5 ggr. Varje dag! Det ger en god dos till hjärnan att se ditt fantastiska jag!

Bestäm dig för att GE ett berömande ord till alla du möter idag.

Ja de små trixen är många och kräver inte så mycket tid. Ju mer du vårdar dig själv ju mer slipper du framhäva dig själv i ett jag som inte är du. Det gäller både tonåringar och vuxna.

Idag - dagen före nyårsafton och ett ypperligt tillfälle att starta med nya rutiner i sitt vårdande av sig själv. Låt det nya året börja med godhet och nytänkande. By the way, coaching är ett fantastiskt verktyg till att komma ifatt sig själv i både vad man vill och kan och också i sitt välbefinnande! Use it!

Happy new year!Kiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  november 2018  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar