s

Svart festblus - länk här i - och dagen med telefonsvart

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-31 20:51

Jag må ha svart som favoritfärg och älska svarta festliga kläder som partyblusen i mitt föra inlägg- finns HÄR Men det finns vissa favoritsaker som bör hålla sig ifrån den svarta färgen..
När telefonen strular ni vet man ser inte avsändare och och man ser inte bilder- tja då kan det vara ett tecken på att nått större kommer att hända..Sealed Efter en strulande tid så färgades skärmen på min telefon svart och var stendöd- jag menar stendöd .. Ja mina v'änner i nöden prövas man- förr har jag blivit skogstokigt irriterad - men det är just det- irritation liksom andra tillstånd löser inte någonting.
Så även om irritationen gnagde i bakhuvudet och ville ta över så fick den inget fäste. Jag är nte benägen att låta den känslan ta överhand helt enkelt- jag är mer benägen om att hitta möjliga lösningar. Så telefonen fick vara i sin svarta svepnat och jag var i min arbetsglädje.  Så mycket bättre val. Dock blev det utrymme under kvällen att kontakta phoneix- och yes- kanske var det magi , vad vet jag men det svarta blev rörligt och levande om än opålitlig. Målsättningen är nu att rädda bilderna - sen så kan den svartna igenSmile Så svart i alla ära- Min iphone vill jag allt ha mer liv i.Smile

Dags att börja förbereda sig på en ny telefon- 7 el 6 ?

 

Finaste Göteborg bjöd på en heldag idag- och arbetsmiljön var mycket god. Även en spåvagnstur bjöd dagen på och jag tycker allt att det är något visst med att åka spårvagn- det ger mig en good feeling.Kiss

 

Sumerar dagen och känner mig lyckligt lottad genom dagen.

Kram A.


Släpp förväntan , coolaste party blusen från Nelly!

jan 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-30 22:21

Dra mig baklänges vilken bonusglädje som kan komma när man minst anar det!!Kiss

 Längst ner hittar du den finaste cooalaste partyblusen ever- svart såklartWinkKiss Direktlänk under bilden.Smile
Den där övningen i att låta bli att lägga förväntan på någon annan gör sååååå mycket gott.Kiss Att lägga en förväntning på en annan människa ger större möjligheter till egen besvikelse- så sant på kommet av den som kom på det. Att stället, återigen arbeta och utveckla sig själv, och även här kräver det sin övning, Att låta bli förväntan på någon annan. 
Att jobba sig fri från förväntan skapar en slags inre frihet och lättnad som i resultat ger en sån otrolig möjlighet till glädjebonusar. Tänk att få de där orden och gesterna av godhet utan att du väntar på dem och ser dem som självklara-Vilken skillnad på känsla!!!KissKiss Det blir rejäl bonus i påfyllnad av god energi inombords och ditt personliga jag växer rejält.
Det är så enkelt att lägga förväntan på någona annan efter sin egna världskarta och just enkelheten i detta skapar risk för dumdristighet, besvikelse och dömmande i dig som person istället för just en växande människa på lärande genom livet mer fylld av bonus glädje.Smile

Rhodos, några år tillbaka i tiden men ett gott minne att fylla sig medKiss

En helt vanlig grå januari måndag som gav fantastisk bonus iform av underbart glädjande ord, aktiviteter, nya uppdrag & bokningar. Djupt tacksam över dagen som var utan förväntan men som gav tiofalld - ska jag nu vila ögonenKiss Herre gud så bra det kan bli när man lär sig lägga fokus där man skaWink

Missa inte din bonus från mig- Enkelt kan du klicka dig in på snyggaste partyblusen - i samarbete med Nelly.com

PARTY BLOUSE

DIREKTLÄNK


Ellos rabatt och I did it ger god känsla

jan 29
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-29 22:07

Den där bästa känslan som kommer av tanken I did itKiss Har du känt på den? Känslan som kommer av att man själv har fixat sitt resultat. Vad andra gjort eller inte gjort har inte med saken att göra utan det man själv har gjort har gett känslan. I did it känslan är såå gudagod att känna! Det är en bedrift att ta sig till den och låta bli att falla till föga för frestelsen att fastna i omständigheternas träsk. Ni vet träskaet där man skyller på en dena en den andra, situationer och annat strunt och därmed missar hela poängen med att fixa till I did it känslan för sin egna skull.

Extra bonus till er läsare denna söndagskväll med ny vecka väntande Jag har fixat och trixat sponsring av Ellos- ALLA mina Instagramföljare kan nu handla Elloshome purfärska vårkollektion till 20% rabatterat pris!!! Rabattkoden nås på länken i min profil på instagran och profilen når ni här Det lönar sig att följa mig Kiss Skynda er in på länken och shoppa loss med koden så kul start för ny vecka. Vårfint hem står i fokus!Kiss  

Extra kul är just detta samarbete med Ellos då jag har handlat på Ellos sen barnsben- jag kommer väl ihåg hur kul det var när Ellos katalogerna kom på posten och jag satte mig med den och drömnde mig bort. När sen mammas beställning kom var det som rena julafton! Alltid bra produkter och kläder! Så grattis till er mina läsare som nu utnyttjar denna prisvärda kupong!

Kram A.


SKAM - bästa citat på bästa tröjan!

jan 29
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-29 12:28

Nu har vi definitivt SKAMfeber i den här familjenKissSmile I går kom coolaste tröjan på posten till ena actionhjältenSmile 
Beröm till vårt grannland Norge och deras denna tv-serie SKAM- alltså jag kan förstå att alla ungdomar är som tokiga i serien. Detta inkluderat mina två actionhjältar här hemmaSmile Och budskapet är sååååå bra och coolt! Igenkännande faktorn för ungdomar är hög skådespelarna charmiga och situationerna som de ställs i är trovärdiga. Det skulle lika gärna kunna utspelas på deras egna skola.Och jag som vuxen och förälder tycker också att serien är suveränt bra. Den vinklar alla möjliga och ibland omöjliga problem situationer bakrunder och annat som faktiskt finns där i likaväl tonåren som i övriga livet. Det finns alltid en människa bakom allt handlande och vi andra har inte alltid någon kunskap om den personens bagage. Det visas mer än en gång i serien och nog så viktigt att förmedla till oss alla. I vuxenvärlden finns det idag nog med dömmande personer att vi inte behöver unga som ställer sig i det ledet så småningom. 

Coolaste tröjan beställd från Kosegruppa.se grym kvalite och bästa Skam citatet på!

SKAM- sevärd serie även för vuxna!

Kram A.

 

 


Inspiration & motivation Snygg rabatt på kläder till ökad träningsmotivation!

jan 28
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-28 20:48

Inspiration- Vad inspirerar dig till din egna motivation till att göra vissa saker? Jag kantex ta en sväng till Ikea och låta mig inspireras till att få igång motivationen till att ta tag i det där  finliret i mitt hem. Alternativt kan jag vissa dagar greppa en bok och låta mig inspireras av huvudpersonen i ett literärt mästervek likaväl som jag kan få motivationen att flöda av en inspirerande bok med mental utveckling. Det finns också människor som inspirerar mig stort.

 

Inspiration till nytt ljus och nytt mys- Ikea har allt- lampor och kuddar i vårsnyggt- bilder från idag

 

Kan utmaningar vara inspirerande ? Jag tror det. landsvägskörningar är för mig inte lika insprationsfyllda som statskörningar. Herregud vilofotöljen ska ju vara en belöning och inte en ständig sittplats.

Det är också när 10-öringen trillat ner till vad som ska offras för att vinnas som inspirationen också kan ge resultat iform av motivation till agerande. Förutsatt att man själv har identifierat att det som ska göras är värt att göra för att vinna det som kan vinnas. 
God inspiration ligger måga gånger i att se baksidan av myntet och kunna sammankoppla rätt framsida till det. Framsidan är ju inget utan sin baksida.

Jag tror också att vi själva också har ansvar att vara öppna till att finna den inspiration som kan föra oss till motiverat läge till utförande. Den jämna balanden mellan tid energi och pengar och önskat läge.

 

CHECK INSTAGRAM!!! Klicka HÄR och du kan handla neonset med 15% rabatt som min läsare!!!! https://www.instagram.com/annelieeng/ Och klicka på länken i min ptrofil! Inspiration till träningsmotivation- thats it!! I love it- så snyygt!!

 

Om jag vill att konditionen ska öka och hälsan ska bli godare får jag jämföra om det är mer värt för mig att hoppa i träningskläderna och röra på mig och ta tiden ifrån soffläget.. kanske finns också offrandet av pengar i detta om jag ska gå på gym att träna.. kan jag då koppla detta offrande - denna investering av tid energi pengar med målet godare kondition och hälsa - det önskvärda läget- Tja då har jag den motivation som krävs för att starta. Och ibland kanske det är precis tvärtom- en aktivitet måste kanske offras för lugnare tempo- soffläge för att det önskade läget- godare hälsa ska infinna sig och tja- då är det de rätta. 

Insprerar dig till motivationKiss Le åt det dig själv Kiss

Kram A.Taccos på nytt sätt- Såååå gott!!!

jan 27
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-27 23:24

Fölerbarns mamma och också ensamstående sådan under många år har bidragit till at middagsbordets uppkomst finns som en naturlig syssla i vardagen för mig. Känns det igen?  Inte alltid en roligastye syssla med fyra barn som äter olika.. Dock ett slags måste som bara ska genomföras. Ju äldre barnen har blivit ju skönare att kunna få hjälp i köksregionen.Numera blir det tom lagade middagar här hemma UTAN min hjälpande hand- En macdator i fokus kan göra gudagott för mycket!Kiss

Mycket gott taccosbord hos en utflyttad dotter var fantastisk gott- och inte vilken taccos som helst! Check!!Kiss 

Falafel, kornfärs, babyspenat, lök & tomatröra fetaost guackemole hemmagjord vitlökssås och färsk koriander- FANTASTISKT fräschst nyttigt och guda gott!Kiss

En tacksam moder fick sätta sig vid dukat bord och lärde nytt.. denna taccos kommer bli våran taccos här hemma framöver- bort med alla påsmixar och fram för mer naturligt- sååååå gott!

Att sen en liten minsting höll på att skrämma mig nerför trapporna .. tja.. det är en annan historia..Kiss

Den tacksamma moder ska nu sova!

Kram A.


Yehaa- finaste i hemmet med jotexsamarbete!

jan 26
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-26 10:13

har du liksom jag ett "rörligt hem. Jag menar både tonåringar och vuxna som rör sig runt äter och duschar i hemmet. Och kanske har du som hemma hos oss att emellanåt är den minsta aktivitete att plocka undan.. Tiden är begränsad tycker vi alla och det där med att prioriter kan ibland vara svårt. Dock med Mac i fokus har initiativen till både iordningplockande matlagning och tvättande blivit fler - vilket är superkul och skönt!!Kiss

I vilket fall så används vårt hem- vi sitter i soffan och äter till tv:n och ibland sölas det . Kuddar och filtar i soffan används. Och nu är det snart vår- vilket ger iallafall mig en god känsla av att vilja förnya lite i färgväg. Grått vitt och svart är basen - så bra färger att kunna matcha i princip allt i färgväg på filtar och kuddarKiss

SÅ DÄRFÖR HAR JAG HÄR ETT SUPERERBJUDANDE TILL DIG SOM LÄSARE: ETT SAMARBETE MED JOTEX SOM RÄCKER FRAM TILL SÖNDAG 29/1.

GÖR så här: Gå in på Instgram leta upp min profil : annelieeng, följ, klicka sen på länken som ligger i min profil och du når rabattkoden som  ger dig 30% rabatt på en beställning hos jotex!!! Gäller tom söndag!!

Nedan ser några av mina favoriter som jag har checkat in på jotex sida.KissKiss

Visst gör denna rosa filt våren..Kiss

och ihop med denna kudde med finaste värdeorden påKissKiss

Grått och vitt favoriter! Perfekt erbjudande ovan att förnya sitt hem till vårfint Kiss 30% rabattkod finner du i länken på min profil på Instagram annelieeng

Let the springtime come!

Kram A.


personlig utveckling - att se det goda hos dem du inte tänker som goda

jan 25
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-25 15:35

Funderar över det där att vi människor många gånger blir mer ihågkomna av andra för det där "felande" steget vi tog istället för alla de andra med godartade stegen.. Är det inte märkligt att vi många gånger väljer att både gotta oss i andras olycka som att fokusera på andras fel istället för det bästa hos sin omgivnig. Egentligen är det först när vi dött som det mer med automatik blir fokus på det bästa som vi gjort- 2016 är vi fortfarande styrda i tänket av den "oskrivna lagen" att inte prata illa om de döda..

jag tror att om vi själv väljer att lägga fokus på det felande steget hos en medmänniska så blir vi själva de största förlorarna. Vad tror du?

Jag menar historien bjuder förmodligen på såååå många bättre och godare steg från din medmänniska än det felande steget som du ältandes låter din bedömning av vedebörande formas av.

Att gå utanför boxen i detta är att för varje negativ tanke du tänker om en annan person- kostar det dig 3 goda tankar om personen- Vill du växa extra mycket i din personliga utveckling säger du berättar du dessa 3 positiva tankar om henne/honom för just henne/honom. 

Du bevisar helt enkelt för dig själv att du är modikg nog att släppa gammalt skräp, kan skapa nytänk, kan agera därefter för både din och andras godare utveckling- VISS ÄR DET SMART!!!!Kiss

Har du en hel massa männsikor i din närhet som enligt dig gör eller säger fel, så har du världen bästa bana till personlig utveckling som ligger framför dig- bara att sätta igång!!Kiss

Att se det goda i de som vi spontant låter bli att se det goda hos, är just vad både vi och dem behöver. Och såklart ger det osckså bästa bonusutdelningen vad gäller personlig utveckling! Get started!Kiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg en livsstilsblogg omlivet mitt i livet som entreprenör/coach & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  april 2021  >>
tiontofr
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

View posts in large calendar