Svart festblus - länk här i - och dagen med telefonsvart

jan 31
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-31 20:51

Jag må ha svart som favoritfärg och älska svarta festliga kläder som partyblusen i mitt föra inlägg- finns HÄR Men det finns vissa favoritsaker som bör hålla sig ifrån den svarta färgen..
När telefonen strular ni vet man ser inte avsändare och och man ser inte bilder- tja då kan det vara ett tecken på att nått större kommer att hända..Sealed Efter en strulande tid så färgades skärmen på min telefon svart och var stendöd- jag menar stendöd .. Ja mina v'änner i nöden prövas man- förr har jag blivit skogstokigt irriterad - men det är just det- irritation liksom andra tillstånd löser inte någonting.
Så även om irritationen gnagde i bakhuvudet och ville ta över så fick den inget fäste. Jag är nte benägen att låta den känslan ta överhand helt enkelt- jag är mer benägen om att hitta möjliga lösningar. Så telefonen fick vara i sin svarta svepnat och jag var i min arbetsglädje.  Så mycket bättre val. Dock blev det utrymme under kvällen att kontakta phoneix- och yes- kanske var det magi , vad vet jag men det svarta blev rörligt och levande om än opålitlig. Målsättningen är nu att rädda bilderna - sen så kan den svartna igenSmile Så svart i alla ära- Min iphone vill jag allt ha mer liv i.Smile

Dags att börja förbereda sig på en ny telefon- 7 el 6 ?

 

Finaste Göteborg bjöd på en heldag idag- och arbetsmiljön var mycket god. Även en spåvagnstur bjöd dagen på och jag tycker allt att det är något visst med att åka spårvagn- det ger mig en good feeling.Kiss

 

Sumerar dagen och känner mig lyckligt lottad genom dagen.

Kram A.


Släpp förväntan , coolaste party blusen från Nelly!

jan 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-01-30 22:21

Dra mig baklänges vilken bonusglädje som kan komma när man minst anar det!!Kiss

 Längst ner hittar du den finaste cooalaste partyblusen ever- svart såklartWinkKiss Direktlänk under bilden.Smile
Den där övningen i att låta bli att lägga förväntan på någon annan gör sååååå mycket gott.Kiss Att lägga en förväntning på en annan människa ger större möjligheter till egen besvikelse- så sant på kommet av den som kom på det. Att stället, återigen arbeta och utveckla sig själv, och även här kräver det sin övning, Att låta bli förväntan på någon annan. 
Att jobba sig fri från förväntan skapar en slags inre frihet och lättnad som i resultat ger en sån otrolig möjlighet till glädjebonusar. Tänk att få de där orden och gesterna av godhet utan att du väntar på dem och ser dem som självklara-Vilken skillnad på känsla!!!KissKiss Det blir rejäl bonus i påfyllnad av god energi inombords och ditt personliga jag växer rejält.
Det är så enkelt att lägga förväntan på någona annan efter sin egna världskarta och just enkelheten i detta skapar risk för dumdristighet, besvikelse och dömmande i dig som person istället för just en växande människa på lärande genom livet mer fylld av bonus glädje.Smile

Rhodos, några år tillbaka i tiden men ett gott minne att fylla sig medKiss

En helt vanlig grå januari måndag som gav fantastisk bonus iform av underbart glädjande ord, aktiviteter, nya uppdrag & bokningar. Djupt tacksam över dagen som var utan förväntan men som gav tiofalld - ska jag nu vila ögonenKiss Herre gud så bra det kan bli när man lär sig lägga fokus där man skaWink

Missa inte din bonus från mig- Enkelt kan du klicka dig in på snyggaste partyblusen - i samarbete med Nelly.com

PARTY BLOUSE

DIREKTLÄNK


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar