Kunskapens val

mar 29
Skrivet av: Annelie Eng 2017-03-29 21:48

Jag känner människor som beklagar sig för allt och jag känner människor som aldrig fäller en klagan, hur ansträngande livet än kan vara för dem. Visst är det märkligt? 
Jag är inne på en andra utbildningsvecka- heltid pendlande. tonårsungar på hemmaplan.. Mina funderingar under dagarnas pendlande gått till alla oss ensamstående mammor som arbetar heltid och hemmavid har ansvar över barn som ensam vuxen i vardagen. Vi är ett enastående släkte! Att vara ensamstående med barn i vardagen är som att driva ett företag- Alla yrkesroller ingår- inköpare lagerarbetare- chaufför-ekonom- kock osv- samtidigt som vi har våra vanliga arbeten. Grymt jobbat alla enastående singelmammor!!KissKiss

Jag tror på bredden av kunskap och valet av det jag gör dessa veckor bygger på väl medvetet val. Jag tror också på att känslan leder oss rätt. Att låta den egna känslan vara en god och väl vägvisare gör att det kloka valet ligger hos dig själv och ite hos andra. Ingen annan kan leda dig så rätt som du själv- Vi andra ska istället vara stöd stöttning och pepping i ditt egna val- det är då valen blir de bästa för den egna utvecklingen och potentialen. 
Jag är glad och tacksam att jag haft och har modet att öva mig till att lyssna på min egna känsla. För det kräver sin övning och regelbundet arbete att våga vara modig att lyssna på sig själv. det är då man övervinnan rädslan för att den egna känslan inte är den rätta.Kiss 

Att bredda sina kunskaper är bra - även om det för stunden kräver sin energi. 

Tacksamt är att en dag som denn amed lååång dag av lärande komma hem till färdig middag-och god fisk dessutom! Bara att sätta sig att äta! Tack mammaSmile

Nu tar vi igen oss i soffan med våra digitala enheter- jag fixar kundmail och beställningar, barnen fixar skolarbeten samtidigt som vi myser i soffan. Och strax är det läggdax. Dagarna är varken längre eller kortare i nuet- det är bara jag som prioriterar annorlunda. Ni vet vi har alla ett val att stoppa in det bästa innehållet i vår egna tid Kiss

 

Imorn kör vi igen- barnen och jag- mot mer kunskapKiss

Kram A.


Med en tavla av ord säger du allt

mar 27
Skrivet av: Annelie Eng 2017-03-27 22:12

Med mars månad börjar födelsedagsbarnen bland mina nära och kära. Vissa år har det firats flera födelsedagsbarn per vecka. Och med födelsedagsfirande kommer också paket och presenter. Även om jag älskar presenter, så är det ibland lika svårt att finna den där pefekta gåvan att ge bort, lika väl som det kan vara såå svårt att komma på något att önska sig. Det är kul att ge och också mycket roligt att själv föräras en överraskande paket.Visst kan tyckas när man är 50 att allt är onödigt att jag har allt. Visst kan tänkas att det ligger lite i det- dock älskar jag ändå den där överraskande känslan av att någon uppvaktar och överraskar mig med present.  

En klar favorit förärad i tanken till den där omtänksamma kollegan som hör av sig till dig när du minst anara,för att kolla hur du mår, den där kollegan som alltid bjuder på en hjälpande hand, den där bästa kollegan som vill dig väl- visst är tavlan perfekt att överraska henne med?

Har du också någon eller några som du vill överrska med present framöver. Eller kanske vill du överraska dig själv? Nedan har du världens finaste tavlor- såååå fina och såååå tänkvärda. En riktigt fin persnlig gåva att överraska någon när och kär med. Du designar alltså tavlan själv av ord. Antingen väljer d någon av de redan färdiga designer som finns på sidan och stoppar n årtal namn eller annat ord som gör talan peronlig till person. Eller ocså kan du faktiskt designa en helt egen personlig ordtavla! Sååå coolt!!

Tavlan blir ju som en alldeles fantastisk affirmation att värje dag få input från till att stärka sitt fantastiska jag- fantastiska ord på en personlig fantastisk gåva! den bästa överraskande presenten helt enkelt! Vem designar du en tala till?Kiss 

Sponsrat inlägg i samarbete med taveldesign.seKiss

Kram A.


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar