Hem ljuva hem & så här vill jag klä mig i vår!

apr 30
Skrivet av: Annelie Eng 2017-04-30 07:37

Valborgsmässoafton idag. Våren ska nu vara här på riktigt- eller hur? fast minnet säger mig att det är många valborgsmässoaftnar som vinterjackan åkt på.. Fast jag har också minnen från min ungdom med extrem valborgsmässovärme och sommarshortsen på- så det där med "aprilväder" talar för sig själv när det gäller denna dagen. Och imorgon är det ny månad- med bara sol och värmeKiss

Ett ännu ljusare minne är valborg för 6 årsedan, då vi flyttade in i vår centrumlägenhet. En valborg fylld av flyttkartonger, och mitt i allt uppdukat middagsbord för stora och små. De flesta av flyttkartongerna är upppackade, men de finns allt några som är kvar.. Visst är det märkligt 6 år senare är innehållet varken upppackat eller slängt- hem ljuva hem. Att slänga hela ting går bort för mig, och minnet sviker mig vad som är i, så tja de där kartongerna får stå kvar ett tag tillKiss

Valborgsmässoelden och sjunga in våren- vid fin väderlek en trevlig aktivitet, och vid regn och rusk- hujeda mig! På valborgsmässoafton vill iallafall jag, likt Astrid Lindgrens Madicken ha både vårskor och vårkläder på! Nedan ser du mina vårfavoriter- direktlänkarna under bilden och du kommer till prislappen och kan också klicka hem dem enkelt- Svart och guld- yehaa! Till det funkar fina pasteller som puderrosa och ljusblått- URSNYGGT till ett par slitna jeans- eller vad tycker du? 

Vilken av mina vårfavoriter på bilden tycker du är mest prisvärd? Berätta gärna i kommentarsfältetSmile

Och jag måste säja det igen- det där med lediga dagar och ställa klockan- gå upp egen tid i ettsovande hus- I really love it- det gör min dag liksom, Då spelar varken halvkassa telefoner eller annat någon roll. Att vara ett med sig själv en vaknande morgon i en nyvaknad stad- WOW!

 

VÅRTRENDER

Striped Bag | Earrings | Sunglasses | Black Jeans | Jeans | Black Top | Blazer | Blue Frill | Pink Twist

Välkommen vår & grattis säger vi idag till vår konung!

 

Kram A.


Livepodcast med Wahlgren och Wistam- galet kul!

apr 26
Skrivet av: Annelie Eng 2017-04-26 23:58

Om du någon gång har lyssnat på Wahlgren och Wistams pod och gillat vad hört?- Tja då förstår du säkert att jag har skrattat näst intill konstant i 2 timmar. Wahlgren och Wistam levererade enligt förväntan en riktigt kul livepodcast på Lorensbergsteatern i Göteborg. Faullsatt med stor majoritet kvinnor i publiken gav de av sig själva sitt liv och sina erfarenheter på samma sätt som när man lyssnar i lurarna.Vardag och glamour blandas på ett galet bra och roligt sätt ur alla tänkbara och otänkbara situationer från livet. För mig mig har Wahlgren och Wistam stort underhållningsvärde-För dig med??Smile Har du inte inte lyssnat- Då är det dax!Kiss

Att jag har väninnor som oberoende veckodag tar tillvara de möjligheter som bjuds för att uppleva trevlighter- är en stor förmån! 

 

Redan innan föreställningen infann sig glädjen och skrattenKiss

Det är något magiskt med fullt hus på Lorensbergsteatern- stämningsfullt som attan och idag också en storskrattande publik!

En afton utöver det vanliga- så kul!

Kram A.

 


Annelie Eng

Annelie Eng

Födelsedag:
6 mars

Civilstånd:

Tonårsmamma

Bor:
I Lerum

Gör:
Bloggare/Coach/Innovationsinspiratör

  
Bloggar om:
Annelie´s blogg är en livsstilsblogg om livet som 50 årig kvinna mitt i livet, entreprenör/ nätverkare & singelmamma. Nytänkande och innovation genomsyrar liksom möjlighetstänk. Där en bekvämare roligare och njutningsfullare vardag & fest ligger i fokus. Helt enkelt godare livskvalité. Hur får man tid, ekonomi & bekvämligheter att gå ihop med att alltid ha den goda känslan med?

Meriter: Utsedd till Årets nätverkare 2013 på Entreprenörsgalan i Lerum, 2:a i tävlingen toppbloggare 2012

Kontakt:

annelie@annelieeng.se

Tourn

Arkiv

Calendar

<<  december 2018  >>
tiontofr
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

View posts in large calendar